lørdag den 29. maj 2021

Anmeldereksemplar: Rosenholm-trilogien #3. - Natskygge.

Rosenholm.

Titel: Rosenholm-trilogien #3. - Natskygge.

Forfatter: Gry Kappel Jensen.

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 27/05-2021. 

Antal sider: 598. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget, 
så mange tak til dem! 


Natskygge.

Du tog alting fra mig. Du tog min fremtid, min historie og mit navn. Mit liv. Men hævnen har jeg endnu til gode. Den er min...

Kamille, Kirstine, Victoria og Malou har efter to hektiske år på Rosenholm Kostskole for magi fundet ud af, hvem der tilbage i 1980’erne dræbte den unge kvinde Trine og forviste hende til en rodløs tilværelse som en hvid skygge.

Men intet er ovre endnu. Pigerne vil afsløre morderen og få ham til at erkende sin forbrydelse. Snart går det dog op for dem, at mørket stikker endnu dybere, end de først havde troet, og at ingen af dem kan vide sig sikre. 
Bid for bid må de løse den gåde, som hviler dybt under Rosenholms mure. 
Inden det er for sent.





Så har jeg endelig fået slutningen på "Rosenholm-trilogien" og jeg kan fortælle at jeg var vildt spændt, men også lidt nervøs for hvordan Gry havde planlagt at slutte denne utroligt spændende serie. 
Dette er en serie jeg kommer til at genlæse mange gange i fremtiden, og med sikkerhed elske lige meget hver gang. 

Pigerne har endelig fundet ud af hvem der myrdede Trine for alle de mange år siden, men de ved ikke helt hvordan de skal håndtere sandheden. Samtidig begynder Malou at trække sig fra gruppen efter at hun er blevet en del af Kragerne, men der ligger nu noget mere i hendes opførsel. 
Samtidig begynder tingene at ændre sig mere og mere på kostskolen, og det hele begynder samtidig også at blive mere og mere farligt for alle pigerne.
Hvad skal der nu ske for Malou, Kirstine, Victoria og Kamille, og Rosenholm?

Da jeg begyndte på bogen her, skal jeg være ærlig og indrømme at jeg brugte en del sider på lige at falde ind i omgivelserne og handlingen igen. Det er noget tid siden jeg læste bog 2, og jeg kunne virkelig ikke huske alt hvad der skete i løbet af anden bog.
Men som jeg begyndte at huske mere af hvad der skete, blev jeg også bare mere og mere fanget af hvad der skete. Og inden jeg så mig om, var jeg færdig med bogen, og følte mig faktisk bare slet ikke klar til at slippe de fire piger og de mange mysterier. 
Men altså i løbet af denne bog sker der en masse forskelligt, men igen vil jeg sige det blev aldrig for meget, og jeg følte vi fik små pauser undervejs hvor vi kunne stoppe op og trække vejret, så det var skønt. 

Handlingen i denne afsluttende bog var utroligt spændende, og når jeg først satte mig med bogen og kom rigtigt i gang, havde jeg også bare virkeligt svært ved at slippe den, jeg måtte bare vide mere, og jeg måtte vide hvordan det hele ville ende.
Bogen handler jo også stadig om Trine og hendes død, men der sker også så meget mere undervejs. 
Der bliver afsløret en masse mørke hemmeligheder om hvad der har foregået igennem rigtig mange år på Rosenholm. Nogle mørke traditioner, ofringer og mord. 
Pigerne kommer også mere og mere i fare, den ene mere end de andre tre. Men jeg vil selvfølgelig ikke spoile hvem, det må i hellere selv finde ud af. 
Jeg blev specielt også fanget af Natskygge, og hvad eller hvem det/de var. Der lå nemlig en ret mørk fortid om hvordan Natskygge kom til, som jeg virkelig blev fanget af, men også lidt skræmt over. 
Jeg vil helt bestemt sige der er blevet skruet godt op for mysterierne og uhyggen i denne tredje bog.
En detalje jeg virkelig nød ved denne bog, var at jeg oplevede at alle fire piger fik lige meget opmærksomhed gennem hele bogen. Hvor jeg derimod oplevede at i de to første bøger var det måske mere to af pigerne der fik lidt mere opmærksomhed. Selvfølgelig skiftende fra bog til bog. Men jeg nød virkelig at den ene ikke strålede mere igennem end den anden. 

Denne bog er selvfølgelig også delt op i "Vinter, Forår, Sommer & Efterår" og igen starter hvert kapitel med datoer, og hvor jeg ikke var helt vild med den lange tidsperiode i de første to bøger, vil jeg faktisk sige den passede ret godt i denne tredje. 
Det gjorde at jeg følte handlingen var bedre spredt ud, at det hele ikke skete på en gang og blev for meget. Jeg vil sige handlingen virkelig matchede tidsperioden denne gang. 
Igennem bogen møder vi jo også lidt nye personer. Et par nye lærere kommer til Rosenholm, nogle lidt specielle typer. Vidt forskellige, men alligevel også lidt ens på nogle punkter. Men min yndlingsperson af de nye lærere var nok Dagny. En ældre kvinde der er ret spøjs, men virkede også bare til at være en opmærksom og rar person. 
Men generelt var det en fornøjelse at møde dem alle, både de nye og gamle, og jeg glæder mig helt til et gensyn med dem når jeg en dag genlæser serien. 
Men vi mistede også en undervejs som jeg slet ikke var klar til at miste.. Det var nu ret hårdt, men ærligtalt tror jeg ikke jeg kunne havde set det anderledes. 
Så alt i alt vil jeg sige dette var en velskrevet, spændende, men også hård slutning på serien. Og har i endnu ikke læst den, så synes jeg virkelig i skal give den en chance! Det fortjener den. 







Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

tirsdag den 25. maj 2021

Anmeldelse: WAG's #2. - Bliv her.

WAG's. 

Titel: WAG's #2. - Bliv her. 

Original titel: WAG's #2. - Stay. 

Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 14/01-2019.

Antal sider: 301.

Antal stjerner: 5/5. 


Bliv her. 

Kan man forelske sig i en, man aldrig har mødt?

Hailey Taylor Emery har på fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch – en anonym online-leveringsservice, hun ejer – i virkeligheden er hockeystjernen Matt Eriksson.
Selvom det er imod reglerne, at hun tjekker hans fil, er hun 95 % sikker på, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver beskeder sammen med og hvis dagligdag, hun hjælper med at gøre lidt lettere. Da Hailey stadig slikker sårene efter et breakup, er hun fuldt ud tilfreds med lidt harmløs onlineflirting – indtil hun en dag bliver nødt til at møde sin klient. Ansigt til ansigt. Panik følger

Matt Eriksson kender udmærket til at have et knust hjerte. Han er stadig ikke kommet sig over, at hans ægteskab brød sammen, og det stinker at være den eneste på sit hold, der kender sandheden – at professionel hockey og seriøse forhold er en giftig blanding. Han ser sjældent sine døtre og kæmper med at håndtere sin ekskone. Den eneste person i hans liv, der virker til at kunne forstå ham, er en, han aldrig har mødt ansigt til ansigt.
Men det er er ikke noget, et par drømmesæder til hans næste hockeykamp ikke kan gøre noget ved. Hailey kan ikke modstå det tilbud. Og Matt kan ikke modstå Hailey. Godt, at han ikke behøver det …



Så har jeg endelig også fået læst den anden bog i WAG's serien. Det er meget lang tid siden jeg læste den første bog, så det er god dette heldigvis er en serie man kan læse uafhængigt af hinanden. 
Men jeg kan sige at dette var en virkelig god bog, og jeg skal helt bestemt have læst mere at begge disse forfattere, og gerne snart! 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg ret hurtigt fanget, og jeg læste den sådan set også ret hurtigt, for jeg måtte bare vide hvordan det ville ende for Hailey og Matt. 
Jeg kom sådan set til at synes ret godt om Hailey med det samme. Jeg elskede hendes rolige personlighed og det at hun var lidt genert og tilbageholdende. Og så elskede jeg hvor genert hun blev i starten når hun mødte Matt, det var nu ret sødt. 
Men man kan også godt i starten hun stadig holder sig meget tilbage i forhold til kærlighed og dating på trods af at det er næsten 2 år siden hun blev skilt. Og det må jeg nu også sige var en stor kilde til min irritation i starten. For det gjorde jo at hun også sig tilbage i forhold til Matt, og det var jeg bestemt ikke altid helt fan af.
Matt er en vidunderlig fyr, men han har bestemt også sine irriterende sider. Han er en kærlig og omsorgsfuld mand, men han er også fuld af tvivl og usikkerhed efter sit brud med ekskonen. 
Så jeg vil egentlig sige at det var ret meget det samme jeg oplevede med ham, at han holdt sig tilbage i forhold til kærligheden da han ikke ønskede at såre Hailey, og det både elskede jeg og hadet jeg. 
Det skabte unødvendige komplikationer i forhold til deres forhold flere gange at han var så usikker. Men jeg synes nu også det var skønt at han jo ikke ønskede at såre hende ved nærmest aldrig at være der fordi han rejser så meget i forbindelse med kampene. 
Men jeg følte også han lidt tog hendes valgmuligheder fra hende, hun skulle jo selv bestemme om hun ville kunne håndtere det. 

Handlingen var både underholdende og medrivende, og jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig på trods af der ikke skete det helt vilde i løbet af bogen. 
Jeg var nu bare mere nysgerrig på hvordan det hele ville ende for de to i sidste ende. 
En ting jeg også elskede ved bogen, var de her små scener med Matt og hans børn, de smeltede virkelig mit hjerte. Både fordi børnene var vidunderlige, men også fordi det virkelig varmede at opleve Matt med sine børn, det var noget helt andet end når han var sammen med Hailey alene. Jeg elskede nu også at se hvordan Hailey var sammen med dem. Men nu må jeg hellere lade vær med at spoile for meget. 

Sproget i bogen var dejligt let og nemt at følge med i, samt vil jeg sige det var fedt at opleve sproget ikke blev pakke ind på noget tidspunkt, heller ikke under de mere hede scener. 
Bogen her er jo skrevet af to forfattere, og det imponerer mig altid når de formår at holde den samme skrivestil igennem hele bogen. På intet tidspunkt følte jeg den var skrevet af mere end en forfatter, og det er et virkelig stort plus. 
Samt vil jeg sige de har været gavmilde med deres detaljer, og jeg havde derfor let ved at leve mig ind alt der skete undervejs. 
Vi møder jo også lidt forskellige karakterer undervejs i læsningen, men jeg vil sige jeg oplevede det var nemt at holde styr på dem alle og huske hvem de hver især var. 
Samtidig vil jeg også sige at alle karaktererne stod frem og virkede som ægte personer som bare gjorde mig nysgerrig på at lære mere om dem. Og jeg synes virkelig det er trist at der ikke er flere bøger om dem vi er stødt på undervejs. 

Men alt i alt vil jeg altså sige at dette var en fantastisk bog, som jeg virkelig glæder mig til at genlæse en dag, og hvis du som læser er til en medrivende, underholdende og hed fortælling, synes jeg virkelig du skulle give "Bliv her" en chance! 

lørdag den 22. maj 2021

Overraskelses bog / anmeldelse: Bytte, bytte luder.

Bytte, bytte luder.

Titel: Bytte, bytte luder.

Forfatter: Tenna Vagner. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 30/04-2021. 

Antal sider: 251.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget som overraskelse af forfatteren,
så mange tak til hende!


Man er ikke luder hvis det ikke er for penge.

17-årige Sara har ikke rigtig nogen venner. Hun går heller ikke i det rigtige tøj, får de bedste karakterer eller har styr på hvad hun vil efter 3. g.
Alt det ændres da Therese starter i klassen. Hun har nemlig store planer for deres fremtid, og det er på ingen måde billigt.

De to piger kaster sig ud i en verden af luksus og sugardating, og Sara må kæmpe for at holde fast i sig selv.
For hvornår krydser man grænsen mellem at være en date og til salg?



"Bytte, bytte luder" var en bog jeg var ret spændt på at gå i gang med. Det lød som en virkelig interessant, men også vigtig bog. 
Men samtidig var jeg også spændt på at se hvordan Tenna havde håndtere den her genre med realisme og ungdom, og jeg vil sige hun har klaret den super godt! 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg sådan set hurtigt fanget af handlingen og vores hovedperson Sara. 
Der var noget ved Sara der bare gjorde mig nysgerrig med det samme, og det gjorde også at da jeg kom rigtigt i gang med bogen, kunne jeg nærmest ikke stoppe før jeg var færdig. 
Sara er en stille og rolig pige, ikke den mest populære og så tvivler hun ærligtalt en del på sig selv. Men alt det ændrede sig faktisk ret hurtigt da den nye pige Therese starter på skolen. 
Therese viser hurtigt interesse for Sara og de to bliver rigtig gode venner. Det resulterer i at Sara kommer lidt ud af sin skal, virker mere selvsikker og udadvendt. Dog var der stadig tider hvor hun tvivlede på sig selv og holdt sig lidt tilbage. 
Som sådan kunne jeg godt lide den udvikling hun kom igennem da hun blev venner med Therese, jeg kunne bare ikke lide de aktiviteter som hun fik hende lokket ud i. 
Ikke lang tid efter at Sara og Therese bliver venner får Therese den fantastiske ide at de skal til og mødes med mænd for at få gaver som de kan sælge. Pengene skal bruges på at rejse rundt i verdenen når de er færdige med gymnasiet. Sara er ikke helt med på den i starten, men lader sig alligevel rive med efter nok pres fra Therese.  
Jeg var ikke Thereses største fan. Hun var en meget frembrusende pige, og lidt dominerende. Og hun var bestemt ikke vild med at Sara ikke var fan af hendes pengeide. Og hun så bestemt ikke problemet i at bytte sit selskab for gaver. 

Selve handlingen vil jeg sige var meget spændende, men også skræmmende realistisk. Det her som Sara og Therese begynder på, er jo sådan set sugardating, og jeg siger ikke det dårligt eller godt. Nogle har gode erfaringer med det, men der er også mange unge der bliver lokket ind i det og hvor det så ender knapt så godt. Og det vil jeg faktisk sige at Tenna virkelig har formået af fremvise på en rigtig fin måde. 
Men jeg vil også sige at bogen var lidt barsk til tider, der var helt klart et par gange hvor jeg mærkede knuden i maven vokse. Men trods det var lidt barsk, var det også spændende, for jeg var jo sådan set ret spændt på at se hvordan det hele ville ende for Sara og Therese. 

Sproget i bogen er dejligt let og nemt at følge med i, samt står der ikke vildt meget på siderne, så det er en bog man er hurtigt færdig med hvis man som mig er en hurtig læser.
Tenna har som altid været gavmild med sine detaljer, og jeg havde intet problem med at forestille mig alt det der skete undervejs. Samt vil jeg sige hun har været god til at lægge masser følelser i teksten, så når Sara bl.a. følte tvivl, frustration, glæde, sorg eller lykke havde jeg intet problem med at fornemme følelserne, og det er bestemt et stort plus for mig. 
Igennem bogen møder vi også lidt forskellige folk, men ikke så mange at det blev uoverskueligt, jeg følte faktisk det var nemt at navigere rundt i dem alle. Tenna har været super god til at få alle karaktererne vi møder til at træde frem og virke ægte. Jeg følte hvert fald ikke at de virkede flade eller upersonlige, de gjorde mig nysgerrige på hver deres måde, både dem jeg kunne lide, og dem jeg knapt så meget syntes om. 
Så alt i alt vil jeg sige at denne bog er velskrevet, barsk og realistisk, og hvis det er hvad du søger i en bog, synes jeg helt klart du skal give den en chance! 






Bogen er sendt som overraskelse af forfatteren og forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

onsdag den 19. maj 2021

Anmeldereksemplar: Ekskærester on Air.

Shay & Dominic.

Titel: Ekskærester on Air. 

Original titel: The Ex talk. 

Forfatter: Rachel Lynn Solomon.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 26/04-2021. 

Antal sider: 377.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Ekskærester on Air. 

Shay Goldstein har været producer på en radiostation i Seattle i næsten ti år. Det er public service, og hun elsker det og kan ikke forestille sig at arbejde andre steder. 
Men da den nyuddannede journalist, Dominic Yun, bliver ansat, er det lige pludselig ikke så skønt længere. 
Til Shays irritation er Dominic overbevist om, at han ved alt om radio, og de to kommer konstant på kant af hinanden.

Radiostationen er som altid i økonomiske vanskeligheder og har brug for et nyt koncept. Shay får ideen til programmet Ekskærester on air, som stationens chef med begejstring godkender. 
I programmet skal to ekskærester, live i radioen, give råd om parforhold og relationer mellem mennesker. 
Stationens chef beslutter, at Shay og Dominic skal være værter, da de allerede småskændes uafbrudt. 
Der er ikke nogen af dem, der er vilde med ideen om at lyve over for lytterne, da de jo aldrig har været kærester, men valget står mellem det og at blive fyret. 
Programmet vinder hurtigt en stor og engageret lytterskare, og inden længe er Ekskærester on air et hit. Programmet, og den tilhørende podcast, er ikke til at komme uden om. 
Men det er, som om følelsen af at lyve for lytterne vokser, jo mere populært programmet bliver. Og da Shay og Dominic rent faktisk begynder at falde for hinanden, bliver det mere og mere tydeligt, at de to værter risikerer andet og mere end bare deres karriere. 
Ekskærester on air er en velskrevet kærlighedshistorie med en morsom dialog.

Fortællingen formår også at beskrive, hvordan sorg kan påvirke os, hvordan det er at være kvinde på arbejdsmarkedet og er desuden en utvetydig hyldest til public service-radio.




"Ekskærester on Air" Er en bog jeg var meget spændt på at gå i gang med, både fordi den lød som en bog der ville falde lige i min smag, men også fordi dette er min første gangs oplevelse af Rachel Lynn Solomons bøger. 
Jeg kan dog med det samme sige, at den faldt i god smag, og formåede virkelig at holde mig fanget og underholdt fra start til slut. 

Da jeg begyndte på bogen, var jeg meget spændt på hvad den gemte på. 
Shay faldt jeg sådan set for med det samme. Hun er en meget rolig person, men hun er også lidt af en stræber og ønsker at behage mange af dem omkring hende, jeg både hadet det og elskede det. 
Shay er på ingen måder fan af Dominic og det forstod jeg sådan set også godt, i starten kunne jeg virkelig heller ikke holde ham ud. 
Men det underholdt mig egentlig også lidt at se hvor tiltrukket hun alligevel var af ham, det gjorde det hele en smule mere morsomt. 
Dominic kunne jeg ikke fordrage i starten, det tog lige lidt tid før jeg faldt for ham. 
I starten virkede han meget frembrusende, bedrevidende og selvglad. 
Han skulle konstant nævne hans kandidat. I starten tror jeg ikke der blev ført en samtale med ham uden han kom ind på den kandidat, og nøj hvor irriterede det mig. 
Men jo længere ind i bogen jeg kom, og jo mere jeg kom til at kende ham, jo mere blødte jeg egentlig også op over for ham. 
Han blev langsomt mere tålelig, og til sidst må jeg nok indrømme jeg forelskede mig lidt i ham, for under hans selvtillid og frembrusende væremåde, var han faktisk ret sød, og en ret opmærksom og omsorgsfuld person. 

Handlingen var utroligt underholdende, og jeg tog mig selv flere gange i at grine højlydt over nogle af de ting der skete. 
Den her ide med at Shay og Dominic skulle spille ekskærester var virkelig fantastisk, og jeg nød virkelig den måde de omgik hinanden på. Bogen her indeholdte hvert fald masser humor, sarkasme og ironi. 
Men der sker jo lidt mere undervejs, fordi for at de kan spille ekskærester bliver de jo også nødt til at lære hinanden bedre at kende, og det var bestemt ikke uden problemer. Jo mere de kommer hinanden nær og lære hinanden at kende, jo bedre kommer de vist også til at synes om hinanden. Og lige præcis den del fik mig helt ud på sofakanten i spænding, for jeg måtte bare vide hvordan det hele ville ende for dem. 
Men jeg var endnu mere spændt på om de kunne holde det her program og løgnene kørende, for hvordan spiller man lige ekskærester, hvis man er ved at udvikle ægte følelser for hinanden? Og hvad ville deres lyttere sige til det hele hvis deres løgne bliver afsløret? 

Sproget i bogen var dejligt let og jeg havde intet problem med at følge med i hvad der skete. 
Som sagt er dette også min førstegangs oplevelse med forfatterens bøger, og jeg må sige den var virkelig god! Hun er super god til at bruge masser detaljer så jeg havde let ved at forestille mig alt hvad der skete undervejs.
Samt vil jeg også sige at hun har været super god til at give alle de karakterer vi møder undervejs liv og energi. Jeg stødte ikke på en hvor jeg følte personen var kedelige eller flad. Og der var selvfølgelig personer jeg både elskede og slet ikke kunne fordrage. En jeg slet ikke kunne med var deres chef, han var virkelig træls. Og virkelig kvindehadsk uden direkte at vise det, han var typen der pakkede det lidt ind. Men en der virkelig stjal mit hjerte det var Steve, han var nok bare min yndlingskarakter i den her bog, han formåede virkelig at stjæle mit hjerte.
Men altså jeg nød virkelig at få lov til at møde dem alle, både de gode og de mindre gode personer, og jeg glæder mig virkelig til at genlæse bogen en dag. 
Men der var en detalje ved bogen der skuffede mig og det var at Dominic har ingen kapitler, vi følger udelukkende Shay og hendes syn på det hele, og det skuffede lidt. Det gjorde jeg følte fortællingen kun var halvt fortalt, jeg manglede virkelig hans syn på hele den her lidt komiske sag de kommer ud i. Så derfor har jeg ikke kunnet give bogen den sidste stjerne. 
Men ud over det vil jeg sige at bogen var virkelig skøn, underholdende, romantisk og medrivende, og jeg kan kun anbefale bogen her til alle der elsker en god romantisk komedie, og så håber jeg i vil nyde den lige så meget som jeg.  







Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

lørdag den 15. maj 2021

Overraskelses bog / Anmeldelse: #Bucketlist.

#Bucketlist. 

Titel: #Bucketlist. 

Forfatter: Saynab Farah Dahir.

Forlaget: Gyldendal. 

Udgivet: 23/04-2021. 

Antal sider: 224.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget som overraskelse af 
forlaget og forfatteren, så mange tak til dem! 

Zola & Bucketlisten. 

Sidste sommer før universitetet! Bør det ikke være den vildeste nogensinde? 
Problemet er, at Zola aldrig har haft en vild sommer. Faktisk har hun aldrig haft en vild noget-som-helst. Men nu skal det være.
Derfor laver Zola en bucketlist med kun to regler: Alt på listen skal gennemføres i juli. Og det skal dokumenteres på Instagram, så hele verden kan følge med. Det regner hun dog ikke med, at nogen vil …
Der er ikke andet for end at kaste sig ud i den første udfordring:
#1: Flirt med en tilfældig fyr og få hans nummer

Velkommen til en vild, pinlig og romantisk sommer!




#Bucketlist er en bog jeg allerede kort efter udgivelsen hørte utroligt meget godt om, og derfor var jeg også utroligt spændt på at gå i gang med den. 
Bogen her er så vidt jeg ved også forfatterens debut bog, og derfor også den første jeg læste af hende, og hvor må jeg sige hun har klaret den godt! Jeg vil helt bestemt gerne læse mere af Saynab i fremtiden. 

Da jeg begyndte på bogen, gik der bestemt ikke lang tid før jeg var helt fanget af vores hovedperson Zola og hendes ret interessante projekt med sin bucketlist. Faktisk blev jeg så fanget af jeg fik læst hele bogen på meget kort tid, for jeg måtte egentlig bare vide hvordan det hele endte for Zola. 
Jeg kom hurtigt til at synes om Zola. I starten var hun en meget rolig pige, men man kunne også godt mærke på hende at hun ønskede at være vildere og sjovere i andres øjne. Og der var jo så der hendes Bucketlist kom ind i billedet. 
I starten var hendes bucketlist sådan set meget normal, det var ikke de vildeste ting hun havde planlagt. Hun havde også oprettet en Instagram profil så andre ville kunne følge med i hendes fremskridt med listen. Men de ellers normale og rolige ting hun egentlig havde sat på sin liste blev hurtigt kaldt kedelige af dem der fulgte med, og det fik drevet hende ud i nogle lidt vildere ting end hun ellers følte sig helt tilpas med i starten. 
Jeg elskede hvordan bogen her var opstillet og bygget sammen med sider hvor man kunne se når hun delte instagram billeder og hvor mange der faktisk reagerede på det, det gjorde bogen anderledes og lidt unik. Det gjorde den egentlig også en smule mere interessant. 
Igennem bogen følger vi jo Zola og hendes fremskridt, men vi følger også en utroligt imponerende udvikling fra hende af. I starten er hun meget genert og lidt indadvendt, men hun er også meget påvirket af hvad folk tænker om hende, og det er tydeligt at fornemme under læsningen i starten. 
Men jo længere ind i bogen vi kommer, og jo flere udfordringer hun kommer igennem, jo mere begynder hun også at hvile i sig selv og være ligeglad med hvad andre tænker om hende, og jeg nød at få lov til at være vidne til den udvikling. 

Sproget i bogen er super letlæseligt og nemt at følge med i, samt vil jeg sige det følger meget godt med i hvordan sproget er i dag. 
Forfatteren har også været super godt til at ligge en masse følelser i sin tekst. Jeg kunne tydeligt fornemme hvis Zola fx var trist, sur, frustreret, glad eller lykkelig, og det vil jeg sige er et virkelig stort plus for mig når jeg læser, og det gjorde helt klart at jeg havde nemmere ved at komme tæt på Zola og forstå hende bedre. 
Samt vil jeg også sige at forfatteren er utroligt god til at bruge en masse detaljer til at beskrive alt der sker, alt fra omgivelserne til handlingen havde jeg nemt ved at forestille mig. 
Udover det vil jeg også sige at hun har været god til at give alle de karakterer vi møder undervejs liv og energi. Der var ikke en af personerne der trådte i et med tapetet og var kedelige, hvilket jeg vil sige er endnu et stort plus for mig. 

Alt i alt vil jeg sige at Forfatter Saynab har klaret sig utroligt godt med sin debut bog, og at jeg kun kan anbefale alle der elsker ungdoms bøger, samt en lidt anderledes bog at give den en chance, og så håber jeg i vil nyde den ligeså meget som jeg gjorde. 






Bogen er tilsendt som overraskelse af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter mine egne meninger og holdninger til bogen. 

tirsdag den 11. maj 2021

Anmeldereksemplar: De 3 udvalgte #1. - Mogthunheims forbandelse.

De 3 udvalgte.

Titel: De 3 Udvalgte #1. - Mogthunheims forbandelse. 

Forfatter: Paul Anthony Sørensen. 

Forlaget: HoneyBadger. 

Udgivet: 07/12-2020.

Antal sider: 340. 

Antal stjerner: 2/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren, 
så mange tak til ham. 


Mogthunheims forbandelse.

De tre venner, Seb, Eliot og Bjørn, finder et skrin på bunden af Øresund. Skrinet er en portal, og mod deres vilje er drengene pludselig De Tre Udvalgte.
Mission: Vend den dystre skæbne for landet Mogthunheim. Og det er med livet som indsats. Hver gang de falder i søvn, vågner de op i Mogthunheim. Men dør de i Mogthunheim, dør de også i deres egen verden.
De tre drenge får heldigvis deres helt egen skytsengel. Uheldigvis er han ikke altid lige kvik og giver nogle virkelig dårlige råd. Og hvad gør man så, når man står over for væsner, man end ikke turde drømme om eksisterede?
I deres egen verden skal de kæmpe mod skole-hjem-samtaler, eftersidninger og en ny megasnobbet pige i klassen. Og så findes der også et mørkets skrin. Hvem som helst kan være deres fjende og uhindret bevæge sig mellem de to dimensioner.

Garanti for mord, gennemført ondskab … og virkelig akavede øjeblikke. Det er ikke en drøm. Det er virkelighed. Det er et mareridt.
Din søvn vil aldrig blive den samme!




Dette var en bog jeg var ret spændt på at gå i gang med. Jeg havde siden dens udgivelse hørt en del godt om den, og så lød den bare vildt spændende, derfor havde jeg egentlig også fået bygget en del forventninger op til den. 
Desværre levede bogen ikke op til mine forventninger, og jeg tvivler derfor på om dette er en serie jeg kommer til at læse videre på engang i fremtiden. 
Jeg vil dog med det samme her sige at dette er jo 100% min egen mening, og hvis i derfor synes den lyder spændende, så giv den endelig en chance! 

Da jeg begyndte på bogen, sad jeg spændt og var klar til en masse spænding og fantasy, desværre opdagede jeg hurtigt at denne bog nok ikke faldt helt i min smag.
Bogen handler jo om Seb, Elliot og Bjørn som finder der her mystiske skrin efter en dykkertur. Skrinet viser sig så at være en portal til en anden verden hvor de 3 bliver udnævnt til at være dem der skal redde Mogthunheim. 
Selve handlingen begyndte jo allerede på side 3-4, og jeg nåede jo derfor knapt nok at blive introdukseret til hovedpersonerne, og det irriterede mig en del. Det gjorde jeg havde virkelig svært ved at forestille mig dem og leve mig ind i hvordan de hver især tænkte og følte. 
Samtidig bliver vi aldrig rigtigt fortalt en alder på drengene, så jeg måtte gætte mig frem til det, og ville skyde dem til at være omkring 11-12 år. 
Men som sagt følte jeg ikke rigtigt jeg kom tæt nok på hovedpersonerne i starten, og det gjorde jeg generelt havde svært ved at komme tæt på dem i løbet af bogen. Specielt fordi den skiftede så hurtigt i mellem de 3 synsvinkler og et par andre. Det blev ærligtalt lidt rodet for mig til sidst. 
Men hvis jeg skal udvælge en jeg følte jeg kom tættest på af de 3 var det nok Bjørn. Jeg følte han fik en smule mere tid, og det var nok også ham jeg syntes bedst om. 
Handlingen i bogen oplevede jeg desværre også var en smule forhastet. Både på det punkt med at den starter overraskende hurtigt, men også at hovedpersonerne lærte vildt hurtigt. Og så følte jeg det hele gik virkelig hurtigt, samt at der skete meget. Jeg kunne godt til tider lidt mangle en pause, der skete alt for meget. 

Forfatteren har udtalt at bogens målgruppe er 10-14-årige, og der vil jeg sige at jeg slet ikke er enig. 
Sproget er til tider i en meget voksen tone, med komplicerede ord og lange sætninger. Samt slår den nogle gange over i en lidt middelalder talemåde, altså en lidt gammeldags talemåde. Og der vil jeg jo så sige at ikke mange 10-årige vil kunne følge med i hvad der sker der så. Jeg tror mere jeg vil skyde målgruppen til at være 13-14+ års alderen, og ikke yngre, men det er jo også bare min mening. 
Bogen er på omkring 340 sider, og det ikke meget for mig, men det vil jeg sige jeg oplever er meget for igen en 10-årig, der følte jeg godt at denne etter kunne være splittet op i måske 2 bind i stedet for en tyk bog. 

Nu har jeg nævnt en masse ting jeg ikke kunne lide ved bogen, men lad os gå ind på det jeg godt kunne lide. 
Ideen til bogen var vildt fed. Det her med de 2 verdner, 3 udvalgte og en der var ond og stod i vejen for dem. Det trak virkelig i min nysgerrighed. Jeg kunne sådan set også godt lide at de var unge karakterer, for det vil give de yngre læsere noget at se op til og genkende. 
Jeg elskede også den her del med at for at komme frem og tilbage mellem deres egen verden og Mogthunheim skulle de sove, det var da lidt fedt. Og så var den her verden de kommer til også super godt detaljeret, og jeg kunne helt klart forestille mig omgivelserne. 
Generelt er forfatteren god til at bruge masser detaljer, jeg havde hvert fald intet problem med at forestille mig omgivelserne. 
Så altså, trods jeg ikke var vild med bogen her, havde den da også lidt der trak op i stjernerne, jeg ville bare have ønsket bogen, var lidt mindre forhastet og mere gennemarbejdet. 






Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

søndag den 9. maj 2021

Anmeldereksemplar: Awen #2. - Arven fra fortiden.

Awen. 

Titel: Awen #1. - Arven fra fortiden. 

Forfatter: Nathali & Bettina Liane. 

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 27/04-2021. 

Antal sider: 574.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget, 
så mange tak til dem. 



Arven fra fortiden. 

Et nyt skoleår begynder på det magiske skib Galathea, hvor Aia sammen med sin tvillingebror, Peter, har påbegyndt sin uddannelse som vogter af den forunderlige verden Igdrafell. 
Men Aia og Peters fortid og familiebaggrund truer med at indhente dem. 
Deres afdøde far, der skulle have været leder af de onde Morkinskinna, hvis han ikke var omkommet i en ulykke, har efterladt dem noget, som de for alt i verden må finde, inden det er for sent. 
Problemet er bare, at de ikke aner, hvad det er. 




Så har jeg endelig fået en fortsættelse på denne spændende serie, og jeg slugte den på ingen tid. 
Jeg venter altså endnu engang utålmodigt på en fortsættelse... 

Da jeg begyndte på bogen her, havde jeg næsten lige genlæst bog et, for det var nu alligevel lidt tid siden, og hukommelsen er ikke den bedste. Så da jeg begyndte på bog 2 her, var første bog frisk i hukommelsen, og jeg faldt altså hurtigt ind i universet og fulgte Aia spændt på sidelinjen. 
Aia er endnu engang den person vi primært følger, og det har jeg efterhånden fundet mig lidt i. 
Jeg kan rigtig godt lide Aia, hun er livlig, sød, men også stædig og vild. Jeg elsker hendes kampgejst og det faktum at hun ikke lader noget stoppe hende. Men det har da også været med til at irritere mig til tider, for nogle gange handler hun for hurtigt, og glemmer at tænke lidt. Men jeg vil dog sige at Aia er sådan set gået hen og blevet en af mine yndlings personer i denne serie.
Jeg brokkede mig jo lidt over vi ingen kapitler overhovedet fik fra Peter i sidste bog, og min bøn er blevet hørt, denne gang får vi lidt fra ham, men de er meget korte. Dog fik jeg en bedre fornemmelse af hvem Peter var ud over Aias tvilling, og det må jeg sige var fedt.
Peter er en ivrig fyr, men han er også indebrændt og holder på en masse frustrationer. Peter ønsker kun at være en helt. Han har altid ladet Aia forsvare ham da de boede hjemme ved familien Kollgaard, og det har han fået nok af nu, nu er det hans tur til at skinne og være den stærke. 
Jeg kunne godt lide Peter, og han har da fået sig en plads i mit hjerte, men jeg blev også ked af at fornemme alle de her indebrændte følelser han holdte på, de var hårde. 

Handlingen i denne serie kan jeg kun sige bliver mere og mere spændende. Jeg kunne slet ikke slippe bogen, jeg måtte bare vide mere om hvad der ville ske. 
I første bog sluttede den jo med at vi fandt ud af der er den her profeti som omhandler Aia, samtidig finder de farlige morkinskinnaer en vej ind under sløret, og begynder at angribe byer under slørende mere intenst. 
Jeg var ret nysgerrig efter at finde ud af hvordan Aia ville håndtere presset fra den her profeti, og hvordan den i det hele taget ville blive ført ud i livet undervejs i læsningen. Det var også 2 grunde til jeg bare ikke kunne slippe bogen når jeg først kom i gang med læsningen. 
Men i løbet af denne by kommer vi også tættere på de forskellige typer vogtere eftersom Aia og hendes venner nu har fået deres æt. Jeg synes det var super interessant at høre om dem alle sammen, men jeg må sige at den Aia og Samuel har fået nok er dem der interessere mig mest. 
I løbet af bogen støder vi også på nye mystiske væsner, som virkelig var fantastisk beskrevet, jeg kunne virkelig forestille mig dem alle sammen. Og derfor vil jeg også bare sige at Nathali og Bettina er fortsat super gode til at bruge masser detaljer til at beskrive alt. 
I løbet af bogen møder vi jo også lidt nye personer undervejs, og nogle at dem kunne jeg virkelig godt lide, og andre knapt så meget. Men en jeg slet ikke kunne udstå var Melvin.. I starten var han helt okay, men jo mere jeg lærte om ham, jo mindre kunne jeg lide ham... 

Men alt i alt vil jeg sige at denne fortsættelse virkelig er velskrevet, generelt er hele serien bare fantastisk godt skrevet, og jeg er sikker på at dette kommer til at blive en af mine yndlings fantasy serier. Nu venter jeg bare utålmodigt på en fortsættelse mere. 
Men imens kan jeg kun anbefale jer læsere der elsker spænding og fantasy som er helt unikt at give denne serie en chance! 





Bogen er tilsendt af forlaget og forfatterne til anmeldelse på bloggen, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

torsdag den 6. maj 2021

Anmeldelse: Game on #3. - Slagplanen.

Game on.

Titel: Game on #3. - Slagplanen. 

Original titel: Game On #3. - The game plane. 

Forfatter: Elle Kennedy. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 26/04-2018.

Antal sider: 341. 

Antal stjerner: 4/5. 




Slagplanen. 

”Jeg skulle ikke have gjort det … Jeg ved, hvor god jeg er til at manipulere en situation, og jeg så nysgerrigheden i Fionas grønne øjne. Så jeg lokkede og pirrede hende til at komme helt tæt på og røre ved mit ansigt. Havde jeg forventet, at hun ville kysse mig? Fandeme nej.”

NFL-centerspilleren Ethan Dexters liv har altid handlet om at spille football og ikke ret meget andet. Den eneste undtagelse er en kvinde: den smukke Fiona Mackenzie.
Hun er fuldstændig ligeglad med hans berømmelse, men hun ser ham heller ikke som andet end en af sin svogers bedste venner.
Det slutter nu.
Fi ved ikke helt, hvad hun skal tænke om Dex. Det skæggede, tatoverede bjerg af en mand ligner mere en biker end en footballspiller. Rygtet siger, at han er jomfru, men det har hun svært ved at tro på. For fra det øjeblik, han beslutter sig for at rette sit intense blik mod hende, bliver hun svag i knæene. Hvad vil der ske, hvis han giver fuldstændig slip på sin berømte selvkontrol?
Jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere går det op for Fi, at hun spiller et højt spil med sit hjerte som indsats. Dex og hun lever helt forskellige liv, i hver deres by, og hun ved, at hun burde gå sin vej. Men Dex har fundet pigen i sit liv, og han er fast besluttet på at kæmpe for hende.



Så har jeg også fået læst den tredje bog i serien "Game on" og jeg må bestemt sige at den levede op til forventningerne jeg nu havde, og underholdt hele vejen igennem. 
Jeg skal med sikkerhed læse meget mere af Kristen Callihan en dag. 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg ret hurtigt fanget af både Fiona og Ethan. 
Fiona kunne jeg sådan set ikke rigtigt huske, men kun mindes være blevet nævnt i bog to, men det er også lang tid siden jeg sidst læste den bog. Men Ethan kunne jeg nu ret godt huske fra bog et af, og ham var jeg bestemt nysgerrig på at lære ham endnu bedre at kende. 
Ethan er virkelig den mest betænksomme og omsorgsfulde mand jeg er stødt på i en bog i lang tid. 
Jeg faldt for ham med det samme. 
Det er lige før jeg ville kalde ham perfekt, men det er han selvfølgelig ikke. Han havde sine små fejl her og der som gjorde ham menneskelig og ægte, og det elskede jeg. 
Ethan er også utroligt tålmodig, specielt når det gælder Fiona, og det elskede jeg. Han havde aldrig travlt eller pressede på, heller ikke da det så sortest ud for dem. 
Fiona er en sød pige, livlig og fuld af energi. Men nøj hvor hun irriterede mig til tider med sine forhastede beslutninger og pessimisme. 
Hun var ikke altid hende så positiv eller så optimistisk på situationerne, og specielt ikke distancen mellem hende og Ethan. Den var et stort problem for hende, og gjorde hun trak sig en del fra ham i starten og det irriterede mig lidt. 
Men i bund og grund syntes jeg sådan set ret godt om hende.
Jeg vil sige at Ethan og Fiona er to modsætninger, hun er livlig og fuld af energi, hvor han er meget stille og indadvendt. Men hun formodede virkelig at live ham op og gøre ham mere udadvendt. 


Handlingen i bogen fangede mig virkelig, og når jeg først rigtigt satte mig med bogen og kom i gang, havde jeg virkelig svært ved at slippe den igen når jeg skulle. 
Bogen her endte sådan set med også bare at overraske mig positivt på en anden måde, men jeg kan ikke helt forklare hvorfor uden at komme til at spoile helt. Men altså i størstedelen af de romance bøger jeg har læst er der jo altid den her med at så snart parret kommer sammen, kommer der en udfordring og de slår op, for så at ende sammen igen, men jeg oplevede bare at bogen her var noget anderledes. Det hele blev taklet på en lidt anden måde, og det elskede jeg. Men nu må jeg hellere lade vær med at afsløre for meget, i må næsten hellere læse bogen for at finde ud af mere omkring det. 

Sproget i bogen er dejligt nemt, ingen lange sætninger eller komplicerede ord.
Jeg vil også sige at Kristen fortsat er super dygtig til at bruge masser detaljer til at beskrive alt.
Igennem bogen møder vi jo igen lidt forskellige personer, både nye og gamle. Vi støder bl.a. på Anna og Drew fra første bog, og så møder vi selvfølgelig også Ivy og Grey eftersom Ivy jo er Fionas søster. Og jeg vil sige det var faktisk rigtig fedt at få et gensyn med de tidligere hovedpersoner og se hvordan det hver især gik for dem nu. 
Men vi mødte også lidt nye personer, og der var specielt en person jeg ikke kunne udstå... Elena, en af Fionas kollegaer, jeg kunne virkelig ikke udstå den kvinde. Hun irriterede mig fra start af da vi støder på hende første gang. Men alligevel havde jeg ikke set hende anderledes, for hun var med til at gøre noget for fortællingen. Men altså med det vil jeg bare gerne sige at jeg fortsat synes at Kristen er super god til at gøre alle karaktererne ægte og relevante for fortællingen, og jeg nød at møde dem alle.

Alt i alt vil jeg altså sige at dette var endnu en fantastisk bog fra Kristen Callihan, og hvis du som læser elsker romantik, drama og hede scener, så skal i da give den her en chance!

mandag den 3. maj 2021

Wrap-up April. - 2021.

 Wrap-up for April måned.

Så er April altså også slut, og vi går nu ind i femte måned af år 2021. 
Tiden går godt nok stærkt, jeg føler lige vi er gået ind i det nye år og jeg lige er begyndt på min HF-Intro. 
Nu er vi allerede inde i femte måned, jeg er snart færdig med min intro og er blevet skrevet ind til mit første år på den rigtige HF. 
Samtidig med skolen har jeg alligevel også formået at læse 60 bøger?!
Jeg er virkelig imponeret over hvor godt mit læseår allerede går, og jeg frygtede virkelig at jeg slet ikke ville nærme mig mit læsemål på 100 bøger i år. 
Nu er der jo også kun ved at være lidt over en måned til jeg går på sommerferie, 
og så har jeg virkelig lang ferie hvor jeg kan få læst en masse bøger.  

Men nok om det, nu skal vi da i gang med en opsamling på denne måneds læste bøger!
Jeg nåede op på 11 bøger, 9 fysiske, 1 lydbog og 1 e-bog. 
Jeg er også i gang med 1 lydbog mere, og en enkel fysisk bog som jeg læser med nogle andre, og dem regner jeg med at færdiggøre i Maj. 
Men i side tal blev det til ca 4178 med de fysiske, e-bogen og den bog jeg endnu ikke er færdig med.
Det er nu alligevel lidt. 





  1. Kærlighedsgåder #1. Hvorfor nu? Skrevet af Carey Heywood. - 5 Stjerner. 
  2. Awen #1. Kaldet fra Galathea. Skrevet af Nathali & Bettina Liane. - 4 Stjerner.
  3. Game On #3. Slagplanen. Skrevet af Kristen Callihan. - 5 Stjerner. 
  4. The Selection #4. Arvingen. Skrevet af Kiera Cass. - 4 Stjerner.
  5. Dæmondræberen #3. Revolution. Skrevet af Louise Haiberg. - 4 Stjerner. 
  6. Awen #2. Arven fra fortiden. Skrevet af Nathali & Bettina Liane. - 5 Stjerner.
  7. The Selection #5. Kronen. Skrevet af Kiera Cass. - 5 Stjerner.
  8. Løvindens Datter #1, Slyngelgudens valg. Skrevet af Tamora Pierce. - 4 Stjerner. - Lydbog.
  9. De 3 Udvalgte #1. Mogthunheims forbandelse. Skrevet af Paul Anthony Sørensen. - 2 Stjerner.
  10. #Bucketlist. Skrevet af Saynab Farah Dahir. - 5 Stjerner. 
  11. Låsen & Vogteren. Skrevet af Louise Haiberg. - 5 Stjerner. 

Endnu en måned med en del gode bøger! 
Krydser fingre for at Maj bliver lige så god, men nu nærmer eksamenstiden sig snart, og jeg ved endnu ikke om jeg skal op. Er nervøs. 
Har i læst nogle gode bøger i April? 



Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne. 

Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Turbine forlaget: https://turbine.dk/
Nathali & Bettina Liane: Deres fb side.
Paul Anthony Sørensen: https://detreudvalgte.dk/
Saynab Farah Dahir:Hendes fb side.

lørdag den 1. maj 2021

Tbr Maj. - 2021.

 Tbr for Maj måned.

Så er vi gået ind i endnu en ny måned, denne gang Maj! 
Jeg er meget spændt på at se hvor mange bøger jeg får læst i denne måned. 
De sidste par måneder har været gode læsemåneder, men jeg har også godt kunnet mærke at læselysten ikke har været helt den samme som i starten af året. 
Og nu nærmer jeg mig også eksamensperioden, og jeg ved faktisk endnu ikke om jeg skal op eller ej. Det finder jeg dog ud af meget snart.
Men skal jeg op, kommer jeg jo til at bruge en del tid på forberedelse, og det betyder lidt mindre læsetid.
Men jeg holder dog fast i at målet er 5 bøger der skal læses, og jeg har også fået valgt mig nogle bøger jeg selv synes lyder ret interessante! 






  1. Ekskærester on Air. Skrevet af Rachel Lynn Solomon. - Et anmeldereksemplar. - Bogen handler om Shay som har arbejdet på den samme radiostation i 10 år, og hun elsker det. Men da den nyuddannede journalist Dominic bliver ansat, er det pludselig ikke så skønt mere. Inden de ser sig om er de blevet sat til at være værterne i programmet "Ekskærester on Air" da de altid er på nakken af hinanden. - Bogen her lyder virkelig morsom, og jeg glæder mig virkelig til at gå i gang med den! Det også den første bog jeg læser af forfatteren her, så jeg er også ret spændt på hendes skrivestil. 
  2. Bytte, bytte luder. Skrevet af Tenna Vagner. - Et anmeldereksemplar. - Bogen handler om 17-årige Sara som ikke rigtigt har nogen venner, eller planer for fremtiden efter 3.G. Men alt det ændre sig da en ny pige starter på skolen, og får lokket Sara ud i sugerdating livet. - Bogen her lyder ret interessant, men også ret vigtig. Jeg er spændt på at se hvordan Tenna har formået at få det til at spille med denne bog, og den lidt anderledes genre end jeg tidligere har læst fra hende af. 
  3. Dragernes konge #3, Banneret samles. Skrevet af Pernille Eybye & Carina Evytt. - Et gammelt anmeldereksemplar. - Dette er jo tredje bog i serien så jeg vil ikke gå alt for meget i dybden med hvad den handler om, da jeg jo ikke vil spoile. Men jeg kan afsløre at den er spækket med spænding og overnaturlige handlinger. Jeg har sådan set læst denne bog en gang før, men jeg tænker det er på tide med en genlæsning nu hvor fjerde bog er lige på trapperne, og jeg venter på mit eksemplar! 
  4. Onshore #1, Hvor jeg hører til. Skrevet af K. L. Berger. - Bogen handler om Hanna, en usynlig pige. Typen der laver sine lektier til tiden og får gode karakterer, hende der altid sidder hjemme lørdag aften og ser Ryan Gosling-film. Eller det er hun hvert fald lige indtil Justin kommer ind i billedet, og hun begynder at blive lagt mærke til. Men det har sin pris. - Jeg har læst en del fra Katjas hånd af nu og elsket det, og jeg tror bestemt også denne her nok skal falde i god smag. Den lyder til at være hård, men vigtig, og jeg er spændt på om den kan leve op til forventningerne.
  5. WAGs #1, Bliv her. Skrevet af Elle Kennedy & Sarina Bowen. - Jeg læste for rigtig lang tid siden bog 2 i denne serie som heldigvis kan læses uafhængigt af hinanden, og har nu endelig fået fingrene i bog et. Jeg husker jeg elskede serien, og synes nu at det endelig er på tide og få læst Hailey og Matt's fortælling. Det lyder som en spændende og medrivende bog, så jeg glæder mig meget til at gå i gang med den. 

Det var så de 5 bøger jeg har valgt for måneden.
Jeg håber dog selvfølgelig som altid på at få læst meget mere, jeg ved hvert fald at lige så snart jeg har fået fingrene i Dragernes konge 4, så skal den også læses! 

Hvad skal i læse i Maj?




Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne. 

Tenna Vagner: Hendes fb side.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/