torsdag den 1. april 2021

Tbr April. - 2021.

 Tbr for April måned.

Så er vi gået ind i April måned, og det er jo derfor tid til en ny Tbr. 
De sidste par måneder har været super gode for min læsning, 
jeg er næsten halvvejs inde i mit læsemål på 100 bøger, men jeg har også godt kunne mærke i slutningen af Marts at læselysten langsomt blev mindre. 
Derfor holder jeg altså stadig fast i 5 bøger på min tbr, 
og så det mit mål bare at nå og læse de 5 bøger.
Denne gang har jeg 2 genlæsninger på listen, den ene er dog fordi der snart udkommer en fortsættelse, 
og jeg vil derfor gerne lige have genlæst etteren inden da. 
Og faktisk er de 3 af bøgerne nogle jeg selv har købt, og endelig vil få mig taget sammen til at læse.
De sidste par år har jeg modtaget rigtigt mange anmeldereksemplarer, samtidig med jeg har købt en masse bøger, men lige for tiden modtager jeg ikke så meget, så jeg er endelig begyndt at komme igennem de bøger jeg selv har købt gennem årene! 

Men lad os komme i gang med listen over de bøger jeg har planlagt at læse i April! 



  1. Kærlighedsgåder #1, Hvorfor nu? Skrevet af Carey Heywood. - Et anmeldereksemplar. - Endelig er der nyt fra en af mine yndlingsforfattere! Jeg glæder mig helt vildt til at gå i gang med denne her, jeg har elsket alle Careys andre bøger, og er næsten sikker på denne her også vil falde i god smag. 
  2. Awen #1, Kaldet fra Galathea. Skrevet af Nathali & Bettina Liane. - Et gammelt anmeldereksemplar. - Bog 2 i denne serie her udkommer den 27 April, så jeg vil altså lige nå at genlæse etteren først. Jeg kan nemlig ikke huske alt der skete i bog et, og jeg vil gerne have den frisk i hukommelsen når jeg kaster mig over bog 2! 
  3. Game On #3, Slagplan. Skrevet af Kirsten Callihan. - Jeg læste første bog i denne serie i sidste måned, og jeg vil derfor få læst tredje bog i denne her. Og jeg ved godt jeg springer en over, men det er fordi jeg læste den for omkring 2 år siden, før jeg fandt ud af at det var bog to i serien. Men altså, jeg var ret vild med både bog 1 & 2, så jeg er næsten sikker på at tredje også nok skal falde i god smag! 
  4. The Selection #4, Arvingen. Skrevet af Kiera Cass. - Jeg fik genlæst de første 3 bøger i Marts, og vil også gerne lige få genlæst de sidste to da jeg elsker denne her serie. Bog 4&5, har jeg kun læst en gang, og jeg kan ikke huske så meget ud over at den handler om Americas datter, og at det hendes tur til at skulle gennem udvælgelsen, og finde sig en mand. Jeg husker den som ret god, så jeg glæder mig til genlæsningen.
  5. Dæmondræberen #3, Revolution. Skrevet af Louise Haiberg. - Det ret lang tid siden jeg fik læst de første 2 bøger, men jeg føler jeg kan huske nok fra de to, til at kunne begynde på tredje bog i denne måned uden at skulle genlæse resten af serien. Jeg mindes også at jeg var ret vild med de første to bøger, og kan faktisk slet ikke huske hvorfor jeg endnu ikke har fået læst tredje bog, men nu er det tid! 

Det var så de 5 bøger jeg har planlagt at læse i April. 
Jeg ser lidt frem til at få afsluttet to af serierne, men generelt ser jeg bare frem til at læse alle bøgerne! 
Hvad skal i læse i April?



Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne.

Palatium Books: https://www.palatium.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar