mandag den 2. november 2020

Wrap-up Oktober. - 2020.

 Wrap-up for Oktober måned! 

Oktober er nu slut, og det betyder at det er tid til en kort opsamling af denne måneds læste bøger! 
Jeg fik læst en god del bøger i denne måned, og faktisk en del store bøger! 
Men det har så nok også hjulpet lidt at jeg har haft efterårs ferie, og derfor halvanden uges tid til bare læsning! 
I alt blev det til 13 fysiske færdig læste, 1 påbegyndt og 1 færdiggjort lydbog! 
Og ca 4890 sider! og det er kun de fysiske bøger, som sagt tæller jeg ikke selv lydbøger med, da jeg ikke føler jeg læser når jeg bare lytter. 
Så jeg vil altså sige at det har været en ret god læsemåned trods jeg har haft en del stress og irriterende dage! 
Jeg krydser altså virkelig fingre for det fortsætter med at få læst så meget i November! 

Men skal vi ikke begynde på listen?
Jeg vil selvfølgelig linke til de bøger jeg allerede har delt anmeldelser af, så i også har mulighed for at finde dem! 



  1. Sydsens forbandelse. Skrevet af Henriette Vesterbak. -  Et anmeldereksemplar - Jeg fik jo ikke læst denne færdig i September, men blev forholdsvis hurtigt færdig med den i Oktober måned! Super bog, dog bare stadig en hovedperson jeg ikke kan med. Men jeg ville ikke have undværet at have læst hans fortælling! - Anmeldelsen
  2. Murens vogter #1. Skrevet af Sofie M. Rodam. - Et anmeldereksemplar. - Dette var desværre en bog der skuffede lidt, den manglede alt for meget, og tabte mig desværre flere gange. Men det kan i læse mere om i anmeldelsen som snart deles! 
  3. Asgårds døtre #1, Ingeborgs Fortælling. Skrevet af Sidsel Katrine Slej. - Et anmeldereksemplar. - Jeg er simpelhent imponeret over denne fantastisk spændende og medrivende start på serien! Og jeg kan næsten ikke vente med at få en fortsættelse! Dette var virkelig også en fantastisk første gangs oplevelse af Sidsel skrivestil! Skal helt sikkert have læst mere af hende! 
  4. Sort måne #1, Blodarv. Skrevet af Haidi W. Klaris. - Et anmeldereksemplar. - Hold da op en spændende bog! Virkelig en bog der satte gang i tankerne, stillede spørgsmål og overraskede! Jeg slugte den på ingen tid, og er virkelig utålmodig efter en anden bog nu! 
  5. Dragernes Ære #1, Drageægget. Skrevet af C. G. Valentin. - Et anmeldereksemplar. - Denne bog fløj jeg bare igennem, så spændende, så medrivende og overraskende! Den indeholder mange klassiske fantasy træk, men den er alligevel unik på sin egen måde, og virkelig spændende! Glæder mig til anden bog! 
  6. Mellem Himmel og Helvede #2, Himmelsendt. Skrevet af Anne Christine Eriksen. - Et anmeldereksemplar. - Fantastisk fortsættelse! Dette er helt klart gået hen og blevet en af min ynglings serier, og jeg kan slet ikke få nok af den! Glæder mig helt til at genlæse den en dag! 
  7. #Datemignu. Skrevet af Patricia Jiménez. - Et anmeldereksemplar. - Sådan en underholdende bog! Jeg slugte den på en aften, var underholdt og fanget igennem hele bogen! Jeg kunne slet ikke slippe den før jeg var færdig. Glæder mig helt til en fortsættelse nu! 
  8. Skaberens våben #3, Lysets vogter. Skrevet af Marie-Louise Rønning. - Et anmeldereksemplar. - Så har jeg også endelig fået læst det sidste bind i skaberens våben serien! Og sikke en spændende slutning! Overraskende og tilfredsstillende. Jeg tror ikke den kunne have været bedre på andre måder!
  9. Mellem Himmel og Helvede #3, Helvedeskvaler. Skrevet af Anne Christina Eriksen. - Et anmeldereksemplar. - Så har jeg også fået læst det tredje bind, og måske sidste, hvilket jeg virkelig håber det ikke er! Så mange åbne ender, og spørgsmål... 
  10. McConnell #2, Dig og alt derefter. Skrevet af Ginger Scott. - Et anmeldereksemplar. - Så skøn en bog! Jeg læste den i et hug, og faldt virkelig for Cass og Ty! Sød og hård fortælling, men også sjov og underholdende! 
  11. Spektrum #1, Leoniderne. Skrevet af Nanna Foss. - Et anmeldereksemplar. - Så skønt at få genlæst denne serie! Og så smukke nye forsider! Amen kan slet ikke få nok af dem og handlingen! 
  12. Spektrum #2, Geminiderne. Skrevet af Nanna Foss. - Et anmeldereksemplar. - Endnu en genlæsning som var fantastisk! 
  13. Spektrum #3, Ursiderne. Skrevet af Nanna Foss. - Et anmeldereksemplar. - Så meget bedre end husket, og stadig en ond slutning! 
  14. Spektrum #4, Kvadrantiderne. Skrevet af Nanna Foss. - Et anmeldereksemplar. - Dette er den eneste af spektrum bøgerne jeg endnu ikke have fået læst, og jeg er ikke færdig med den endnu, men nyder den allerede super meget! 
  15. Shadow Falls #4, Hvisken ved månelys. Skrevet af C. C. Hunter. - Jeg kan stadig ikke få nok af denne serie, og synes det fantastisk at lytte til den! Dog ikke lige så godt som rent faktisk at læse den, men den er skøn af lytte til når jeg ikke kan sidde med en fysisk bog! 
Det var så alle de læste og lyttede bøger! 
Hold nu op hvor blev det alligevel til en del når det blev stillet op på en liste! 
Så skønt...
Har i læst nogle gode bøger i Oktober måned? 



Tak til alle forlag og forfattere for anmeldereksemplarerne! 

Henriette Vesterbak: Hendes fb side.
Sofie M. Rodam: Hendes fb side.
Sidsel Katrine Slej: Hendes fb side.
Haidi W. Klaris: Hendes fb side.
C. G. Valentin: Hendes fb side.
Patricia Jiménez: Hendes fb side.
Adi og Lami:
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar