onsdag den 26. august 2020

Anmeldereksemplar: Pigen fra månehøjen #2 - Heksens storm.

Pigen fra månehøjen.

Titel: Pigen fra månehøjen #2 - Heksens storm. 

Forfatter: Lene Krog. 

Forlaget: Ulven & Uglen. 

Udgivet: 21/06-2020. 

Antal sider: 416.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget, 
så mange tak til dem! 

Heksens storm. 

Vidar Baltzer er overvundet, men Caris Bellis er ikke. Hendes fortsatte søgen efter den ønskede marling trækker et spor af ødelæggelse gennem landet, godt hjulpet på vej af udøde og sorte ånder. Men Merian vil finde marlingen først, og hun håber, at Caris’ død kan hæve forbandelsen over Kord.

Mens Aia kæmper for at få sin hukommelse og sin magi tilbage, samles hekseklanerne for at styrke hende. Leander satser på den oprindelige plan og har ikke meget til overs for spøgelser, der fører Aia på afveje.

Men planen er i fare, for ældgammelt fjendskab har påvirket skæbnetrådene, og når gudinder begår fejl, kan det ende med hele Bragimarks undergang.




Så har jeg endelig fået læst Heksens storm, og hvor må jeg sige at den virkelig levede op til alle forventningerne der var kommet efter den spændende etter! 
Dette er virkelig en bog der lever op til sin forgænger, og jeg er virkelig spændt på hvad forfatteren har af planer for den tredje bog nu! 

Da jeg begyndte på denne anden del, gik der bestemt ikke lang tid før jeg var tilbage i universet og følte jeg fulgte vores tre hovedpersoner på sidelinjen, og jeg var fanget og nysgerrig fra første kapitel af! 
Kampen mod Vidar Baltzer og de grå er ovre, men Caris Bellis er stadig på fri fod, så landet er ikke i sikkerhed. 
Caris har igennem nogle år raget en masse forskellige magiske evner til sig, men hun har endnu ikke fundet den hun i virkeligheden søger, og den opgave sætter hun Marian, Leander og Aia på. 
Aia lider stadig under hukommelsestab, og prøver ihærdigt på at finde ud af hvordan hun bruger sine kræfter, og på at finde info om hvad der skete dengang hun bandt dem i første omgang.
Leander arbejder ihærdigt på at få Aia tæt på Caris så hun kan bruge det mystiske våben på hende, og vinde krigen helt.
Og Marian prøver ihærdigt at finde den her Marling med den evne som Caris vil have, da guderne har vist hende hvad der vil ske hvis Aia bruger våbnet på Caris, eller hvad der vil ske hvis Caris får fat i evnen. 
Men trods de tre har deres egne mål i løbet af denne anden del, arbejder de stadig mod det samme mål, at få fred og vinde over Caris. 

Der sker rigtig mange spændende ting i denne anden del, men Lene Krog har formået at sprede det ret godt ud over de her 400 sider så det ikke virker overvældende, hvilket jeg vil sige er imponerende, for der sker en masse! 
Jeg nød virkelig endelig at få en fortsættelse, hvor vi både får en masse mere interessant info omkring de her guder der er i universet, men vi får også svar på en masse spørgsmål som der blev stillet i løbet af første bog, men der blev til gengæld også stillet en masse nye spørgsmål, som jeg virkelig håber vi får svar på i tredje bog, som vidst nok også er det afsluttende bind i serien! 
Denne anden bog slutter utroligt spændende, sikke en cliffhanger! Jeg var faktisk så overrasket over slutningen at jeg havde lyst til at kaste med bogen, fordi jeg ikke havde en tredje bog at fortsætte på, men det et godt tegn, det betyder bare at den slutning har altså ramt rigtigt, for jeg vil med sikkerhed læse videre nu! 

Sproget er fortsat dejligt let og forståeligt, meget nemt at følge med i efter min mening. 
Lene er også fortsat rigtig dygtig til at forklare alt i en god mængde detaljer, og samtidig gøre sit sprog livligt og spændende, dog vil jeg sige der manglede en smule af den sarkasme og humor som var i den første bog, det krydser jeg lige fingre for kommer tilbage i tredje bog, for det trækker lige lidt op i den dystre stemning der er til tider i denne mørke krig. 
Jeg vil sige at kapitel antallet er også fint opdelt mellem vores 3 hovedpersoner, ingen strålede mere igennem end andre, hvilket var rigtig fint, for de har alle tre lige vigtig en rolle i bogen. 
Men en ting jeg lagde meget mærke til i denne del var faktisk hvor god Lene er blevet til at få sine bipersoner til at stråle igennem, der var bestemt flere forskellige karakterer der fangede min opmærksomhed, fx blev jeg meget mere nysgerrig på Nelas og Roan, de er mystiske og spændende, og stråler virkelig igennem og sætter gang i spørgsmålene i denne del, håber på at få flere svar i tredje bog! 
Nu blev denne anmeldelse lidt lang, men der var bare så meget at sige om denne fantastiske fortsættelse! Men alt i alt fantastisk bog jeg ikke kan andet end varmt anbefale alle jer fantasy elskere der ude! 



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne mening er og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar