søndag den 1. november 2020

Tbr November. - 2020.

 Tbr for November.

Så er det blevet en ny måned igen, og det betyder altså at det er tid til en ny TBR! 
Jeg nåde heldigvis at afslutte min Tbr i sidste måned, og fik læst en masse ekstra bøger, og det krydser jeg fingre for endnu engang at kunne i denne måned! 
Den første bog i denne måned er jeg sådan set i gang med, for jeg fik den ikke afsluttet i Oktober måned. 
Men den skal jeg helt sikker nok hurtigt blive færdig med, for nøj hvor er den spændende! 

November måned er en stille måned for mig, jeg skal ikke så meget igen. 
Har et besøg på sygehuset, men ellers skal jeg ikke noget specielt i denne måned, så der skal bare læses en masse! 
Men skal vi ikke komme i gang med tbren? 



  1. Spektrum #4, Kvadrantiderne. Skrevet af Nanna Foss. - Et anmeldereksemplar fra Gyldendal. - Jeg gik i gang med denne bog på sidste dag i Oktober og nåede derfor ikke at blive færdig, men nøj hvor er den spændende! Dette er den eneste af spektrum bøgerne jeg endnu ikke havde læst før, og hvor er Noah spændende at følge! 
  2. Mindelandet #3, Slægtens fejde. Skrevet af Line Wenzel. - Bogen her vandt jeg for noget tid siden, men stakken af anmeldereksemplarer har været stor, så jeg har ikke haft tid til den før nu, og hvor glæder jeg mig meget til afslutningen på Mindelandet! 
  3. McConnell #3, Den pige jeg var. Skrevet af Ginger Scott. - Et anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Jeg elsker den her serie, og er virkelig spændt på Paige's fortælling! Elsker Ginger's skrivestil, den er så livagtig og medrivende, og jeg kan slet ikke stoppe når jeg er igang med hendes bøger! 
  4. Grøn klode #1, Stormflod. Skrevet af Eva Munk. - Et anmeldereksemplar fra Eva. - Dette er den første bog jeg læser af Eva, så jeg er meget spændt på hendes skrivestil. Men jeg er også spændt på bogen, for den lyder virkelig spændende! 
  5. Julia & Jack. Skrevet af Anna Lönnqvist. - Et anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Dette lyder som en rigtig interessant bog, og jeg glæder mig virkelig til at gå igang med den! Dette er også første bog jeg læser af denne forfatter. 
  6. Den sidste vilje. Skrevet af Beth Corby. - Endnu et anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Dette er en bog jeg virkelig glæder mig til, den lyder sjov, men også ret interessant. Og det endnu en forfatter jeg ikke kender, men glæder mig til at stifte bekendtskab med! 
Det var så de bøger jeg har valgt til November! 
Det er ikke mange, så derfor håber jeg at kunne få læst noget mere, og evt få en lige så god læsemåned i November, som i Oktober! 
Skal i læse noget bestemt? Måske nogle julebøger nu hvor vi nærmer os julen? 




Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 

Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Eva Munk: Hendes fb side.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar