torsdag den 16. januar 2020

Anmeldereksemplar: Briar U #1 - Jagten.

Briar U.

Titel: Briar U #1 - Jagten. 

Original titel: Briar U #1 - The Chase. 

Forfatter: Elle Kennedy. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 15/10-2019.

Antal sider: 373. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget som overraskeles bog,
af forlaget, så mange tak til dem! 

Jagten. 

Alle siger, at modsætninger mødes. Og de må have ret, for der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Summer er så tiltrukket af Colin Fitzgerald. Hun plejer ikke at gå efter tatoverede, computerspilskodende, ishockeynørdede sportsidioter, som synes, hun er flyvsk og overfladisk. Hans snæversynede opfattelse af hende er det første, der taler ham imod. Og det hjælper ikke, at han er en af hendes brors bonkammerater.

Og at hans bedste ven er forelsket i hende.
Og at hun lige er flyttet ind hos dem.
Og at de er roommates.

Det betyder vel heller ingenting. Fitzy har gjort det klart, at han ikke er interesseret i hende, selvom gnisterne mellem dem truer med at brænde huset ned. Hun er dog ikke den slags pige, der jagter en mand, og hun har ikke tænkt sig at begynde nu. Hun har også nok at se til med sit nye studie, en klam underviser og en usikker fremtid. Så hvis hendes sexede, surmulende roommate bliver klogere og indser, hvad han går glip af?

Så ved han, hvor han kan finde hende.
Jeg har kun læst en bog af Elle Kennedy og den må jeg sige var super god, så jeg var nu også ret spændt på denne her. Dette er en spin-off serie til Off-Campus serien, men kan sagtens læses uden af have læst den serie, jeg har hvert fald ikke selv læst den.
Men bogen her var fantastisk, og jeg glæder mig virkelig til flere bøger.

Summer er smuk, rig og formår at tiltrække alles opmærksomhed. Men Summer er tiltrukket af ishockey spilleren Colin Fitzgerald, som også er computerstilsnørd, har tatoveringer og er indelukket, slet ikke den type hun normalt er interesseret i, men noget ved ham fanger hende.
Colin er ikke interesseret i drama, og det mener han at Summer skaber for meget af, så trods han er tiltrukket af hende vil han ikke handle på det, men inden han ser sig om, så bor de sammen og det bliver pludselig sværere og sværere. 

Bogen her vil jeg sige fangede mig rigtigt hurtigt, jeg synes den var meget godt skrevet, på sin egen måde ret sød, men også underholdende.
Summer og Colin er begge personer jeg holdt af, men som også drev mig til vanvid flere gange. Deres tiltrækning af hinanden var med til at skabe meget drama, mange skænderiger, og bestemt også en del underholdende episoder.
Og så er det nu også ret underholdende at se hvordan Summer klare at bo sammen med fire ishockyspillere, jeg kan bestemt forstille mig det ikke er let, men det var nu også med til at skabe endnu flere morsomme episoder.

Dog var der nogle ting der gjorde det trak lidt ned i stjerner, og det var fx to af bipersonerne lignede hinanden alt for meget, deres personlighed er måske ikke ens, men deres baggrund, opførsel og holdninger var meget ens, og det gjorde det lidt kedeligt.
Men resten af bipersonerne var fantastiske, og jeg nød dem ligeså meget som hovedpersonerne, for de er jo altså også en del af bogen.

Sproget er levende, og letforståeligt, jeg havde ikke svært ved at leve mig ind i de ting forfatteren skriver om og beskriver for der var også massere af detaljer. Og så vil jeg også sige jeg elsker den måde forfatteren ikke pakker sproget ind på noget tidspunkt, det meget ligeud og på, det elskede jeg.
Dog vil jeg sige at bogen er lidt forudsigelig, jeg havde ret let ved at forstille og gætte mig til hvad der ville ske undervejs, men den overraskede også et par gange, og jeg nød bogen trods den var en smule forudsigelig.
Alt i alt vil jeg sige dette er en super god bog, og jeg kan helt klart anbefale den til jer læsere der synes om drama, komedie og kærlighed, jeg skal hvert fald læse videre når flere bliver udgivet.


Bogen er tilsendt som overraskelse af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter mine egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar