fredag den 14. august 2020

Wrap-up Juli. - 2020.

Wrap-up for Juli måned.

Juli har været en rigtig fin læsemåned for mig, men det har jo nok også lidt at gøre med at jeg har haft 3 ugers ferie til bare at læse. 
Faktisk blev det til hele 14 bøger, og to jeg næsten er færdig med. 
Faktisk er 3 af dem lydbøger! De to af dem jeg ikke er færdige med er to af lydbøgerne, 
men dem regner jeg med at blive færdig med i løbet af August måned, for trods jeg skal tilbage på skolebænken, har jeg stadig daglige gåture at lytte til dem på! 
Men de 13 fysiske bøger jeg nåede at få læst er alligevel ca 4429 sider, det da alligevel ret okay, har valgt ikke at tælle lydbøgerne med da jeg jo ikke rigtigt selv har læst de sider, så dette antal sider er kun for mine fysisk læste bøger! 

Men skal vi ikke komme igang med listen?



  1. Afstanden mellem dig og mig. Skrevet af Camilla Ørsum. - En overraskelses bog fra Gyldendal ung. - Dette var jo bogen jeg ikke nåede at læse færdig i Juni måned, men den blev jeg heldigvis hurtigt færdig med i Juli måned, og virkelig god bog! 
  2. Riverdale #1, Dagen før dagen. Skrevet af Micol Ostow. - Et anmeldereksemplar fra Alvilda forlag. - Jeg var ret vild med serien, og jeg må sige bogen levede bestemt også op til forventningerne! En serie jeg skal have læst videre på. 
  3. Aru Shah og tidens ende #1. Skrevet af Roshani Chokshi. - Et anmeldereksemplar fra Straarup & Co. - Meget speciel, men utroligt underholdende bog, kan næsten ikke vente med at læse videre og finde ud af hvad der vil ske for Aru og de andre i fortsættelsen! 
  4. Mørkt bedrag. Skrevet af Colleen Hoover. - Et anmeldereksemplar fra Lindhardt & Ringhof. - Vild bog! Jeg er stadig helt chokeret over den vilde handling, var bestemt ikke noget jeg havde set komme da jeg begyndte på den! - Anmeldelsen.
  5. Duftapoteket #1, Der er en hemmelighed i luften. Skrevet af Anna Ruhe. - Et anmeldereksemplar fra Straarup & Co. - Speciel men helt udmærket bog, det hvert fald en serie jeg godt kunne tænke mig at læse videre på. 
  6. Children of Blood and Bone #1, Solstenen. Skrevet af Tomi Adeyemi. - Et anmeldereksemplar fra Politikens forlag. - Fantastik fantasy bog, jeg slugte den på ingen tid, og var virkelig glad for jeg havde en fortsættelse at begynde på dagen efter! 
  7. Children of Blood and Bone #2, Hævnen. Skrevet af Tomi Adeyemi. - Et anmeldereksemplar fra Politikens forlag. - Vild fortsættelse, og sikke en cliffhanger den sluttede med! Jeg forventer og kræver en fortsættelse! Lad det ikke blive afslutningen på en fantastisk serie! 
  8. Ravnenes hvisken #1. Skrevet af Malene Sølvsten. - Lyttede til den som lydbog, og vil sige indtaleren var helt okay, det var en fed "genlæsning" og kunne helt sikkert lytte til resten af serien som lydbog. 
  9. Pigen fra månehøjen #1, Grå magi. Skrevet af Lene Krog. - Et anmeldereksemplar fra forlaget Ulven & Uglen. - Dette var endnu en bog jeg har genlæst, synes lige der skulle genopfriskes lidt før jeg begyndte på toeren i serien, og så skulle den nye udgave da lige læses! (Bare nyt cover, samme fortælling)
  10. Pigen fra Månehøjen #2, Heksens storm. Skrevet af Lene Krog. - Et anmeldereksemplar fra forlaget Ulven & Uglen. - Virkelig fantastisk fortsættelse, den levede virkelig op til sin etter, hvis ikke den faktisk overgik den! 
  11. Når jeg ser dig. Skrevet af Holly Miller. - Et anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Dette var virkelig en fantastisk bog, jeg vil faktisk sige at det en af de bedste bøger jeg læste i Juli måned! 
  12. Undskyld men jeg har ingen steder at gå hen. Skrevet af Sofie Riis Endahl. - Et anmeldereksemplar fra forfatteren og byen forlag. - Dette var den første chatroman og bog at denne forfatter jeg har læst, og jeg vil sige den var nu helt okay! 
  13. Langt væk fra Asgård #1. Skrevet af Thea Astrid. - Et anmeldereksemplar fra forfatter og forlaget Brændpunkt. - Spændende bog! Indeholder mange gode kvaliteter, og så vil jeg sige at forfatteren har formået at gøre temaet nordisk mytologi spændende! 
  14. Tidsvogterne #1, Heksen og liljen. Skrevet af Leif Jacobsen & Mats Lerneby. - Et anmeldereksemplar fra forlaget Hoi. - Spændende bog! Til tider manglede jeg lidt interesse, men den havde en spændende handling, og det en serie jeg gerne vil læse videre på! 
  15. Ravnenes hvisken #2. Skrevet af Malene Sølvsten. - En af de lydbøger jeg ikke nåede at læse færdig. 
  16. De udødelige #1, Evermore. Skrevet af Alyson Nöel. - Den anden lydbog som jeg ikke nåede at blive færdig med, men snart er! 

Det var så de læste bøger, både dem jeg blev færdig med og ikke gjorde! 
Det var en helt fin måned, som jeg er helt tilfreds med! 
Fik i læst nogle gode bøger? Nogle jeg måske selv skulle prøve?



Tak til alle forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 


Straarup & Co: https://straarupogco.dk/
Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Sofie Riis Endahl: Sofies facebooks side.
Forlaget Brændpunkt: Brændpunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar