lørdag den 2. juli 2022

Tbr Juli. - 2022.

 Tbr for Juli måned. 

Så er det blevet sommer, og jeg har endelig fået sommerferie! Det betyder jo som altid, at jeg skal læse en masse bøger. 
Den nye måned, betyder selvfølgelig også, at det er blevet tid til en ny tbr. 
Denne måned bliver dog lidt anderledes. Normalt læser jeg helst kun fysiske bøger, da jeg 100% fortrækker at mærke bogen i mine hænder når jeg læser. 
Jeg har dog lånt min lillesøsters ipad, og har oprettet en profil på Chapter og har dermed tænkt mig at få læst en masse ebøger, og eventuel få læst op på nogle af alle de serier jeg ikke har fået læst færdigt. Jeg regner bl.a. med at få læst videre på The Black Dagger Brotherhood serien, da det er længe siden jeg gik i gang med den, og nu er der efterhånden ret mange bøger i serien. 
Men ud over læsningen, så skal ferien bare gå på afslapning, for det trænger jeg virkelig til efter et langt skoleår! 

Men nu til min tbr! 

  1. Fake. Skrevet af Zoë Bell. - Et anmeldereksemplar. - Bogen her lyder ret interessant, og det er den første bg jeg læser af denne forfatter, så jeg glæder mig meget til at begynde på den! - Sex, løgne og venskab. Tre veninder. Tre hemmeligheder.
    Amanda, Josefine og India er bedste veninder. De er hinandens fortrolige og deler alle livets sorger og glæder. Eller gør de? Alle tre påstår, at deres forhold er lykkelige, men bag facaden ser virkeligheden noget anderledes ud.
    Amanda siger, at hendes mand tilbeder hende som en prinsesse, men i virkeligheden er hun rædselsslagen for, at han ikke længere er tiltrukket af hende.
    Josefine joker med, at der er gået snavset vasketøj og leverpostejsmadder i hendes hverdag, men tør ikke fortælle, at hun føler sig overset og uelsket af sin mand.
    India påstår, at hun og kæresten er et fantastisk sted i deres liv, men afslører ikke, at hun dødkeder sig i forholdet og er besat af sin chef.
    Alle tre kvinder bærer på hemmeligheder fra fortiden, som påvirker deres handlinger i nutiden – og som gør, at de desperat forsøger at iscenesætte ”det perfekte liv”.
  2. Grænseløs beundring. Skrevet af Amiee Molloy. - Et anmeldereksemplar. - Jeg har en thriller på listen i denne måned, og den lyder ret så nervepirrende, så det håber jeg virkelig også den er! Den har også allerede fået lidt ros, så har da lidt forventninger til bogen nu. - Sam og Annie er nygifte og klar til at starte et liv sammen. De flytter til en stille forstad til New York City, men til Annies store skuffelse er hun alene det meste af tiden, mens Sam, der er terapeut, arbejder til langt ud på aftenen på sit hjemmekontor. Da Annie opdager, at hun gennem en skakt kan følge med i alt, hvad der snakkes om på Sams kontor, bliver dagene lidt mere spændende, men det hele tager en tragisk drejning, da Sam tager afsted en morgen og ikke kommer hjem igen. Bortførelser begås ofte af offerets nærmeste, men er det tilfældet med Sam?
  3. Familie hemmeligheder. Skrevet af Julie Houston. - Et anmeldereksemplar. - Houstons bøger har jeg haft både gode og mindre gode læseoplevelser med, så jeg er ret spændt på hvordan denne her oplevelse bliver! Den lyder dog god, så det håber jeg virkelig også den er! - Juno Cameron lever et stille, rutinepræget liv med sin mand og to store hjemmeboende børn. Hun er familielæge i Westenbury, i Yorkshire, hvor også to af hendes tre søstre bor med deres familier. Da lægepraksissen har brug for at udvide, bliver Juno nødt til at rykke fra sin konsultation og ind i et meget mindre lokale – uden vinduer! Det er irriterende, men hun tager sig ikke sammen til at gøre noget ved det. Hendes mand er taget til Boston, hvor han har fået en spændende stilling og indtil videre skal være i et år. Juno elsker, at hun har børnene og huset for sig selv, og da Scott Butler, den nye smukke lægevikar fra New Zealand, begynder i klinikken, kan hun ikke undgå at lægge lidt mere end almindeligt mærke til ham.
  4. Lying Game #1, Den enes død. Skrevet af Sara Shepart. - Jeg læste noget af denne serie her for mange år siden, og jeg var vild med den! Desværre var hele serien ikke oversat, og jeg fik derfor aldrig læst serien færdig, og fundet ud af hvem morderen var. Nu er jeg dog begyndt at læse mere engelsk, og derfor kaster jeg mig endnu engang over serien, dog genlæser jeg lige de første 4 bøger, før jeg går i kast med de sidste to. - Hun havde et liv, folk ville slå ihjel for. En dag var der nogen, der gjorde det. Lying Game er historien om Emma, der en aften ved computeren finder frem til sin ukendte tvillingesøster Sutton. Hun spørger, om de skal mødes og får med det samme et svar fra Sutton. Hvad Emma ikke ved er, at Sutton på det tidspunkt er død. Før hun ved af det, er Emma hvirvlet ind i et spil, hun ikke selv kan overskue og har overtaget sin døde søsters identitet. Emma vil finde ud af, hvem der myrdede Sutton, men vil Suttons venner, forældre og kæreste tro på, at Emma er den, hun giver sig ud for at være? Og hvad sker der, når Emma finder ud af, at Suttons morder følger hver eneste af hendes bevægelser?
  5. Lying game #2. - Sandhed eller konsekvens. - Skrevet af Sara Shepard. 


Det er så nogle af de bøger jeg har planlagt skal læses i løbet af måneden! 
Jeg har dog fornyeligt købt endnu en ny engelsk bog, og den har jeg planer om, at læse lidt i her i løbet af måneden. Bogen er "Kingdom of the Wicked." Skrevet af Kerri Maniscalco. Det en bog jeg har hørt en del forskelligt om, så jeg er spændt på at gå i gang med den! 





Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne! 

Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Lindbak + Lindbak: https://lindbakandlindbak.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar