søndag den 28. februar 2021

Top 10 bedst læste bøger i 2020.

 Top 10 bedst læste bøger.

2020 sluttede for lige omkring 2 måneder siden, 
og jeg har selvfølgelig en liste over de bedst læste bøger i 2020 til jer! 
Jeg har været lidt længe om at komme ud med indlægget her da jeg har haft meget lidt overskud efter skolestart, og den overskud der har været, har bare gået til læsningen og anmeldelser.
Men nu er det altså tid! 

Denne liste har været virkelig svær at lave, 
for hold nu helt fast hvor har jeg læst mange gode bøger i 2020!
Det er nok også derfor jeg har været så længe undervejs med listen, 
jeg føler det bare har været rigtig svært at vælge. 
Listen bliver kort, jeg kommer ikke til at skrive vildt meget til den enkle bog, for ellers bliver der her indlæg meget langt, men jeg linker selvfølgelig til anmeldelserne så i kan se hvad jeg tænker om bøgerne! 

Så lad os komme i gang med listen! 





  1. Asgårds døtre #1, Ingeborgs fortælling. Skrevet af Sidsel Katrine Slej. - Jeg elskede denne første bog i serien, og den har virkelig sneget sig ind på første pladsen med sin hede romance, spændende handling og skønne karakterer. -  Anmeldelsen.
  2. Rød og Blå #2, Den hvide enkes død. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. - Denne serie bliver bare ved med at imponere mig.. Jeg kan slet ikke få nok af den vilde og barske handling, og de onde cliffhangers Nicole kaster om sig med! Faktisk sneg bog 1 sig også ind på en anden plads i 2019! - Anmeldelsen.
  3. Dæmonerne fra Dybet #2, Mennesket og uglen. Skrevet af Pernille K. Vørs. - Jeg elsker denne serie, og kan slet ikke få nok af den spændende, farlige og hede handling, eller de interessante væsner vi møder. Denne anden bog i serien vil jeg faktisk også gå så langt og sige lidt overgik sin etter! - Anmeldelsen.
  4. Mellem Himmel og Helvede #1, Daniel. Skrevet af Anne Christine Eriksen. - Denne serie tog virkelig fusen på mig, og var så meget bedre end jeg havde troet! Jeg slugte alle tre bøger på ingen tid, og var virkelig imponeret over det spændende univers Anne har skabet, dette er en serie der fortjener så meget mere omtale end den har fået indtil nu! - Anmeldelsen.
  5. Sprækken til Luscuro #2, Elementsygen. Skrevet af Julie Midtgaard. - Jeg har læst de 3 bøger der er ude nu i serien, men denne bog to, overgik altså lige de to andre, specielt fordi vi møder et ret specielt undervands univers hvor folk levede! Det var så spændende og unikt! - Anmeldelsen.
  6. Mæsker #1, Henretterlunden. Skrevet af Majbrit Ravnholt Cramer. - Denne nye danske fantasy bog tog mig virkelig med storm og overraskede! Jeg slugte den på ingen tid, og kunne slet ikke få nok af universet! Det både fascinerede og skræmte mig. Og jeg er ved at gå til at utålmodighed efter en fortsættelse! - Anmeldelsen.
  7. Lugnasad. Skrevet af K. L. Berger. - Denne bog var vild! Og den overraskede virkelig, jeg var helt mundlam efter at have læst den. Og selv nu flere måneder efter at have læst bogen er jeg stadig helt chokeret over hvor godt den er skrevet, men også hvor uhyggelig den var! Og det bedste er der kommer en fortsættelse! Ihhh Den venter jeg utålmodigt på! - Anmeldelsen.
  8. Woodlake-serien #1, Et rigtigt håndværkertilbud. Skrevet af Carey Heywood. - Det jo ingen hemmelighed jeg elsker Carey Heywoods bøger, men jeg nød specielt starten på denne serie! Den var varm, underholdende og romantisk! Den havde meget af det jeg bare elsker i en god romance! - Anmeldelsen.
  9. Du må aldrig glemme mig. Skrevet af Mhairi McFarlane. - Mhairi har stålet mit hjerte med sine bøger! Men specielt denne her elskede jeg. Den var morsom, romantisk men også hård og rørende! - Anmeldelsen.
  10. Will Trent Serien #10, De Tavse Kvinder. Skrevet af Karin Slaughter. - Denne bog overraskede virkelig, jeg havde virkelig ikke forventet den ville være så god. Men den var spændende, nervepirrende, vild og skræmmende på samme tid, og jeg slugte den på ingen tid! Karin er helt klart blevet en af mine ynglings forfattere trods jeg endnu kun har fået læst den ene bog! - Anmeldelsen.

Det var så listen over mine bedst læste bøger i 2020, dog skal det jo siges jeg har læst så mange gode bøger det år at denne liste kun rummer en lille del af dem! 
 Hvad er jeres bedst læste bog eller bøger fra 2020? 





Tak til forlagene og forfatterne som har sendt mig bøgerne til anmeldelse gennem årene. 

Sidsel Katrine Slej: Hendes fb side.
Pernille K. Vørs: https://pernille-voers.com/
Julie Midtgaard: Hendes fb side.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/
HarperCollins Nordic: https://harpercollins.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar