mandag den 16. august 2021

Anmeldereksemplar: #Snart30.

#Snart30. 

Titel: #Snart30. 

Nr i serien: #2. 

Forfatter: Patricia Jiménez. 

Forlaget: Adi og Lama. 

Udgivet: 17/06-2021.

Antal sider: 229.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren og forlaget,
så mange tak til dem! 


Forelskelse, hjertesorg, fest og tequila. 

29-årige Freja har ventet i seks måneder på, at hendes forelskelse Christoffer skal vende hjem fra New Zealand. Endelig er han landet i Kastrup Lufthavn, men hun hører ikke noget fra ham. Og nu er der gået tre dage.

#Snart30 er en opfølger til #DateMigNu, og denne gang kommer Freja – måske for første gang – på glatis. Hvad skal man, når man snart fylder 30? Skal man så være voksen og ansvarlig og gå efter drømmen om forstad, almindelig mandsperson og afkom? Eller kan man stadig med god samvittighed vågne op i en seng med en 18-årig efter for meget tequila på Miami Bar? Og hvad nu, hvis livet pludselig sparker til én fra uventede kanter? 





#Snart30 er en bog jeg har ventet spændt på! Jeg elskede forfatterens første bog i serien "#Datemignu" som var en humoristisk, men også lærerig fortælling om det at komme ud på datingmarkedet igen og være tro imod sig selv og sine behov. 
Denne fortsættelse kan jeg med det samme sige har levet op til mine høje forventninger, og var så meget bedre end jeg havde håbet på. 

Da jeg begyndte på bogen, havde jeg sådan set besluttet mig for at læse den over lidt længere tid end jeg gjorde med første bog. Men da jeg først kom i gang, og endnu engang blev opslugt af Frejas spændende hverdag, kunne jeg slet ikke slippe bogen igen. Endnu engang har forfatteren formået at hold mig fanget fra start til slut. 
Der er gået et halvt år siden vi forlod Freja. Hun sukker stadig efter Christoffer, fyren hun formåede at falde en smule for inden han rejste væk et halvt års tid. Men alt er ikke helt så lyserødt mere for hende, hun begynder at se flere af hans fejl, og i det at han faktisk ikke kontakter hende da han lander i Danmark igen, får hendes øjne åbnet helt. Han er ikke den rette, og hun tager endnu engang Tinder i brug. 
Vi kommer altså endnu engang med Freja på spøjse dates, både gode og mindre gode. Vi oplever en masse sjove typer undervejs i bogen, og jeg er endnu engang imponeret over hvor godt forfatteren beskriver alle karaktererne så livligt. 
Men i denne fortsættelse bliver det også lidt mere alvorligt, noget mere seriøst kommer på bordet. 
Freja nærmer sig de 30 år, og begynder at spekulere mere over om det nu er passende for hende at feste med de unge og drikke for meget tequila. Om det ikke er mere passende at hun slår sig ned og er mere voksen. Samtidig bliver børn også pludselig et større dilemma for Freja. Hun har som sådan aldrig haft lysten til at få børn, men da nogle ting bliver konstateret, bliver realiteterne noget anderledes for Freja. 
Men nu skal jeg jo ikke spoile det hele, vil i vide mere må i læse bogen! 

Generelt sker der en masse i løbet af bogen. Noget kunne vi genkende fra bog et, med de spøjse dates, underholdende fyre og hede sex. Men der bliver også blandet lidt realitet og hårde sandheder ind i handlingen denne gang. 
Jeg vil sige at forfatteren har klaret den rigtig godt med at blande det humoristiske og lette sammen, med det barske og mindre sjove sammen så det passer godt sammen, og giver en ekstra følelse af realisme. 
Forfatter Patricia har helt klart klaret sig godt med den "svære" 2'er, og jeg vil faktisk sige at den fangede mig en tand mere end den første bog i serien gjorde. 
Jeg vil helt sikkert rigtig gerne læse mere fra denne forfatter en dag! 
Jeg vil runde anmeldelsen her af med at anbefale jer læsere der elsker humor, dating, hede scener, samt realisme, at give den en chance. Og start nu selvfølgelig lige med at læse #Datemignu. 
Jeg vil krydse fingre for den vil falde i lige så god smag ved jer, som den gjorde ved mig. 









Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar