søndag den 17. maj 2020

Anmeldereksemplar: Feisty Ladies #1 - Aldrig igen.

Feisty Ladies. 

Titel: Feisty Ladies #1 - Aldrig igen. 

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Drømmefangeren. 

Udgivet: 15/05-2020.

Antal sider: 180 e-bogs sider. (ca 307 sider i fysisk bog.)

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren, 
så mange tak til hende! 


Aldrig igen. 

Julie er en viljestærk kvinde. 
Når hun har sat sig noget for, 
går hun efter det og stopper ikke før, 
hun har opnået succes. 

Så hvad gør hun, da hun møder Jay, 
den distancerede og dystre mand, 
som vækker en ubeskrivelig lyst i hende

Hvordan vinder hun hans hjerte? 

Hun siger ja til hans utraditionelle tilbud.
Også selv om det betyder, 
at hun bliver kastet ind i et trekantsdrama mellem hende, 
Jay og den mand, han har kontrollen over. 


Så har jeg fået læst den første bog i den nye serie fra Pernille K. Vørs, og hvor må jeg sige den overraskede mig positivt. 
Jeg var meget spændt på at gå igang med bogen, for da Pernille kontaktede mig fortalte hun at den ville være anderledes end hendes andre bøger, lidt mere rå og barsk, lidt mindre tanker, og mindre trækken frem og tilbage, og det må jeg virkelig også sige jeg kunne fornemme under læsningen, men på en god måde, jeg fløj bare igennem den, jeg tror den tog mig omkring 3-4 timer at læse, jeg kunne bare ikke slippe den da jeg først begyndte, så det jo ret positivt. 
Så trods det var noget anderledes fra hende, var det noget godt. Jeg ser frem til mere nyt fra hende! 

Julie er en stædig kvinde, og når hun beslutter sig for noget, så gør hun det også, ligemeget hvad. 
I starten havde jeg lidt svært ved at finde ud af hende, var hun på eller ej, hun virkede en smule i tvivl omkring hvad hun ville, men det var som sådan ikke fordi det var længe tvivlen forgik, hun besluttede sig sådan set ret hurtigt for hvad hun ville, og ikke ville.
Jeg var faktisk ret imponeret over hvordan hun mere eller mindre bare sprang ud i tingene, jeg synes det var ret fedt at se, men også det at hun ikke virkede direkte bange for det, men mere nysgerrig gjorde mig bare endnu mere interesseret i hende, og i sidste ende kom jeg nu til at holde lidt af hende Julie. 
Jay gjorde mig nysgerrig, han var meget dyster, og spændende, jeg higede virkelig efter at finde ud af mere om ham, for igennem det meste af bogen virkede han meget tilbageholdende og følelsesløs, så jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle forholde mig til ham, men han gjorde mig nysgerrig. 
Og jo mere jeg fandt ud af om ham, jo mere forstod jeg ham på nogle punkter, og jeg begyndte at synes en smule om ham, han var aldrig rigtigt min favorit person, men fordi han gjorde mig så nysgerrig på at læse videre, trak det nu alligevel en del op i stjernerne. 
Jeg vil ikke afsløre for meget omkring ham her som Jay har kontrol over, eller hvad det mere specifikt handler om, men spændende var det, og det synes jeg næsten selv i læsere skal have lov til at opleve. 

Sproget er forståeligt, let og lige på, intet bliver pakket ind, og jeg tror lidt det måske er der for jeg bare altid flyver igennem Pernille's bøger, jeg behøvede igen ikke skulle læse mellem linjerne for at forstå hvad der skete, jeg synes hun var meget klar i hvad hun ville have frem, og mente der skulle ske. 
Bogen her er som sagt ikke helt som hendes andre bøger, men det var forfriskende med noget andet. Igennem bogen er der de sædvanlige kendetegn, dominante mænd, rå sex og lydighed, men uden alt den tovtrækning, det var mere flydende, og hovedpersonerne Julie og Jay skændes ikke konstant, selvfølgelig var der en smule forhindringer, men slet ikke på samme højde som i fx andre af hendes bøger.
Men jeg vil faktisk sige jeg var ret overrasket over den her trekantsdrama imellem Julie, Jay og ham han har kontrollen over, jeg havde ikke forventet lige den del, men det gjorde mig bare mere nysgerrig, og jeg må sige jeg var virkelig spændt på at se hvordan det hele ville ende, for selv om jeg kunne fornemme det gik ret flydende igennem bogens handling, kunne jeg nu alligevel ikke helt se for mig hvordan det ville ende imellem dem, hvilket var fedt, for det gjorde bare læsningen så meget bedre. 
Jeg er ret sikker på at jer læsere der også har syntes om Pernilles tidligere værker og skrivestil, vil synes lige så godt om denne her, for trods den er lidt anderledes, er den simpelhen så spændende og medrivende, jeg havde hvert fald en spændt knude i maven igennem hele bogen, og jeg må faktisk ærligt indrømme der trillede et par tårer på et tidspunkt igennem bogen, jeg kan hvert fald kun anbefale bogen her, nu venter jeg bare spændt på en toer! E-bogen er tilsendt af forfatteren til en anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar