torsdag den 3. februar 2022

Tbr Februar. - 2022.

 Tbr for Februar måned. 

Januar er slut, og det betyder jo at vi er gået ind i året anden måned, nemlig februar! 
Det betyder jo også som altid, at det er tid til en ny Tbr!
Januar var en okay læsemåned for mig, trods jeg synes jeg næsten ikke læste og havde en del opgaver for. 
Men nu er det en ny måned, og det betyder også det er en ny tbr jeg skal begynde på! 
Jeg er for en gangs skyld kommet igennem min lange stak med anmeldereksemplarer, og har derfor også kunne smide et par bøger på min tbr, som jeg ikke har modtaget, men derimod selv købt!
Det betyder dog også at jeg er begyndt at tage en smule mere ind fra forlagene og forfatterne, men ikke for meget, for så ender jeg bare med ikke, at kunne følge med igen og det går ikke. 

Februar er jo en kortere måned end de andre, så jeg er ret spændt på at se, hvor meget jeg får læst denne gang. 
Jeg har smidt 5 bøger på min tbr, og det er mit overordnede mål at nå dem. Men jeg har nu også reserveret nogle bøger på biblioteket, som jeg virkelig håber snart kommer hjem. 

Men nu til min tbr! 


  1. Legendens ridder #2. Fjendeland. Skrevet af Jeanette Sigtenborg. - Et anmeldereksemplar. - Bogen her har jeg glædet mig til lige siden jeg afsluttede første bog, og jeg kan fortælle at jeg faktisk allerede er begyndt at læse lidt i den, og den virker bestemt spændende! - Opsat på at redde sin bror er Elena rejst ind i fjendens land, men for at befri Nicholas må hun selv risikere sin frihed og i værste fald sit liv. Krigen truer fra alle sider, og som Legendens ridder og prinsesse af Danvang er det ikke kun fjenden, Elena må tage sig i agt for. Hendes egen far er også lige i hælene på hende. For at forhindre Danvangs nederlag må hun finde allierede, hvor hun mindst venter det, og snart vikles Elena ind i et spind af hemmeligheder. Hvem er ven, og hvem er fjende?
  2. Fjeldgænger. Skrevet af Julie Clausen. - Et gammelt anmeldereksemplar. - Bogen her har jeg haft liggende længe på min reol, jeg fik den af forlaget dengang den udkom som en overraskelse. Nu er det altså endelig tid til at læse den, og jeg er spændt! For den lyder virkelig interessant. - ”Det bliver så godt for dig,” siger Rebekkas mor, men hvad er det egentlig, hun er taget derop for? Det står mere og mere uklart for Rebekka, som dagene går i det gamle kristne hotel Gudhjem, hvor hun arbejder i receptionen og afholder bibelaftener. Samtidig begynder der at ske mystiske ting omkring hende. Den gamle dame Hanne mener, der er noget helt galt på hotellet, rengøringsdamen nægter at gøre rent på værelse 209, en ung mand dukker både op på hotellet og i Rebekkas drømme, og folk i byen snakker om fjeldgængeren Paalu, der er kommet ned fra fjeldet og nu leder efter et offer.
  3. En magisk fortælling #1. Magi og heltemod. Skrevet af Chris Colfer. - Bogen her udkom på dansk for nogle måneder siden, og jeg har været nysgerrig på den lige siden. Den har vidst også allerede fået en del ros, så er meget spændt og nysgerrig på hvad den gemmer på! - I DET SYDLIGE KONGERIGE ER MAGI BANDLYST …
    … og det er forbudt for kvinder at læse. Det har dog aldrig stoppet Brystal. Og da hun opdager en hemmelig bog på biblioteket, finder hun ud af, at hun er født med magiske evner. Hendes familie bliver rasende og sender hende bort til en opdragelsesanstalt. Heldigvis bliver hun befriet af den mystiske madame Weatherberry, som har en skjult skole, hvor hun underviser børn for at bevise overfor kongen, at magi ikke er en forbrydelse. Desværre er det ikke alle, der er enige …
  4. Troskabens bånd. Skrevet af Barbara Taylor Bradford. - Bogen her købte jeg til 10 kr på tilbud i Føtex for lang tid siden, og nu har jeg endelig tid til at læse den! Jeg elsker romantiske bøger der foregår i fortiden, der er altid noget ekstra romantisk over dem, noget man bare ikke finder i romance bøger som foregår i vores nutid. Så den glæder jeg mig virkelig til at læse! - Charles Ingham – den 6. jarl af Mowbrays – fire døtre er alle yndefulde piger, men 17-årige Daphne er den smukkeste engelske rose af dem alle. Hendes skønne ydre skal sikre Ingham-familiens forsatte position i det engelske aristokrati.
    Men en sønderknusende begivenhed ryster Ingham-familien og hele godset Cavendon Hall og vender med et trylleslag op og ned på Daphnes strålende fremtidsudsigter. En dag modtager jarlen et uventet brev fra en fjern slægtning, Hugo Stanton, der efter mange år i udlandet, vender hjem for at slå sig ned i nærheden af Cavendon Hall.
  5. Will Trent #9. Den sidste enke. Skrevet af Karin Slaughter. - Jeg har godt nok ikke læst de andre i samme serie, eller jo har læst bog nr 10, fordi jeg vidste den kunne læses selvstændigt, men om denne her også kan, ved jeg faktisk ikke. Jeg tager chancen! Jeg er vild med Karin Slaughters bøger, de er så vilde og medrivende. Man kan slet ikke stoppe med at læse når man først griber hendes bøger, så glæder mig meget til den her! - En gådefuld kidnapning
    En varm sommeraften bliver en forsker fra Center for Sygdomsbekæmpelse i Atlanta af ukendte gerningsmænd bortført på en parkeringsplads foran et indkøbscenter.
    Forskeren er som forsvundet fra jordens overflade, og politiet er desperat efter at finde gerningsmændene og redde forskerens liv.


Det er så bøgerne jeg har valgt skal læses i Februar måned.
Jeg regner dog med at nå mere, for jeg ved også at der er et par bøger på vej med posten, som jeg gerne vil læse snart. 
Men nu må vi se. Hvad skal i læse i Februar?







Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne!

Straarup & Co: https://straarupogco.dk/
Jeanette Sigtenborg: Forfatterens facebook side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar