lørdag den 2. maj 2020

Wrap-up April - 2020.

Wrap-up for April måned.

Tænk engang, så er April allerede slut, og jeg synes ellers lige den var begyndt.
April har været en måned med op og nedture for mig, jeg er stadig påvirket af Corona-krisen.
Igen skole, altså ikke ud over hjemmeskole, hvilket bestemt ikke er en fornøjelse, jeg er virkelig begyndt at sætte pris på skolen, for hvor er det hårdt at lave alt hjemme fra, uden den samme støtte som på skolen. 
Men nok om det! Bøger, det er hvad dette indlæg i virkeligheden skal handle om, for det er jo tid til en opsamling på de bøger jeg har fået læst i løbet af April måned!
Det blev til 7 bøger og ca 1779 sider! Det da helt okay. 
Den ene bog var dog den jeg ikke nåede at blive færdig med i Marts, så det er ikke helt 7 bøger, men næsten! 

Men lad os komme til listen nu!   1. Sprækken til Luscuro #2, Elementsygen. Skrevet af Julie Midtgaard. - En fantastisk fortsættelse, jeg nød den virkelig, fløj igennem den ene side efter den anden, og blev overrasket gang på gang. Jeg glæder mig virkelig til en tredje bog for at se hvad der sker nu! Tak til Julie og Tellerup for anmeldereksemplaret. - Anmeldelsen.
  2. Svømmer mod lyset. Skrevet af Allie Larkin. - Anmeldereksemplar fra Palatium Books. - En virkelig trist men også hjertevarm fortælling, jeg nød virkelig at lærer Katie at kende! - Anmeldelsen.
  3. Franz. Skrevet af Mikkel Wendelboe. - Anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget Brændpunkt. - Virkelig en interessant læseoplevelse, en bog man virkelig skal have tungen lige i munden for at kunne følge med i, men utroligt underholdende! Dette er helt klart ikke sidste bog jeg skal læse af denne forfatter. - Anmeldelsen.
  4. Feisty Ladies #1, Aldrig igen. Skrevet af Pernille Kim Vørs. - Anmeldereksemplar fra forfatteren selv. - Virkelig en god bog, jeg var igennem den på ingen tid og hvor må jeg sige den holdt mig fanget. Lidt anderledes end Pernilles andre bøger, men virkelig god! Glæder mig til at dele min anmeldelse med jer! 
  5. Død verden #4, Forenet. Skrevet af Louise Haiberg. - Anmeldereksemplar fra forfatteren af. - Fantastisk afslutning på denne serie! Jeg slugte den på ingen tid, og nød virkelig alt ved den. Jeg er så glad for Louise valgte at give serien en fjerde bog! 
  6. Rosenholm-trilogien #2, Forglem mig ej. Skrevet af Gry Kappel Jensen. - Anmeldereksemplar fra forlaget Turbine. - Super spændende fortsættelse! Jeg nød virkelig at være tilbage på rosenholm kostskole med de fire piger igen, og jeg nød bestemt at se hvordan de ville finde ud af hvem Trines morder var! 
  7. Mindelandet #2, Kongernes Arv. Skrevet af Line Wenzel. - Anmeldereksemplar fra forfatteren. - Super spændende fortsættelse, jeg var virkelig spændt på hvordan den ville blive nu hvor den ikke handlede om samme person som i etteren, men i stedet for hendes mor. Men den var virkelig god! Og jeg er spændt på hvad forfatteren finder på i tredje bog! 

Det var så alle bøgerne der blev læst i April måned, en måned med mange gode bøger! 
Fik i læst nogle gode nogle? 


Tusind tak til alle forlag og forfattere for anmeldereksemplarerne! 

Brændpunkt: Brændpunkt.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar