tirsdag den 22. juni 2021

Anmeldereksemplar: Woodlake-serien #4. - Lydbogsindlæseren i Woodlake.

Woodlake. 

Titel: Woodlake-serien #4. - Lydbogsindlæseren i Woodlake. 

Original titel: The Fix #4. - My Perfect Fix. 

Forfatter: Carey Heywood. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 22/06-2021. 

Antal sider: 326. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Lydbogsindlæseren i Woodlake. 

Lucy Olson har besluttet at flytte fra storbyen Colorado til den lille by Woodlake i New England for at begynde et mere afslappende kapitel i sit liv og være tættere på sin bedstefar. 
Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. 
Lucy havde dog ikke overvejet, at der ville være lokal sladder, problemer med at finde et sted at bo, en brysk (men lækker) udlejer og hun havde slet ikke forventet ... ja, at vente sig.

Den lokale anlægsgartner Gideon Thompson er berygtet i Woodlake – og ikke kun for sit fantastiske havearbejde. 
Han nyder sit uforpligtende liv som den sidste af de lækre Thomsonbrødre, der er single, men der er bare et eller andet over hans intelligente, rapkæftede nye lejer, der får gnisterne til at fyge og får ham til at overveje, om der mon er andet og mere i livet end at være single.

Den ubekymrede damernes ven må gøre op med sig selv, om han er klar til at lægge singlelivet på hylden. Lucy må på sin side prøve at lægge sine bekymringer over hans ry og sin egen situation til side, hvis kærligheden skal have en chance.



Endelig har jeg fået læst den fjerde og sidste bog i "Woodlake" serien, og jeg må sige at denne er nok gået hen og blevet en af mine yndlingsbøger ud af de fire. Den holdt mig fanget fra start til slut, og jeg elskede at følge vores hovedpersoner! 
Dette er en serie jeg kommer til at genlæse mange gange, og elske lige meget hver gang. 

Da jeg begyndte på bogen, må jeg indrømme at jeg faktisk var lidt nervøs. Jeg har aldrig været helt stor fan af Gideon når jeg har læst og hørt om ham i de 3 andre bøger, der var bare noget ved hans personlighed der gjorde mig skeptisk. 
Men det har godt nok ændret sig i løbet af denne bog her, og jeg vil sige han er nok blevet min yndlingsperson ud af de her fire brødre i Thompson familien. 
Gideon er en sød, omsorgsfuld og utroligt god bror. Men han er også lidt af en charmør, specielt blandt kvinderne. Og så er han jo også rygtet for ikke at være interesseret i et seriøst forhold, måske det er hvad der har gjort mig så skeptisk omkring ham. I løbet af denne bog har jeg set en helt anden side af ham, og jeg forelskede mig måske lidt i ham. Ikke nok med han er en god bror, så er han virkelig også en loyal ven, og det oplevede Lucy også i denne bog. 
Lucy kunne jeg sådan set lide allerede fra start af. Ikke nok med hun har det fedeste job med at indtale bøger, så er hun også en varm og kærlig person. Men hun er også en kvinde med ben i næsen, hun kan klare sig selv, men hun er heller ikke bleg for at tage imod den hjælp Gideon giver hende.
Gideon og Lucy er et fantastisk par, på nogle punkter ligner de meget hinanden, men alligevel formår de at udfordre hinanden på hver sin måde. De er et fantastisk par! 

Handlingen var jeg vild med. Jeg vil sige at de første 3 bøger lignede lidt hinanden i handlingen, men denne her var lidt anderledes. Deres forhold kommer ikke hurtigt, og de ender ikke i seng med hinanden i starten eller i midten. Der går tid, og der sker lidt undervejs som gør de er forsigtige i forhold til hinanden, og det gjorde mig nysgerrig. 
Jeg sad flere gange og tænkte "Nu sker det, nu ender de sammen!" hvor det faktisk ikke rigtigt skete. Hvor de i de andre bøger egentlig ret hurtigt ender sammen i et kærlighedsforhold, opbygger Gideon og Lucy et stærkt venskab, og det nød jeg at opleve. Det var nok noget af det jeg elskede mest ved bogen, deres stærke venskab.
Men jeg var selvfølgelig også fanget af den intense lidenskab der er. For altså på trods af de bare er venner, er der seksuelle frustrationer og intense følelser fra begge parter, og jeg var spændt på at se hvornår og hvordan de ville reagere på dem. 
Men nu vil jeg ikke spoile det hele, jeg kan hvert fald kun sige at handlingen fangede mig hele vejen igennem. 

Sproget er som altid dejligt let, og jeg følte endnu engang at jeg bare fløj igennem teksten. 
Samtidig er Carey som altid også gavmild med sine detaljer, og jeg havde derfor ingen problemer med at leve mig ind i fortællingen. 
I løbet af bogen møder vi jo mange af de gamle personer fra de første to bøger, og hvor må jeg sige det var et dejligt gensyn med dem. Men vi møder jo også lidt nye, og jeg må sige at dem har Carey også formået at gøre levende og interessante. Der var en bestemt person jeg bare ikke brød mig om, men uden ham, havde det slet ikke været det samme. 
Men alt i alt vil jeg sige at dette var en fantastisk afslutning på serien, og denne er helt klart blevet min yndlingsbog i serien. 
Og så kan jeg selvfølgelig kun anbefale jer læsere der elsker en sød, humoristisk og spændende romance, at give den en chance. Man kan sagtens læse den uden kendskab til de første 3 bøger, men jeg anbefaler selvfølgelig også de 3 andre. 






Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar