fredag den 22. juli 2022

Anmeldereksemplar: Sort måne #2. - Blodrus.

Sort måne. 

Titel: Sort måne #2. - Blodrus. 

Forfatter: Haidi W. Klaris. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 30/04-2022. 

Antal sider: 304. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er mostaget af forfatteren, 
så mange tak til hende!

 Blodrus. 

Connor er tvunget til at flytte over på den anden side af floden, men det er svært at falde til, for hans tvillingebror, Case, kan ikke udstå synet af ham, og farens forsøg på at få dem til at blive venner
fejler gang på gang.

Selvom Connor har rødder i klanen, er der mange som mener
han ikke hører til i deres samfund, og da han bryder en af klanlovene, må han gøre op med sig selv om han er villig til at tage sin straf eller risikere at byens hemmelighed bliver afsløret.



Det er efterhånden ret lang tid siden jeg læste den første bog i "Sort måne" serien, men jeg havde heldigvis intet problem med, at huske de små detaljer, som gjorde det let endnu engang at leve mig ind i handlingen, og følge Conner på sidelinjen. 
Faktisk blev jeg også så fanget af fortsættelsen her, at jeg ikke stoppede læsningen før sidste side var vendt. 
Nu er jeg dog bare utålmodig efter tredje bog, for jeg har en del ubesvarede spørgsmål! 

I slutningen af første bog dukker Conners far op og vil have ham til, at flytte ind ved sig, men ikke nok med det, finder han også ud af, at han har en tvillingebror. En identisk tvilling. 
Conner står altså til, at skulle flytte ind ved sin far og bror, uden rigtigt at kende dem. Faktisk kendte han slet ikke til sin bror, før han mødte ham i slutningen af bog 1. 
Conner finder dog også ud af, at han i virkeligheden er en del af klanen, og han derfor skal bo på den anden side af broen. Han skal altså endnu engang til, at lære noget nyt at kende, hvilket bestemt ikke bliver nemt.
Det bliver bestemt heller ikke nemmere for ham, at falde til da klanen som en straf tvinger ham til at jage under sort måne, før de andre unge igen må det samme. Han bliver altså presset fra alle sider, og det gør det endnu sværere at falde til på den anden side af broen. 
I første bog opstod der jo en del spørgsmål om Conner og hans familie, specielt i slutningen da den her tvillingebror dukker op. Hvorfor blev de skilt ved fødslen, og hvorfor har ingen af dem fået noget at vide om hinanden? Det er også noget vi heldigvis får svar på i denne del. 
Som vi kommer længere ind i handlingen, bliver Conner og Case nemlig sat ind i, hvorfor deres forældre handlede som de gjorde dengang. Det gav bestemt noget forståelse for situationen, men det var da også med til at skabe lidt flere spørgsmål. 
Generelt vil jeg sige at endnu engang er der opstået spørgsmål, som jeg håber på at få svar på i næste bog! 
I denne bog, følger vi stadig kun Conners synsvinkel, men vi kommer dog alligevel også okay tæt på Case. 
Case irriterede mig virkelig meget. Han var arrogant og flabet, og virkede lidt til at tro han kunne gøre lige hvad han ville. Så selvom de to brødre ligner hinanden af udseende, så ligner de bestemt ikke hinanden af personlighed. Dog var der noget ved Case der også gjorde mig nysgerrig, så jeg er virkelig spændt på, hvordan han udvikler sig i tredje bog, og om brødrene får et bedre forhold til hinanden. 

Handlingen i denne del var mindst lige så spændende, som den var i første bog. Mystikken omkring sort måne, og hvad der foregår udvikler sig, og vi læsere bliver med tiden sat mere og mere ind i hvad der sker. Nogle af alle de spørgsmål der opstod omkring folkene på den anden side af broen i første bog, blev bestemt også besvaret. Det var utroligt interessant at læse om klanen, og høre mere om hvordan de mere præcist er, men de er dog stadig mystiske. Jeg glæder mig hvert fald meget til, at læse mere om dem i næste bog, og forhåbentligt få endnu flere svar på mine spørgsmål. 
Generelt vil jeg sige, at forfatteren formår at holde på sine læsere med de mange spørgsmål, mystikken og den interessante handling. Jeg kan hvert fald personligt næsten ikke vente længere på tredje bog! 
Sproget er stadig let og der står ikke voldsomt meget på siderne, så det føles virkelig som om bogen læser sig selv når man kommer i gang. 
I denne del bliver vi jo introdukseret for folket på den anden side af broen, så vi møder også en del nye personer. Endnu engang vil jeg dog sige det var overskueligt at holde styr på dem alle, og så var der ikke en eneste kedelig biperson. De virkede alle levende og ægte, og gjorde mig hver i sær nysgerrig. Speciel Conner og Case's farmor fangede min interesse, så hende ser jeg frem til at møde igen. 
Alt i alt vil jeg sige at denne fortsættelse er velskrevet og medrivende, så har du endnu ikke læst første bog, så kan jeg kun varmt anbefale jer at komme i gang. For denne serie er fantastisk medrivende! 








Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar