fredag den 18. september 2020

Anmeldereksemplar: Affinity Trilogy #1 - Mørklagt.

Mørklagt.

Titel: Affinity Trilogy #1 - Mørklagt.

Forfatter: Linda Victoria. 

Forlaget: Victoria Publishing. 

Udgivet: 25/06-2020. 

Antal sider: 409. 

Antal stjerner: 2/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så tusind tak til dem! 



Danielle & Martin. 

Den 30-årige Martin Blackwood er direktør for virksomheden Illumitron. I en ung alder har han næsten alt, men gemmer på hemmeligheder fra en dyster opvækst.

Da han møder Danielle, forestiller hun sig den klassiske historie “kvinde redder mand”. Martin vil bare ikke reddes, og snart er Danielle viklet ind i et spil om magt, milliarder og manipulation. 

Alle Martins ambitioner kan blive til virkelighed, da han accepterer et tilbud om at få den excentriske forretningsmand Marcus Marcelis som mentor – men prisen viser sig at være høj, og CIA følger med i kulissen.

For at vinde alt er Martin nødt til at satse alt – og det indebærer at gå dybere ind i mørket af den barndom, som i hele Martins voksenliv har gjort det nødvendigt at undertrykke smerten med piller og hård sex. 



Så har jeg fået læst den første bog i Affinity-trilogy'en, det var en bog jeg var rigtigt spændt på at gå igang med, da den lød til at indeholde en masse spændende genre jeg godt kunne lide. 
Desværre viste bogen sig ikke at leve op til mine forventninger, eller faldt i min smag. 
Ingen jeg fortsætter med anmeldelsen, så husk dette er KUN min mening, giv endelig bogen en chance hvis du synes den lyder interessant. 

Da jeg begyndte på mørkelagt, gik der desværre ikke lang tid før jeg begyndte at miste interessen, den virkede en smule forvirrende i starten, men jeg fortsatte selvfølgelig med at læse. 
Men jo længere ind jeg kom, begyndte en knude i maven at vokse mere og mere, og jeg krummede flere gange tær, og desværre af ubehag og forargelse i stedet for i spænding.
Danielle og Martin er vores to hovedpersoner, og så er der Adam, en mindre vigtig hovedperson, men vi får kapitler fra alle tre, dog flest fra Martin. 
Danielle havde jeg rigtigt svært ved, for det første følte jeg aldrig jeg kom rigtigt ind under huden op hende, og hendes valg forargede mig flere gange, og nu kommer jeg til at spoile lidt. 
Men Danielle vælger flere gange at forblive sammen med Martin, trods han voldtaget hende fysisk og psykisk flere gange, og det kunne jeg slet ikke tage, og måtte lægge bogen fra mig flere gange når det skete. Det var også med til jeg aldrig kom til at synes om hende. 
Så der Martin, jeg følte heller aldrig jeg rigtigt kom til at kende ham trods vi får en del fra hans fortid at vide, han virkede bare lidt flad, og den eneste rigtige følelse jeg følte han viste var konstant vrede, hvilket jeg følte blev for meget til tider. 
Og så den måde han behandler Danielle på, det var modbydeligt, ligemeget hvor slem en baggrund han har, giver det ham ingen ret til at voldtage og nedbryde hende på den måde han gjorde. 
Det var faktisk bare rigtig ubehageligt at læse om. 
Og så der Adam, også kaldt Martin. En virkelig kedelig person, han har sin opgave og det faktisk det eneste vi rigtigt høre om, og så det gamle hjem han renovere. Men en ting der irriterede mig var at forfatteren havde valgt at give ham dæknavnet Martin på sin opgave, det synes jeg virkede en smule mærkeligt, og unødvendigt. 

Handlingen i bogen følte jeg aldrig jeg rigtigt fik fat i, jeg trode det måske var Danielle og Martin's spirende forhold, og så den her kriminalitet i baggrunden, men jeg synes det virkede meget uklart hvad det egentlig var bogen rigtigt handlede om, hvilket jeg synes var trist, for det lød som en spændende bog ud fra beskrivelsen af den, følte bare ikke den levede op til beskrivelsen. 
Sproget i bogen er dejligt let og hurtigt at komme igennem. Og så vil jeg sige at forfatteren er super dygtig til at beskrive og gøre sin tekst levende, på det punkt havde jeg altså let ved at forstille mig hvordan karaktererne så ud, deres handlinger og omgivelser, desværre følte jeg bare ikke at karakteren var spændende, interessante eller behagelige. 
Så den eneste grund til jeg har kunnet komme op på de to stjerner er forfatterens evne til at skrive i et let sprog, bruge massere af detaljer og at hun egentlig havde fat i nogle spændende temaer, jeg følte bare at bogen blev for ubehageligt og at karaktererne var flade og modbydelige. 
Derfor tænker jeg også at hvis man har været udsat for sådan noget som vold og voldtægt, at man måske skal være opmærksom på at det er der altså en del af i bogen, og det kan måske godt trigge noget i en. 

Men som sagt vil jeg lige nævne igen, at hvis du som læser, læser hele denne anmeldelse, så er det som sagt kun min mening om bogen, giv den endelig en chance hvis du vil. 
Jeg kan desværre bare ikke stå inde for at anbefale nogen den. 




Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar