tirsdag den 15. september 2020

Anmeldelse: Briar U #2 - Chancen.

Briar U.

Titel: Briar U #2 - Chancen. 

Original titel: Briar U #2 - The Risk. 

Forfatter: Elle Kennedy. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 31/01-2020.  

Antal sider: 419. 

Antal stjerner: 5/5.

Bogen her har jeg selv købt. 


Chancen. 

Der kan ikke komme noget godt ud af at kysse Jake. 
Men mine forsvarsværker er svage lige i øjeblikket.

„Ét kys,“ indvilliger jeg.

„Du vil ikke være tilfreds med bare ét.


Brenna Jensen drømmer om at blive sportsjournalist, men kæmper for at få foden indenfor. Så da hun får muligheden for et attraktivt praktikophold, går hun i panik til samtalen og kommer til at sige, at hun dater ishockeyspilleren Jake Connelly.
Sandheden er, at de ikke kan udstå hinanden.
Og udover, at han er arrogant, irriterende og alt, alt for tiltrækkende, så spiller han også på det rivaliserende hockeyhold.
Men Brenna har brug for, at Jake spiller hendes kæreste, og for hver falsk date kræver han en rigtig en. Hun beslutter sig for at tage chancen, selvom hun ved, at hun ikke må falde for Jake. Under ingen omstændigheder …





Så har jeg endelig fået læst anden bog i Briar U serien! Jeg elskede første bog, og havde derfor virkelig fået høje forventninger til anden bog, heldigvis levede bogen op til alle forventninger, og gav mig en fantastisk læseoplevelse! 
Dette er virkelig en serie jeg ser frem til at læse videre på. 

Da jeg begyndte på bogen her, gik der ikke lang tid før jeg var fanget af Brenna og Jake, og følte at siderne bare læste sig selv,
Brenna er en stædig kvinde, hun ved hvad hun vil, hun har sine mål, og hun kæmper virkelig for at nå dem. Men udover at være stædig, er hun også inderst inde virkelig følsom. Jeg nød virkelig at få chancen for at lære Brenna at kende, for hun gjorde mig faktisk allerede nysgerrig i første bog, og jeg er virkelig kommet til at holde af hende efter at have læst hendes historie. 
Jake er en livlig og stædig mand, på mange måder har han og Brenna faktisk lidt til fælles de begge lige stædige. 
Jake var faktisk også lidt en karakter jeg var nysgerrig på allerede i første bog trods han ikke havde den største rolle, så det var virkelig også en fornøjelse at lære ham at kende. 
Jake var en karakter jeg faktisk syntes om allerede fra starten, hvilket er sjældent, jeg er altid lidt skeptisk i starten, men ikke med Jake, dog havde jeg flere gange lyst til at ruske i ham, for han tager bestemt dumme beslutninger i løbet af bogen, men det gjorde Brenna nu også. 
Brenna og Jake kommer ud for lidt af hvert i løbet af bogen, de har deres op og nedture, skænderier og brud, men jeg vil sige deres forhold underholde mig virkelig også, det var sjovt at se hvordan de kom ud af det med hinanden. 
Men det er ikke kun humor og underholdning vi får serveret i denne bog, der er også en del sorg, Brenna har en virkelig trist baggrund, og en overraskede mig virkeilg, jeg havde på ingen måder set den komme. Og jeg må sige jeg er imponeret over hvor flot Jake tog det, for det ikke en mild eller behagelig hemmelighed der kommer frem. 

Sproget i bogen er lige så dejligt let og livligt som i første bog, og med den spændende og underholdende handling, fløj jeg bare igennem teksten. 
Ud af de bøger jeg har læst af Elle Kennedy, vil jeg sige der ofte er en del forudsigelse, det let at se hvad der sker og kommer i løbet af hendes bøger, men jeg vil faktisk sige at det var anderledes i denne bog, jeg blev nemlig overrasket en del flere gange, hvilket var skønt. 
Jeg er spændt på om det også bliver sådan i tredje bog! 
Kapitlerne skifter fint mellem Brenna og Jake, jeg følte de stod lige meget frem. 
Men Elle er også utroligt dygtig til at gøre sine karakterer levende og spændende, selv bipersonerne vi møder undervejs træder frem og har sine egne personligheder og liv, og det er som altid et stort plus for mig. 
Så alt i alt vil jeg sige at dette var en fantastisk bog, og jeg kan helt sikkert kun varmt anbefale jer at læse den, også selv om i måske ikke har læst etteren endnu, for de kan sagtens læses uafhængig af hinanden, dog anbefaler jeg helt klart også at læse etteren, for den er skøn! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar