lørdag den 26. september 2020

Anmeldereksemplar: Pandava #2 - Aru Shah og sjælesangen.

Pandavaer.

Titel: Pandava #2 - Aru Shah og sjælesangen. 

Original titel: Pandava #2 - Aru Shah and the song of Dead.

Forfatter: Roshani Chokshi. 

Udgivet på dansk ved: Straarup & Co.

Udgivet på dansk den: 02/06-2020. 

Antal sider: 424. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

Sjælesangen.

Aru Shah er kun lige ved at få styr på alt det her Pandavahalløj,da der pludselig opstår panikstemning i Det Overjordiske.
Kærlighedsgudens bue og pil er blevet stjålet,og tyven har ikke tænkt sig at lege Amor med dem.
I stedet bruger forbryderen våbnene til at forvandle mennesker til hjerteløse zombie-dræbermaskiner.
Og som om det ikke var nok, bliver Aru anklaget for at være tyven.
Hvis ikke hun skaffer buen og pilen inden ti dage, bliver hun smidt ud af Det Overjordiske.
For altid!

Men Arus største udfordring er måske hendes eget sind,for hun kan stadig høre Den Sovende hviske ordene: Det var aldrig meningen, at du skulle blive en helt ….Vil det lykkes Aru at bevise, han tog fejl?



Så har jeg fået læst anden bog om Aru Shah og hendes rejse som Pandava, og hvor må jeg sige at denne toer virkelig har levet op til sin etter, faktisk vil jeg gå så langt og sige jeg synes den har overgået etteren. Den holdt mig virkelig underholdt, og spændt! Jeg kan næsten ikke vente på en tredje bog i serien!

At følge Aru Shah igen var virkelig en fornøjelse. Jeg er virkelig kommet til at holde af den utroligt sære tøs, hun er virkelig speciel, men også nem at holde af trods hun siger og gør dumme ting til tider, men det er med til at gøre hende så meget mere menneskelig. 
Mini var bestemt også endnu en fornøjelse at hilse på igen, dog var jeg lidt ked af hun heller ikke i denne bog har fået sine egne kapitler, og det må jeg nok indse ikke kommer til at ske, vi kommer nok kun til at følge Aru igennem denne serie, men så er det godt at forfatteren er så dygtig til at få sine andre karakterer til at træde frem og virke levende og vigtige, så trods at Mini og den nye søster ikke har kapitler, følte jeg 100% at jeg nåde at komme til at kende dem. 
Jeg vil ikke spoile for meget omkring den her nye søster, men jeg vil sige hun er faktisk en perfekt søster til Mini og Aru, hun passede bare så godt sammen med dem.

Igennem denne fantastiske fortsættelse, kommer vi med Aru og Mini ud på nogle nye og spændende eventyrer. Der er aldrig ro, og der sker hele tiden noget, men på en overskuelig måde, for jeg vil sige alt den handling der er, er godt spredt ud på de lidt over 400 sider. 
Og så møder vi nye guder, og kommer rundt i nye magiske omgivelser. På et tidspunkt ender vi faktisk i en form for lufthavn, men under vandet! Lyder det ikke bare interessant? Vil du vide mere om det, så læs da endelig bogen! 
Men jeg vil sige at jeg fandt virkelig også mødet med kærlighedsguden interessant, han var så meget mere anderledes end jeg havde forstillet mig, men på en god måde. 
En ting jeg bare fortsat elsker ved Roshani's bøger er at der er konstant en form for humor med, men på en måde så det bare passer ind i de her situationer, ligemeget om det er i en slåskamp, trist eller vild situation, så kommer der ofte bare en sarkastisk eller ironisk bemærkning fra en af dem, men det passer ind i historien, og formår ikke at gøre den useriøs, og det elsker jeg virkelig bare. 
Men jeg nyder virkelig også bare at følge Aru, Mini og den nye søster, for de har virkelig en kampgejst som imponere mig, de ved hvad de vil, og de kæmper for det. 

Sproget i bogen er sådan set stadig super fint, let at følge med i, og dejligt levende. Dog ville jeg stadig ikke ture at udtale mange af deres navne i frygten for at udtale det forkert.
Men som jeg nævnte i min anmeldelse af første bog, havde jeg håbet på mere spændende info omkring den hinduistiske mytologi, og det fik jeg! Jeg nød virkelig at høre om hele deres kultur, historier og guder, jeg fandt det på intet tidspunkt kedelig, og var der noget jeg var i tvivl omkring, så var der en fin ordliste bag i som i første bog hvor jeg kunne finde lidt info, den indeholder ikke alt om den hinduistiske mytologi som Roshani skriver om, men en del nyttig info. Så den vil jeg sige var stor hjælp, og spoilede altså på intet tidspunkt noget.
Så dette var virkelig en fantastisk fortsættelse, og jeg kan kun varmt anbefale jer at læse denne fortsættelse, men hvis i endnu ikke har læst etteren? Så kom dog igang! Den er simpelhen fantastisk underholdende. 




Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar