fredag den 5. november 2021

Tbr November. - 2021.

 Tbr for November måned.

Så er Oktober slut, vi er ovre halloween og rammer så småt julen! 
Det betyder selvfølgelig også at det er tid til at få læst lidt julebøger, så det er der selvfølgelig et par stykker af på min Tbr for denne måned.
Min November er startet lidt hektisk ud. 
Jeg har en masse opgaver for, samtidig har jeg også pligter i kursistrådet som har taget lidt tid.
Desværre har sygdommen endnu engang ramt mig, så det er også derfor min Tbr er kommet op lidt senere end normalt..
Jeg ved der er en del for mig at lave her i november når det gælder skole, derfor ved jeg også at det ikke bliver den vildeste læsemåned. 
Jeg har dog valgt alligevel at gå med 5 bøger på min tbr, og så krydser jeg fingre for at nå dem alle og flere til! 

Men nu til min tbr! 





  1. Hjem til Holly Close farm. Skrevet af Julie Houston. - Et anmeldereksemplar. - Jeg har været ret spændt på den her bog, og har faktisk også haft den liggende lidt tid, nu er det dog endelig tid til den! - Charlie Maddisons karriere er kommet flyvende fra start, og hun elsker sit arbejde som ung succesrig arkitekt i London. Hun bor sammen med sin kæreste i en lille, men hyggelig lejlighed. Desværre viser det sig, at kæresten er utro i den helt store skala, og det opdager Charlie ved, at kærestens kone smider hende ud af lejligheden. Med ét har Charlie ikke noget sted at bo, og heller ikke noget arbejde, for den utro kæreste var også hendes chef. Hun må stikke halen mellem benene og flytte hjem til sine forældre i Yorkshire. -  Lidt af bagsideteksten. 
  2. Dragernes Æra #2, Dragesværdet. Skrevet af C. G. Valentin. - Et anmeldereksemplar. - Denne fortsættelse har jeg glædet mig til et godt stykke tid, og nu er det endelig ved at være tid til at læse den! Jeg er virkelig spændt på at se hvad Valentin har i ærmet til os denne gang! - ”Du er den fødte leder. Frelseren. Dragehvisker og halv mørkelver. Hele vores race har ventet på én som dig i evigheder. Én, som folk vil lytte til og følge. Du vil genrejse os fra asken og tage din hævn.”
    Han smilede pludselig stort, og det fjerne blik lagde sig igen over de sorte øjne. Ansvaret for den anden verden er tilfaldet den unge Sarina. Hun er vokset op i en beskyttet tilværelse i en kærlig plejefamilie, oplært til at være Den Udvalgte. - Lidt bagsidetekst. 
  3. Urværkerne #1, Kuppelbyens hemmelighed. Skrevet af Stine Bahrt. - Et anmeldereksemplar. - Jeg hørte første gang om bogen her til Fantasy Festivalen i år, og siden da har jeg ikke kunne glemme den. Så jeg måtte bare have fat i et eksemplar, og heldigvis ville forlaget sende et til anmeldelse! Så nu er jeg bare spændt på om den kan leve op til mine forventninger. - 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker.
    Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet.
  4. En uønsket julegave. Skrevet af Sara Molin. - Et anmeldereksemplar. - Bogen her er en julebog, og af en forfatter jeg endnu ikke har læst noget af, så jeg er bestemt spændt på at læse den! Den lyder interessant, og til at kunne skabe lidt julestemning. - Diana Jonsson har ikke lyst til at forlade Tanzania for at tilbringe november og december i det mørke Sverige. Hun har ikke lyst til at blive konfronteret med følelsen af ikke at høre til, og hun har bestemt ikke lyst til at fejre svensk jul med alle de forventninger, det indebærer. Men hun formår ikke at sige nej, da hendes mor for tredje år i træk spørger, om hun vil komme hjem og holde jul i Sollentuna. Vikariatet på akutmodtagelsen giver hende jo også chancen for at tjene lidt tiltrængte penge. To måneder, det kan hun vel klare? Hun skal bare have julen overstået, for i januar venter et nyt arbejde i Kenya. - Lidt bagsidetekst. 
  5. Havestue med søudsigt. Skrevet af Hanna Blixt. - Et anmeldereksemplar. - Endnu en julebog, nu nærmer vi os jo jul, så jeg vil gerne kunne anbefale jer lidt julebøger til December! Jeg har ikke læst noget af den her forfatter før, men bogen lyder god, så er spændt på at læse den! - Da Nora opdager, at hendes kæreste gennem flere år er hendes utro, flygter hun fra deres luksuriøse lejlighed i Stockholm til Leksand og lejer en lille gammel hytte, der ikke engang har strøm. Det fikser naboen i blærerøvsbygningen dog, og elektriciteten mellem de to begynder samtidigt at gnistre. De får sværere og sværere ved at holde sig fra hinanden, men føler begge at deres personlige bagage ville være i vejen for et forhold. - Lidt bagsidetekst. 

Det var så de 5 bøger jeg har udvalgt til november! 
Jeg vil som altid også få lyttet til nogle lydbøger, for så får jeg da også lidt læsning ind på den front! 
Skal i måske til at læse nogle julebøger? 







Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 

Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Forlaget Klippe: http://forlagetklippe.dk/
Forlaget Krabat: https://forlagetkrabat.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar