søndag den 3. oktober 2021

Tbr Oktober. - 2021.

 Tbr for Oktober.

Så er det blevet Oktober, og jeg begynder at mærke efteråret rigtigt. 
September var en ret dårlig læsemåned for mig, jeg nåede ikke engang at færdiggøre min tbr...
Jeg har haft meget kørende med skole, træning og lektier for tiden. Samtidig har der kørt en træls sag på min skole der har gjort jeg måtte bede om overflytning på et af mine hold. 
Det har gjort jeg ikke har haft synderligt meget overskud. 
Men det vender forhåbentligt for mig nu! Min overflytning er godkendt, og jeg kan nu få lidt ro i hovedet.
Det betyder forhåbentligt også at jeg får mere overskud. 
Det håber jeg, for jeg drukner lidt i bøger for tiden. 

På trods af at jeg ikke formåede at læse min Tbr færdig i September, holder jeg dog stadig på at få sat 5 bøger på min Tbr. 
Samtidig havde jeg også en bog jeg ikke fik færdiggjort i september, som jeg vil få læst færdig i første omgang. 
 Men! Jeg har jo også efterårsferie i denne måned, så mon ikke jeg nok skal få læst alle 5 bøger og måske lidt til? 

Nu må jeg hellere komme i gang med listen inden dette indlæg bliver for langt! 
Jeg vil som på det seneste tilføje lidt eller hele bagsideteksten, så i kan læse lidt mere om bogen! 




  1. Verdensherrerne #3, Genkendelsen. Skrevet af Pernille Neergaard. - Et anmeldereksemplar. - Dette er bogen jeg desværre ikke nåede at læse færdigt i september. Men jeg kan allerede nu fortælle at jeg er helt opslugt. Den er anderledes end jeg havde forventet, og jeg skal holde tungen lige i munden for at følge med, men den er vild, og godt opbygget!
  2. Sofias portræt. Skrevet af Mette Frusengaard. - Et anmeldereksemplar. - Bogen her har jeg haft liggende en lille måneds tid, og jeg er faktisk ved at gå til at nysgerrighed. Den lyder vildt spændende, og så hører jeg at det er den første bog som forlaget har udgivet som originalt er dansk. Jeg deler her en lille del af bagsideteksten - Sofia Rogers har succes. Hun har skabt et galleri, som nyder absolut respekt i kunstverdenen. Men hun bærer på en hemmelighed. En mørk fortid i Paris gør, at hun aldrig afviger fra sine principper, og så er hun angst for at blive fotograferet. Eller værre: malet. Hun går aldrig ud med kunstnere og undgår faste forhold. I stedet fylder Sofia sin tilværelse ud med arbejdet, og hun elsker det, hun har opnået. - 
  3. An Ember in the Ashes #4, En himmel bag portene. Skrevet af Sabaa Tahir. - Et anmeldereksemplar. - Denne fortsættelse har jeg ventet spændt på siden efteråret 2019, så det at jeg ikke allerede har slugt den er ret vildt. Måske er det fordi jeg er nervøs for hvordan det hele slutter for Laia, Elias og Helene, og så nok også fordi jeg ikke er klar til at slippe dem endnu... Jeg deler ikke lige bagsideteksten da den kan spoile tidligere bøger for læsere der måske endnu ikke har læst de første 3 bøger.
  4. Et manipuleret liv. Skrevet af Pernille L. Stenby. - Et anmeldereksemplar. - Denne bog har jeg været ret spændt på. Jeg er vild med forfatterens serie "mestenes-serien" og bogen her foregår i samme univers, så jeg har høje forventninger til den! - Rache tilhørte Kastellet fra det øjeblik, hun fik sansen. Hun bærer halsbåndet med deres mærke, og efter de valgte en mand til at befrugte hende, fødte hun dem et barn. I Kastellets korps kan Rache gøre en forskel. Hun kan redde liv, ligesom hun selv blev reddet fra omverdenens had og dens frygt for sansen. Men da hun forelskede sig i den smilende og rapkæftede Trea, begyndte alt at ramle. - Lidt af bagsideteksten. 
  5. Vaals Hær #2, Uteria. Skrevet af Eva Egeskjold. - Et anmeldereksemplar. - Denne fortsættelse er jeg ret spændt på. For så vidt jeg husker, sluttede første bog på en ret vild måde, men jeg kan ikke huske alt, kun at jeg higede efter en fortsættelse med det samme. Jeg har nu også ret høje forventninger til den, så det jo lige om den kan leve op til dem... - Et hårdt vindstød fik de fremmødtes kapper til at smælde i vinden, og den rodede, puklede sne føg hen over jorden. Vinden greb askebunken, hvirvlede den op i luften og ud over havet.
    Jack stirrede ned på sine hænder, tørrede blod væk fra munden med håndroden og trak sin pelshue længere ned i panden. Han knugede om en håndfuld sne og pressede den mod sit blødende øjenbryn.
  6. Det røde daggry #1, Den som hvisker. Skrevet af C. A. Walters. - Et anmeldereksemplar. - Denne bog lyder vildt spændende, samtidig er det forfatterens debut bog, så jeg er ret spændt på at se hvad hun har skabt. Ud fra de reaktioner bogen allerede har fået, så tror jeg den er vild, og ret godt skrevet, det har skabt en del forventninger, men kan de mon leves op til? - Siden hun var spæd, har Shiroin været hjemsøgt af en stemme der forlanger at blive hørt. Hun kalder den ’ormen’ fordi hun kan mærke hvordan den snor sig rundt i hendes krop. Hun ønsker sin fader, Storkejseren, død så hun kan kræve sin plads på imperiets trone, men først må hun overbevise de ti konger om at hendes køn ikke gør hende svag. Da ormen byder hende at flå kejserens strube ud, må hun dog sætte en alternativ plan i værk for at nå sin trone. - 



Det var så de 5 (6) bøger jeg har udvalgt til måneden som jeg bare  igennem! 
Det lyder alle som spændende bøger, så jeg er spændt! 
Hvad har i af planer for læsningen i Oktober, måske noget gys og halloween agtigt? 





Tak til alle forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne. 

Alvilda forlag: http://www.alvilda.dk/
Pernille L. Stenby: Forfatterens Facebook side.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar