onsdag den 9. marts 2022

Anmeldereksemplar: Legendens ridder #2. - Fjendeland.

Legendens ridder.

Titel: Legendens ridder #2. - Fjendeland. 

Forfatter: Jeanette Sigtenborg. 

Forlaget: Straarup & Co. 

Udgivet: 18/02-2022. 

Antal sider: 236.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget og forfatteren, 
så mange tak til dem! 


Fjendeland. 

Jeg havde ikke haft Legendens rustning på siden den dag.
Hvad nu, hvis mareridtene talte sandt, og jeg ikke var værdig?
Kunne jeg overleve at fejle som Legendens ridder en gang til?
Kunne Nicholas?

Opsat på at redde sin bror er Elena rejst ind i fjendens land, men for at befri Nicholas må hun selv risikere sin frihed og i værste fald sit liv.
 Krigen truer fra alle sider, og som Legendens ridder og prinsesse af Danvang er det ikke kun fjenden, Elena må tage sig i agt for. 
Hendes egen far er også lige i hælene på hende. 
For at forhindre Danvangs nederlag må hun finde allierede, hvor hun mindst venter det, og snart vikles Elena ind i et spind af hemmeligheder. 
Hvem er ven, og hvem er fjende?




Så har jeg endelig fået hænderne i anden bog i serien "Legendens ridder" som jeg har ventet spændt og utålmodigt på! Jeg har selvfølgelig også hurtigt fået læst den, og endnu engang sidder jeg med følelsen af at være utålmodig efter tredje og sidste bind i serien, for nu må jeg bare vide hvordan Elenas rejse slutter! 

Da jeg begyndte på bogen, faldt jeg hurtigt ind i universet igen og fulgte Elena på sidelinjen Selvom det efterhånden er et års tid siden jeg slap første bog, havde jeg intet problem med hurtigt at genkalde mig alle de små detaljer og bare leve mig ind i universet på ny. 
Da jeg også først rigtigt kom i gang, var det virkelig svært at lægge bogen fra sig, for jeg var så nysgerrig på at se om Elena formåede at redde sin bror, og hvis hun gjorde, hvad der så ville ske. 
Jeg vil sige at det var en fornøjelse endnu engang, at følge Elena. Hun er stadig den stædige pige, der kæmper sig frem lige meget hvad, hun ved hvad hendes mål er, og hun skal nok nå i mål lige meget hvad der kommer i vejen for hende. Elena udvikler sig dog også i denne fortsættelse, hun må tage tålmodigheden med sig, selvom det bestemt ikke er nemt, men det er med til at hun udvikler sin personlighed lidt. Jeg elsker personudviklinger, og jeg nød bestemt at få lov til, at følge Elenas og jeg er bestemt spændt på at se hvordan hun videre udvikler sig i tredje bog. 
Selve handlingen bliver bare mere og mere spændende. Som sådan sker der ikke voldsomt meget i bogen, men spændingen var alligevel i top. 
Elenas bror er jo blevet fanget af det andet kongerige som de er i krig med, og hun har nu besluttet sig for at redde ham. Dermed drager hun ind i fjendelandet for at finde ham, men det kræver tålmodighed og gode planer, hvilket bestemt ikke er nemt. 
Sammen med Anna drager hun ind i fjendelandet, hvor de søger husly ved Annas familie, dog må Elena skjule sin rigtige identitet så ingen opdager at hun er prinsessen af Danevang eller Legendens ridder. Det var bestemt ikke en nem rejse som hun kommer på i denne del, men jeg er imponeret over hvor godt hun klarede den. Hun trådte virkelig i kraft, og i stedet for bare at kaste sig ud i kamp og krig for at redde sin bror, trådte hun tilbage og tænkte engang over den bedste plan muligt. 
Meget af bogen går på planlægning og undersøgelse af kongehuset hvor broren sidder fanget, men det blev aldrig kedeligt, for jeg sad konstant spændt på at se om Elena blev fanget. Så der var aldrig et kedeligt øjeblik selvom tempoet var sat lidt ned, og det trak virkelig op i min bedømmelse af bogen. 

Sproget er stadig dejligt nemt, og jeg fløj bare gennem siderne på ingen tid. Havde jeg også haft mere tid da jeg begyndte på den, havde jeg med sikkerhed også slugt bogen på en dag, så nemt kom jeg igennem den. 
Forfatteren er stadig utroligt god til at beskrive alt med en masse detaljer, som gør det let at forestille sig alt det der nu skete undervejs, samt alle omgivelserne og personerne. 
Vi møder jo lidt nye karakter undervejs, og jeg må sige at endnu engang har forfatteren formået, at gøre dem spændende, livagtige og fyldige. På intet tidspunkt følte jeg nogle af de nye karakterer virkede flade og intetsigende. Jeg kunne specielt godt lide Annas familiemedlem som de søger tilflugt ved, hun var varm, omsorgsfuld og behagelig, og hende vil jeg bestemt gerne se mere til i tredje bog. 
Alt i alt vil jeg sige at forfatteren har klaret sig fantastisk med sin fortsættelse, og faktisk vil jeg sige at hun lidt har overgået sig selv, og skabt en 2'er der har overgået sin etter! 
Denne serie kan jeg kun varmt anbefale, så har du endnu ikke læst første bog, så kom da i gang! 











Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar