onsdag den 2. august 2023

Anmeldereksemplar: Jeg har kysset Shara Wheeler.

Shara Wheeler. 

Titel: Jeg har kysset Shara Wheeler. 

Original titel: I Kissed Shara Wheeler. 

Forfatter: Casey McQuiston. 

Udgivet på dansk ved: Memoris forlag. 

Udgivet på dansk den: 09/05-2023

Antal sider: 365

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 



Jeg har kysset Shara Wheeler. 

Chloe Green vil have årgangens bedste snit, og den eneste, der står i vejen for hende, er den populære og altid perfekte Shara Wheeler. Men en måned før deres dimission kysser Shara Chloe – og forsvinder ud i den blå luft!

Chloe sætter sig for at komme til bunds i sagen. Undervejs må hun bryde alle regler, og hun vender op og ned på alt i det lille lokalsamfund, men sandheden må frem. Og det viser sig, at den er mere kompliceret end først antaget.




"Jeg har kysset Shara Wheeler" er en bog jeg har hørt en del om, selv før den udkom på dansk hørte jeg utroligt meget godt om den. Så da jeg opdagede den endelig udkom på dansk, vidste jeg med det samme at den skulle læses. 
Nu har jeg så læst den, og hvor må jeg sige at den var fantastisk! Jeg er ved at blive ret vild med Casey McQuiston skrivestil og bøger! 

Jeg var fuld af forventninger da jeg begyndte på bogen, og jeg må sige at allerede bare små 16 sider inde var jeg solgt. 
Jeg begyndte på den mens jeg ventede på mit tog, og bare de få sider jeg nåede, gjorde mig utroligt nysgerrig og ivrig efter at læse videre. 
Da jeg så havde lidt mere tid, blev jeg virkelig også fanget, og jeg fløj bare gennem den ene side efter den anden. 
Chloe Green vil virkelig gerne have årgangens bedste snit, men der er en der står i vejen for det mål, og det er Shara Wheeler. Pludselig forsvinder Wheeler dog måneden før deres dimission, lige efter at hun har kysset Chloe. 
Chloe er dog ikke tilfreds med den forsvinding, og sætter sig derfor for at finde Shara. 
Undervejs må hun dog bryde alle regler, og sandheder kommer frem, dog viser det hele sig at være lidt mere kompliceret end troet. 

Bogen tog mig virkelig med storm, og overraskede mig virkelig. Undervejs som Chloe begynder at finde små ledetråde til hvor Shara mon er blevet af, dukker der også lidt sandheder op om Shara, som ændre hendes ellers flotte ry. 
Samtidig blev jeg virkelig også lige så ivrig efter at finde hende, som Chloe gjorde. Jeg må sige at jeg som læser virkelig blev påvirket at vores hovedpersons følelser og stemning gennem hele læsningen, så det vil jeg virkelig rose forfatteren for. Der er virkelig lagt mange følelser i teksten, som påvirker læseren undervejs. 
Generelt fangede hele mysteriet om Shara mig meget, fordi det heller ikke fordi hendes forældre virkede særligt bekymrede da hun forsvandt. Det satte gang i en masse tanker, for hvorfor tog de det så roligt? 
Bogen var altså utroligt spændende, samt virkelig overraskende. Her må jeg rose forfatteren for at gøre handlingen uforudsigelig og spændende. 
Sproget var egentlig også ret let, og med den uforudsigelige handling, gik læsningen egentlig ret hurtigt, da man som læser sidder og bliver helt ivrig efter at finde ud af mere. 
I forfatterens debut bog, klagede jeg lidt over kapitlerne var alt for lange, det må jeg derimod sige at de ikke var i denne skønne bog her. De var en tilpas længde, så man ikke gik død midt i et kapitel, men derimod higede efter at læse videre, når det ene kapitel efter det andet sluttede med en form for cliffhanger. 
I løbet af bogen møder vi også en del karakterer, og her vil jeg rose forfatteren for at have gjort hver og en af dem spændende og ægte. De havde fylde og gjorde mig som læser utroligt nysgerrig efter at finde ud af mere. Så hvis forfatteren skulle få lyst til måske at give nogle af de andre karakterer en bog, så ville jeg da bestemt læse med videre! 
Så alt i alt vil jeg sige dette virkelig var en fantastisk læseoplevelse, og søger du spænding, underholdning og lidt romance, så synes jeg bestemt du skal give bogen her en chance! 












Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar