onsdag den 31. marts 2021

Wrap-up Marts. - 2021.

 Wrap-up for Marts måned. 

Marts måned er ved at være slut, og vi går ind i årets fjerde måned! 
Sikke tiden går, jeg kan slet ikke følge med. 
I løbet af de her 3 måneder har jeg fået læst utroligt meget når man tænker på jeg også er begyndt på nyt studie som altså tager en del mere af min tid. 
Bare i løbet af Marts måned har jeg fået læst og lyttet til 18 bøger! 
Ærligtalt føler jeg ikke jeg har læst særligt meget. Jeg læser ikke så meget i løbet af hverdagene, det faktisk mest i weekenderne jeg får læst, så jeg er altså ret imponeret over at jeg har nået at komme igennem så mange. 
6 af bøgerne var genlæsninger, så jeg har alligevel gået genlæst en del bøger i løbet af Marts. 
Specielt serien "The Selection" fangede min opmærksomhed, og jeg har egentlig også planer om at genlæse de sidste to bøger i serien i April. 
Men i alt blev det til 16 fysiske bøger, 2 lydbøger og ca 6000 sider. 
Jeg håber altså min læselyst og energi forbliver så god resten af året, for så skal jeg helt sikkert nok kunne nå mit læsemål hurtigt, og kunne hæve det lidt! 

Men nu til listen. 





  1. En Enkelt lille ting. Skrevet af Erin Watt. - Et anmeldereksemplar. - 5 Stjerner.
  2. Løvindens Sang #3, Kvinden der ridder som en mand. Skrevet af Tamora Pierce.(Lydbog.) - 4 Stjerner.
  3. Tolv uger med dig. Skrevet af Johanna Schreiber. - Et anmeldereksemplar. - 4 Stjerner. 
  4. Game On #1, Sendt til tælling. Skrevet af Kirsten Callihan. - 4 Stjerner.
  5. Exilium #1, De fejlfødte. Skrevet af Linette Harpsøe. - 4 Stjerner. 
  6. The Selection #1, Udvælgelsen. Skrevet af Kiera Cass. - 5 Stjerner. 
  7. Solvogteren. Skrevet af Maja Lunde, Illustreret af Lissa Aisato. Et anmeldereksemplar. - 4 Stjerner. 
  8. Flammen og Bølgen #1, Den røde drage. Skrevet af Sidsel Sander Mittet. Et anmeldereksemplar. - 5 Stjerner. 
  9. Trip. Skrevet af Helle Kaare Lindberg - Et anmeldereksemplar. - 4 Stjerner. 
  10. Til Aretz' ende #2, Bondekongens rejse. Skrevet af Christina E. Ebbesen. Et anmeldereksemplar.- 5 Stjerner.
  11. Exilium #2, Glasmuren. Skrevet af Linette Harpsøe. - 4 Stjerner.
  12. Exilium #3, Ingenmandsland. Skrevet af Linette Harpsøe. 4 Stjerner.
  13. Nevermoor #1, Morrigan Crows magiske prøvelser. Skrevet af Jessica Townsend. Et gammelt anmeldereksemplar.- 5 Stjerner.
  14. The Selection #2, Eliten. Skrevet af Kiera Cass. - 5 Stjerner.
  15. The Selection #3, Den eneste ene. Skrevet af Kiera Cass. - 5 Stjerner.
  16. Soulless #2, Forbandelsesbryderen. Skrevet af Gail Garriger. - 5 Stjerner.
  17. Soulless #3, Uskyldig. Skrevet af Gail Garriger. - 5 Stjerner.
  18. Løvindens Sang #4, Den springende løvinde. Skrevet af Tamora Pierce. (Lydbog.) - 4 Stjerner. 

Det er så min liste over de læste bøger for Marts måned. 
Hvilke og hvor mange bøger har i fået læst i løbet af Marts? 




Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne. 

Flamingo Books: https://flamingobooks.dk/

søndag den 28. marts 2021

Anmeldereksemplar: VILD-Serien #2. - Darling Daniel.

Darling Daniel. 

Titel: VILD-Serien #2. - Darling Daniel. 

Forfatter: Charlotte Fischer. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 19/03-2021. 

Antal sider: 336. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende. 


Agathe Kilde.

Jeg kunne ikke stoppe det. Jeg ville have det. Æren, succesen. Følelsen af at være i toppen af hierarkiet.Jeg havde begæret. Drivet. Talentet.
Jeg burde have været bange. 
Jeg blev advaret. 
Men jeg kunne ikke se det.
Og hun var en del af rusen. 
Pigen med porcelænshuden og det blonde hår.

16-årige Daniel er lige flyttet til Hellerup med sin mor og lillesøster. På den elitære privatskole, Agathe Kilde, tager smukke Ama og Mynte godt imod ham, og han forelsker sig hurtigt i Ama. Pigerne styrer skolen, og de vil ikke dele Daniel med nogen. 
Slet ikke Huda som er deres BFFN – best friend for never.

Daniel begynder at tvivle på deres hensigter da mystiske ulykker rammer skolen.
Én falder og kommer voldsomt til skade.
Én bliver kørt ned.
Én døde.
Han mistænker at alle tre piger skjuler noget, og snart er han selv en del af løgnene. Men hemmeligheder kan ikke holdes gemt for evigt, og det er for sent at sige fra.

'Vi gør alt sammen' er Ama og Myntes motto. Du er enten med dem eller i vejen.




"Darling Daniel" Var jeg ret spændt på at gå i gang med, mest fordi jeg havde en del høje forventninger til bogen eftersom jeg har været okay vild med forfatterens tidligere bøger. Men også fordi den lød spændende, men også mystisk og lidt skræmmende. Og det må jeg bestemt også sige at bogen var! 

Da jeg begyndte på bogen her, blev jeg med det samme fanget af det første lille kapitel "Øjeblikket" som virkelig starter skræmmende ud. Men jeg blev generelt også bare hurtigt fanget af handlingen og vores hovedperson Daniel. Jeg blev faktisk så fanget af bogen at jeg ikke stoppede før jeg havde vendt sidste side, for jeg måtte bare vide hvordan det hele endte. 
Jeg kunne rigtig godt lide Daniel trods han ikke var min ynglings person. Han var en sød dreng, omsorgsfuld og genert. Men også ret så letpåvirkelig, hvilket fik ham ud i en del problemer på Agathe Kilde. 
Da han starter på Agathe, går der faktisk ikke lang tid før han får en del opmærksomhed fra den populære studenterloge, og skolens polohold. Samme med de populære piger som hurtigt begynder at bruge masser penge på ham. 
Igennem bogen sker der en del for Daniel, han begynder at feste en del, der er meget alkohol blandet ind, og han begynder også langsomt at skifte personlighed, og blive mere overfladisk og selvsikker. 
Ulykker begynder at ske hver gang nogen kommer i vejen for studenterlogens planer, og Daniel begynder at blive lidt mistænksom men slår det til siden hver gang, altså lige til han får nok.. 
Igennem bogen vil jeg sige der er meget handling, og jeg vil derfor også sige det blev en smule overdrevet til tider, og ærligtalt bare lidt for meget. 
Men det meste af handlingen var også spændende og medrivende, som jo gjorde jeg ikke kunne stoppe med at læse da jeg først var kommet i gang. 

Jeg vil egentlig sige at Charlotte har fremvist rigtig godt hvor let det er at blive påvirket af ens omgivelser og specielt hvor let det han være at blive påvirket af folk med penge og magt. For jeg må sige Daniel bliver virkelig påvirket af dem i den højere klasse på AK. 
Men hun har også bare fremvist på let det er i en ung alder at blive påvirket af dem omkring sig, og hvor meget snavs man kan komme ud i hvis man ikke lige stopper op en gang og tænker sig om. 

Sproget i bogen er super let, og jeg følte bare bogen nærmest læste sig selv. Men jeg vil også rose forfatteren for at holde sproget i en genkendelig tone fra ungdommen vi kender i dag. 
Samtidig vil jeg også sige hun har været super god til at beskrive og bruge masser detaljer så det var let bare at læne sig tilbage og nyde spændingen og handlingen. Jeg havde hvert fald let ved at forestille mig det hele som en lille film, selv det mere overdrevene.
Hun er også super god til at give sine karakterer liv og få dem til at virke ægte og relevante for fortællingen. Der var bl.a. to piger på AK, Ama og Mynte. Jeg kunne ikke fordrage dem, de var modbydelige og skrækkelige at være i nærheden af, men de virkede relevante og til at have en baggrund der alligevel gjorde mig nysgerrig på dem. Så trods jeg ikke kunne fordrage dem, ville jeg ikke have set dem anderledes. 
Og så er der Frida, Daniels lillesøster, min ynglings person i hele bogen. Jeg kunne slet ikke få nok af den lille søde pige, varm, sød og forstående. 
Men altså jeg vil sige at trods jeg godt kunne føle handlingen var lidt overdrevet til tider, så var den alligevel helt okay, og jeg kan kun anbefale jer læsere af give den en chance. 





Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

onsdag den 24. marts 2021

Anmeldereksemplar: En enkelt lille ting.

Beth & Chase. 

Titel: En enkelt lille ting. 

Original titel: One Small Thing. 

Forfatter: Erin Watt. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 11/02-2021. 

Antal sider: 314. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

En enkelt lille ting. 

Deres hemmelighed kan ødelægge alt …

Da Beths søster dør i et trafikuheld, bliver Beths liv ændret for altid. Tre år senere har den 17-årige Beth fået nok af at blive holdt i stram snor af sine overbeskyttende forældre. 
En aften trodser hun dem og tager til en fest, hvor hun møder den søde fyr Chase. 
De tilbringer natten sammen, og for første gang i hendes liv, er der én lille oplevelse, Beth kan have for sig selv.

Men hendes hemmelighed viser sig at være langt større, end hun havde forestillet sig, da hun opdager, at Chase var føreren af den bil, der ramte Beths søster, den skæbnesvangre aften. 
Chase har kæmpet med skyldfølelsen lige siden, og da det går op for ham, hvem Beth er, gør han alt, hvad han kan for at undgå hende. 
Alligevel er det umuligt for dem begge at modstå den tiltrækning, der vokser mellem dem. 
Men selv hvis Beth ville kunne tilgive Chase, har deres kærlighed overhovedet en fremtid, når alle omkring dem er uforsonlige og fordømmende?


Jeg var ret spændt på at gå i gang med bogen her, for det er jo ingen hemmelighed at jeg har været ret vild med Erin Watts tidligere bøger. Bogen her fald helt bestemt også i god jord ved mig, dog vil jeg lige sige at det er ikke den bedste bog jeg har læst fra de to forfattere bag navnet Erin Watt. Men den var helt bestemt fangende, og jeg vil glæde mig til at genlæse den en dag. 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg sådan set ret hurtigt fanget af hvad der skete omkring Beth, men også bare generelt af Beths personlighed. 
Jeg kunne rigtig godt lige Beth, men hun irriterede mig dog også til tider. Det meste af tiden var hun sød og opmærksom, men meget af tiden var hun også ret umoden og selvoptaget. 
Men jeg vil nu også sige det passede godt med at hun jo kun er 17 år og altså stadig teenager, og de kan jo til tider godt være ret umodne... Dog vil jeg også sige at gennem hele bogen går Beth langsomt gennem en udvikling, og begyndte faktisk at blive lidt mere voksen, og se mere modent på situationerne. 
Det er 3 år siden Beths søster døde da vi møder hende, og nu er hun altså ved at få nok af hendes forældres konstante behov for at overvåge hende og styre hende med deres stramme regler. Så en aften før ferien slutter og hun skal tilbage på skolebænken, beslutter hun sig for at hun vil tage til en fest som hendes forældre intet kender til, og der møder hun Chase. 
Chase er den her mystiske og lækre fyr som tiltrækker Beths opmærksomhed, og de ender faktisk også med at tilbringe natten sammen. 
Men hvad Beth ikke ved er at Chase var skyld i hendes søsters død, og Chase vidste ikke det var Bets søster han havde dræbt i ulykken. 
Det skaber selvfølgelig en masse problemer da de finder ud af den information, og de beslutter sig for at holde sig fra hinanden, men det er ikke helt så let som de tror. 
Jeg synes handlingen i bogen her var super interessant! Jeg kunne rigtig godt lide det her med at Beth er så tilgivende, hun føler inden had eller hævnlyst over hvad Chase har gjort, nemlig fordi det jo egentlig bare var et uheld. Han gjorde det ikke med vilje, og det er hvad hun holder fast i. 
Jeg var altså bare rigtig vild med en her tilgivelse der bliver lagt så stor vægt på gennem hele bogen. 
Generelt sker der ikke vildt meget gennem bogen, men der er også det her familiebånd som virkelig hænger i en tyng tråd. For jo mere Beths forældre strammer reglerne, jo mere trækker hun sig fra dem. Personligt ville jeg nok have strittet lige så meget imod som Beth hvis mine forældre konstant var ovre mig, tjekkede mine beskeder og handlede på mine vegne, så jeg forstod Beth. 

Sproget i bogen er som altid dejligt let, som jeg nu altid oplever i Erins bøger. Der står en del på siderne, men jeg vil sige det lette sprog og den spændende handling gjorde op for den store mængde tekst og gør man bare kommer lettere gennem teksten. Jeg følte hvert fald ikke det tog mig særligt lang tid at læse bogen. 
I løbet af bogen møder vi en del personer, og som altid er Erin super god til at få folk til at træde frem og virke relevante for historien, men også bare som ægte personer. 
Der var et par personer jeg dog bare ikke brød mig om, men jeg ville dog ikke have ønsket dem anderledes, for de gjorde altså bare noget for fortællingen. 
Jeg brød mig fx slet ikke om Jeff, der var noget ved hans personlighed der med det samme gjorde mig mistænksom omkring ham. Han var egentlig også bare lidt af en røv over for Beth, og utroligt kommanderende. 
Der var dog en detalje ved bogen her som skuffede mig lidt, og det er at vi faktisk kun følger Beths synsvinkel på hele sagen. vi får aldrig kapitler fra Chase trods det hele også handler en del om ham. Og det synes jeg var lidt trist for jeg tror det ville have gjort fortællingen så meget bedre hvis han også havde fået lidt kapitler. 
Men alt i alt vil jeg sige at dette var en virkelig god, medrivende og spændende bog, og jeg elskede virkelig den her forbudte kærlighed mellem Beth og Chase, det gjorde lige det hele lidt mere saftigt. 
Så jeg kan kun varmt anbefale jer læsere der elskede Erin Watts tidligere værker, at give denne her en chance.



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 


lørdag den 20. marts 2021

Anmeldereksemplar: Et andet os.

Et andet os. 

Titel: Et andet os. 

Original titel: Anorther Us. 

Forfatter: Kirsten Hesketh.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 28/02-2021. 

Antal sider: 369. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

Emma. 

Hvad nu, hvis Emma slet ikke er sådan, som hun troede?
Der sker pludselig en masse i Emmas liv på én gang. Samtidig med at hendes yngste søn har fået diagnosen autist, kommer hun ved et uheld til at sige sit job op. Emma har altid været dybt engageret i sit ægteskab, men nu virker det pludselig forkert, og hun er ret sikker på, at hun kommer til at have en affære med den nye, lækre far på børnenes skole.

Det eneste, der ser ud til at være, som det plejer, er alle andre. Men hvis hun ikke er den, hun troede, hun var, kan hendes gamle liv så passe sammen med den nye Emma?



Jeg var ret spændt på at gå i gang med bogen her, for jeg var lidt i tvivl om hvorvidt den egentlig var noget for mig, for på nogle punkter lød den som noget jeg godt kunne finde på at læse, og på andre, ikke så meget. Men jeg gav den en chance, og den endte faktisk bare med at være en super god læseoplevelse, og helt sikkert en bog jeg godt kunne genlæse igen en dag! 

Da jeg begyndte på bogen havde jeg ikke de store forventninger til den, men jeg må sige jeg blev faktisk overraskende hurtigt fanget af handlingen og vores hovedperson Emma. 
Jeg blev ret hurtigt vild med Emma. Hun var sød, sjov og ret omsorgsfuld, men hun var også til tider fraværene, irriteret og sur. Hun var bestemt ikke perfekt, og det elskede jeg. Jeg oplever godt nogle gange at når vi møder en mor i bøger, at hun kan blive fremvist som den perfekte mor som bare kan alt, men sådan var det bestemt ikke med Emma. Hun var fuld af fejl og mangler, men det gjorde hende menneskelig, og fremviste faktisk bare et ret godt eksempel på en ægte mor. 

Jeg kunne rigtig godt lide at følge Emma, det var underholdende, spændende og til tider også bare ret hårdt. Da Emmas yngste søn Jack får diagnosen autisme, begynder det hele langsomt at gå ned af bakke for Emma. Ikke nok med at hun skal lære at håndtere den information, får hun sig egentlig også opsagt på jobbet, og skal nu til at være mor på hjemmemor på fuldtid, som bestemt ikke er helt så let som håbet. Emmas mand Daniel nævner også på et tidspunkt noget om en statistik omkring at en stor procentdel af alle ægteskaber hvor der er børn med autisme går i stykker. 
Det virkede lidt som om at efter hun fik den information, hæftede hun sig ved den og begyndte at se alle problemerne og fejlene i deres ægteskab, hvilket begynder at skabe en mur mellem dem. Og ikke nok med det, begynder den nye far på børnenes skole at vise interesse for hende. 
Der sker altså en del for Emma efter nyheden om sin søns diagnose. Men trods der skete en hel del igennem hele bogen vil jeg faktisk sige at det er spredt godt ud på de næsten 400 sider, så det virkede aldrig overdrevet eller for meget. Jeg vil faktisk sige at forfatteren har klaret det ret godt med at få det hele til at spille sammen og være fangende. 

Sproget i bogen er dejligt let, og nemt bare at læne sig tilbage og nyde. Der står dog en del på siderne, men det virkede faktisk ikke så slemt fordi handlingen bare var super fangende.
Samtidig vil jeg også sige at forfatteren er super god til at bruge en helt perfekt mængde detaljer til at beskrive alt der sker, personerne, og deres omgivelser. Jeg havde hvert fald nemt ved at nyde handlingen og kunne forestille mig alt der skete. 
Igennem bogen tages der jo også en ret seriøs diagnose op, og der vil jeg faktisk sige at forfatteren har fremvist den på en rigtig fin måde, så jeg kunne kigge på Jack og stadig tænke på ham som et helt normalt barn trods han har de udfordringer han har, jeg følte hvert fald aldrig at han blev sin diagnose, han var stadig bare Jack. Og det kunne jeg virkelig godt lide. 
Igennem bogen møder vi alligevel lidt forskellige folk, men jeg vil sige at forfatteren også har været super god til at fremvise dem så det aldrig blev rodet eller forvirrende. Samtidig var karaktererne spændende og fremtrædende. Jeg nød at møde dem alle trods der da var nogle jeg brød mig mindre om end andre. Specielt Virginia og Paul kunne jeg ikke udstå, men jeg var ret vild med Mark og Mandy, de gjorde alle noget for fortællingen på hver deres måde som bare gjorde det hele lidt sjovere, eller mere interessant. 
Så alt i alt vil jeg sige dette var en underholdende og velskrevet bog, som jeg kun varmt kan anbefale jer læsere der elsker lidt seriøsitet sammen med en vis portion humor, at give den en chance, og så håber jeg i vil synes lige så godt om den som jeg gjorde! 







Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

onsdag den 17. marts 2021

De 3 dårligste læseoplevelser i 2020...

 De 3 dårligste læseoplevelser i 2020. 

I løbet at år 2020, har jeg læst rigtig mange bøger, og mange af dem var super gode.
Men der har altså også været et par mindre gode læseoplevelser igennem året, 
og dem synes jeg faktisk jeg ville dele med jer her på bloggen denne gang. 
Jeg var faktisk lidt i tvivl omkring jeg skulle dele det her indlæg med jer læsere eller ej, så jeg spurgte mine følgere på Instagram, og de var interesserede i det, 
Så nu gør jeg det! I får lov til at se 3 af de bøger jeg ikke brød mig om i 2020. 

Det bliver kun kort info om bøgerne og så linker jeg til anmeldelserne, som jeg gjorde i mit tidligere indlæg om de bedst læste bøger. 

Men lad os komme i gang med den korte liste! 




  1. Fyrtårn #1. Skrevet af Alex Mangor Grave. - Denne bog ligger som nr et på min liste da jeg simpelhent ikke kunne få mig selv til at læse den færdig. Der var desværre bare alt for mange ting i den som jeg ikke kunne håndtere. Derfor er det den dårligste bog for mig i 2020. - Anmeldelsen.
  2. Affinity-Trilogy #1, Mørklagt. Skrevet af Linda Victoria. - Denne bog læste jeg færdig, men fortrød det lidt. Den var virkelig ubehagelig, og jeg kunne overhovedet ikke med karakterne. Slet ikke den kvindelig hovedperson.. Og så synes jeg desværre bare handlingen var ret uklar, jeg havde hvert fald svært ved at finde ud af hvad den egentlig handlede om.. - Anmeldelsen.
  3. Sangen i vinden #1, Troldkvindens hittebørn. Skrevet af L. Bjørn Aagesen. - Denne bog havde jeg glædet mig meget til, men desværre faldt den ikke i god smag. Handlingen og karaktererne virkede flade, og jeg følte ingen spænding eller glæde mens jeg læste. Jeg følte virkelig den manglede meget, trods forfatteren havde fat i et ellers interessant emne. Desværre er det en serie jeg aldrig kommer til at læse færdig. - Anmeldelsen.

Det var så listen over de mindre gode læseoplevelser jeg havde i 2020.
Der var flere bøger, men ikke nogen jeg synes nærmede sig de 3 bøger her. 
Hvilken bog var jeres mindre gode læseoplevelse i 2020? 



Alle bøgerne er tilsendt af forlagene, så tak til dem.

Vildskud og Vindfrikadeller: Deres fb side.

søndag den 14. marts 2021

Gave/Anmeldelse: De Tre Tyste #3. - Dødeklokken.

De Tre Tyste.

Titel: De Tre Tyste #3. - Dødeklokken. 

Forfatter: Synne Kristine Eriksen.

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 26/09-2019. 

Antal sider: 347. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget som gave af forlaget,
så mange tak til dem! 


Dødeklokken. 

Evig skumring. En hær på march. Træer, der hvisker om død.

Klokkemageren Myrhat er bange.
Bange for tusmørket, der ikke giver slip.
Bange for skyggerne, der jager hende.
Bange, fordi Sigurd har slået på en af de magiske klokker og nu er faret vild i sit eget indre mørke.



Så har jeg også fået læst det sidste bind i serien "De Tre Tyste" og hvor må jeg altså bare sige, at dette var altså det bedste bind, men også det hårdeste. 
Jeg følte mig slet ikke klar til at slippe dette univers, og kan kun sige jeg glæder mig meget til en dag at genlæse serien. 

Da jeg begyndte på denne tredje bog i serien, var jeg ret så spændt! Bog to sluttede nemlig med noget af en cliffhanger, så jeg var virkelig spændt på hvad der nu skulle ske. 
Men jeg var også spændt fordi jeg var blevet lovet at der kom flere kapitler fra min yndlings person Grå, og det gjorde der heldigvis også, og hvor må jeg sige jeg nød dem! 
Grå er helt klart stadig min yndlings person. I denne fortsættelse kommer vi tættere på hende, og vi følger hende i længere tid. Jeg følte jeg fik en endnu bedre fornemmelse af hvem hun var, og det gjorde bestemt jeg kom til at synes endnu bedre om hende! 
Hun er stadig den loyale pige, men hun er også så meget mere. Hun er hård, men også inderst inde sårbar og fuld af skrammer fra fortiden. Hendes slutning her i bogen kunne næsten ikke være bedre, og jeg græd lidt på hendes vegne. 
Sigurd tog et ret drastisk valg i slutningen af bog to, han slog nemlig på Elaras trøst... Derfor får vi ikke rigtigt nogle kapitler fra hans synsvinkel i starten, han er nemlig fanget i sit eget sind, og bliver mindre og mindre til jo længere tid det går. 
Jeg var virkelig overrasket over han gjorde det, jeg havde slet ikke set den komme trods hans sorg over hvad der skete i bog to. Men det var alligevel et ret fedt twist, det gjorde lidt for historien, og det gav Myrhat og Grå lidt mere spilletid til at udvikle sig yderligere vil jeg sige. 
Myrhat begyndte jeg faktisk også at synes endnu mere om, jeg kunne rigtig godt lide den her personlige udvikling hun gennemgik i Sigurds fravær, hun voksede virkelig. 
Men i denne del kommer vi endnu engang tættere på skyggerne, og bestemt en. Nemlig Oresme, skyggekongens ældste datter. I starten var jeg meget skeptisk omkring hende, jeg ventede lidt på hun forrådte Sigurd og de andre. 
Men jo længere ind vi kommer, jo mere lære jeg hende også at kende og kommer til at synes om hende. Dog er det ikke fordi vi får vildt mange kapitler fra hende, faktisk vidst nok kun et eller to. Men det var nok, og gjorde jeg kom tæt nok på hende. 

Igennem denne bog her kommer der også mere krig mellem skyggerne og menneskerne, men vi får også mere info om en af de tre magiske klokker vi har hørt lidt om i hele serien. I denne bog er det den tredje og farligste klokke der dominerer historien, nemlig Dødeklokken. 
Jeg må indrømme denne klokke skræmte mig lidt, den gemte på nogle rigtig farlige kræfter, og var faktisk også bare endt i de helt forkerte hænder. Men jeg vil ikke spoile for meget, men jeg kan sige jeg var virkelig overrasket. 
Generelt vil jeg faktisk sige der skete en del overraskende ting i denne tredje bog, det var lidt som om den var en tand mere uforudsigelig end de første to, og det gjorde altså også bare læsningen det mere spændende. 
Igennem bogen her møder vi også lidt nye folk, folk man nok ikke lige havde forventet at støde på. Men igen de var bare med til at gøre bogen det mere uforudsigelig og federe. 
Men igen vil jeg sige at Synne er super god til at fremvise sine karakterer med liv og energi så de virker relevante og spændende. Men Grå er og forbliver altså min yndlings karakter i denne serie! 
Dette er altså hvad jeg vil kalde en spændende og velskrevet fantasy serie som alle der elsker fantasy, det nordisk og vikingetemaer burde give en chance! 





Bogen er modtaget som gave af forlaget, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

fredag den 12. marts 2021

Anmeldelse: Samleren.

Samleren.

Titel: Samleren.

Original titel: The Collector. 

Forfatter: Nora Roberts.

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 26/06-2018. 

Antal sider: 505. 

Antal stjerner: 5/5. 



Lila & Ash. 

 “Ruden blev knust. Kvinden fløj ud ad vinduet. Med udbredte arme, sparkende ben og håret spredt ud som gyldne vinger faldt hun 13 etager ned til det nådesløse fortov.”

Da Lila Emerson, forfatter og professionel huspasser, ved et tilfælde bliver vidne til et mord, tager hendes liv en mørk drejning.
Politiet siger, at hans bror er morder, men Ashton Archer ved, at Oliver aldrig kunne finde på at slå nogen ihjel. Han overtaler Lila, forbrydelsens eneste øjenvidne, til at hjælpe ham med at opklare, hvad der virkelig skete. Ash er kunstmaler og ved med det samme, at Lila skal være hans næste motiv, og jo mere han lærer hende at kende, jo mere overbevist bliver han om, at hun skal være meget mere end det. Men Lila er vant til at klare alting selv og er ikke nem at overtale til at give ham og kærligheden en chance.
Sammen rejser Ash og Lila på tværs af verden i jagten på sandheden – fra New Yorks tætpakkede gader til Firenzes brostensbelagte plazaer. Deres efterforskning bringer dem ind i en eksklusiv kreds af kunstsamlere, hvor uvurderlige antikviteter bliver købt, solgt, spillet bort og stjålet – hvor det, du ejer, er den, du er, og hvor det, du begærer, bliver en dødbringende besættelse …




Så har jeg fået læst endnu en bog af Nora Roberts, og hvor må jeg sige at den var medrivende, spændende og utroligt svær at lægge fra sig når man først kom i gang.
Jeg er helt bestemt blevet fan af Noras bøger, og skal helt klart have læst mere af hende snarest. 

Da jeg begyndte på bogen blev jeg ret hurtigt fanget af Lila og hendes interessante livsstil som huspasser og forfatter. Men specielt erhvervet huspasser fangede mig, det ikke noget jeg vidste fandtes, så jeg synes det var ret interessant at høre om. 
Men jeg blev også bare hurtigt opslugt af den utroligt spændende handling, og havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig når jeg først kom i gang. Og jeg følte bare tiden fløj når jeg åbnede den. 
Lila er helt klart min ynglings person i denne bog. Jeg elskede hendes stærke personlighed og hendes uafhængighed. Hun var stædig, omsorgsfuld og selvstændig, hun ville gerne kunne klare sig selv, og det gjorde hun bestemt også! Men jeg vil dog også sige at hendes selvstændighed og afhængighed også spændte ben for hende et par gange, så perfekt er hun langt fra. Men det var også bare med til at gøre hende så meget mere menneskelig og let at synes om. 
Ash var jeg derimod lidt skeptisk omkring. Han er varm og omsorgsfuld, men han er også dominerende og kommanderende, og det gjorde mig til tider irritabel. Jeg forstod dog også at med hans baggrund, hvorfor han var så kommanderende omkring Lila, men det irriterede mig dog stadig til tider. 
Dog vil jeg sige at jeg faktisk synes at Lila og Ash passer utroligt godt sammen, for de udfordre og forbedre hinanden på mange punkter, og jeg kunne godt lide at se deres udvikling sammen. 

Handlingen i bogen var utroligt spændende! Jeg elskede det her mysterium omkring hvem der myrdede Ash bror og brorens kæreste, og hvorfor de blev myrdet. 
Jeg nød virkelig den spænding der var undervejs, og hvordan der hele tiden blev stillet og svaret på læserens spørgsmål undervejs. 
Der er jo også de her skurke i bogen, dem er er ansvarlig for mordet, og vi får faktisk lov til at følge den enes synsvinkel, og jeg vil sige jeg både nød det, men fik det også helt ubehageligt. Skurken var så godt beskrevet og fuld af intense følelser. Jeg kunne virkelig fornemme den her intense lyst efter hævn, og det var faktisk helt skræmmende, men det var også godt! For det betyder bare forfatteren er super god til at beskrive sine karakterer så det er spændende at følge dem. 
Igennem bogen skifter vi meget mellem Lila, Ash og den her skurk, men også mellem Lilas veninde, så vi får en del synsvinkler, og der er jeg så lidt utilfreds... Jeg oplevede at vi til tider godt kunne skifte ret drastisk mellem synsvinklerne uden en direkte overgang der signalere at vi skifter synvinkel, og det forvirrede og irriterede lidt. Der kunne godt have været lidt bedre styr på det efter min mening. 
Men ud over det vil jeg sige jeg virkelig nød bogen, den var godt skrevet, super spændende og fyldt med interessante og intense karakterer og følelser. Det helt klart en bog jeg gerne vil genlæse en dag, og så kan jeg kun anbefale den til jer læsere der elsker romance, mystik og mordmysterier! Og så vil jeg håbe at i vil nyde den ligeså meget som jeg.

onsdag den 10. marts 2021

Anmeldelse: De Tre Tyste #2. - Elaras trøst.

De Tre Tyste. 

Titel: De Tre Tyste #2. - Elaras trøst. 

Forfatter: Synne Kristine Eriksen.

Forlaget: Turbine.

Udgivet: 03/11-2017. 

Antal sider: 328. 

Antal stjerner: 5/5. 




Elaras Trøst. 

Bavnelandet ruster sig til krig.
Mørke kræfter trænger frem i Skoven.
Mod nord gør klokkemagerne et sidste, desperat forsøg på at forhandle fred med skyggerne.
Imens klokkemageren Myrhat kæmper for at nå hjem til Tågeskansen, sniger håbløsheden sig ind på Sigurd. Vil han nogensinde finde sin søster? Og hvis han gør, hvad så? Intet kan nogensinde blive det samme igen.
Men dybt inde i Skoven møder han skyggen Oresme. Og hun vender op og ned på alt, hvad han troede, han vidste om skyggerne.

”Kom,” siger skyggen, og hendes stemme er is og ulm.
Han synker. ”Jeg ...”
”Kom,” siger hun igen, blidere. Han kan ikke få øjnene fra hendes, de er lysegrå som tynde flager af flint, der gennemskinnes af solen, og de borer sig ind i hans, ind i ham. Varme skyller ind over ham, og han får lyst til at gøre, som hun siger.
Han tager hendes hånd og følger efter hende, væk fra lejren, dybere ind i Skoven.


Så har jeg også fået læst det andet bind i serien "De Tre Tyste" og hvor må jeg sige at denne serie bliver bare bedre og bedre. 
Jeg er meget spændt på tredje bind nu, og frygter jeg slet ikke er klar til at slippe universet endnu. 

Da jeg begyndte på bog to her, blev jeg rigtig hurtigt fanget igen, for den starter sådan set fra hvor den første slutter. Efter kaosset på bogen omkring den her klokke Beskytteren, er Sigurd nu draget ud med Myrhat og nogle få soldater i håb om at komme væk fra kaosset og finde Svanhilde. 
Men det ikke helt så let når man ikke kan fortælle sine rejsekammerarter alt, og der bliver derfor allerede fra start af en del splid mellem dem alle sammen. 
Selv ikke Sigurd og Myrhat stoler helt på hinanden, og det skaber bestemt problemer. 
Bog to her er bestemt spændende, og der er virkelig skruet op for dramaet nu. 
Myrhat vil gerne tilbage til tågeskansen med Beskytteren så hendes by igen kan komme i sikkerhed inden Skyggerne finder den. Og Sigurd vil bare gerne finde Svanhilde, men det er bestemt ikke let, og de kommer også til at bruge en del tid i skoven på det.
Men igennem denne fortsættelse kommer vi også tættere på skyggerne, både sammen med Sigurd og Myrhat, men faktisk kommer vi også med nogle af de andre klokkemagere på deres mission, nemlig Sværdlilje og Humle. 
Sådan set er det Humles synsvinkel vi følger, og det var egentlig meget fint vi kom lidt væk fra Sigurd og Myrhat og fik lidt andet info om hvordan det gik for nogle af de andre klokkemagere og deres missioner som de nu blev sendt ud på i etteren. 
Humle fik jeg ikke rigtigt et indblik i hvem var, men jeg fandt det nu alligevel spændende at følge ham, for jeg var nysgerrig på om ham og Sværdlilje, klokkemagernes Førstes søster, kunne lave en fredsaftale med skyggekongen. Men der var der også problemer, og det var bestemt heller ikke nemt for dem.

Generelt vil jeg sige at handlingen i denne bog var altså bare dobbelt så spændende i denne fortsættelse, og den overgik virkelig sin etter. Jeg var helt klart mere fanget i denne fortsættelse, men nu er handlingen ligesom også bare rigtigt sat i gang.
Hvor etteren var en del introduktion og opbygning, er det her mere handling og spænding. Og det nød jeg bestemt meget.
Jeg nyder stadig at følge Sigurd og Myrhat, men stadig vil jeg sige at Sigurd er den synsvinkel jeg fortrækker. Dog er der en der har stjålet mit hjerte i denne toer, vi får dog bare utroligt få kapitler fra hende. Det er nemlig pigen Grå der har fanget min opmærksomhed her. 
Hun er stille og rolig, men også vild og loyal. Hun kunne aldrig finde på at forråde Sigurd, og holder sig tæt på ham hele tiden. 
Og jeg har hørt vi får en del mere fra hende i næste bog, hvilket jeg glæder mig helt sindssygt til! 
Men som sagt kommer vi også tættere på Skyggerne i denne del, og jeg må sige jeg finder dem virkelig fascinerende. De er et interessant, men også brutalt og farligt folk, og jeg sugede bare alle detaljer om deres folk og historie til mig. 
I denne bog er der også en ny klokke der bliver præsenteret, men den vil jeg ikke afsløre for meget om, men interessant kan jeg nu godt sige den var! 
Og så vil jeg slutte af med endnu engang bare at anbefale at give denne serie en chance, for når man først er kommet igennem etteren, begynder den rigtige spænding altså bare.

mandag den 8. marts 2021

Overraskelses bog / Anmeldelse: Skammerens Datter #1. - Luksusudgave.

Skammeren.

Titel: Skammerens Datter #1.

Forfatter: Lene Kaarberbøl. 

Forlaget: Høst & Søn. (Gyldendal.)

Udgivet: 11/09-2020. 

Antal sider: 247. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

Dina.

Det er ikke med vilje, at Dina er havnet i Dunarks Dragegård. 
Hun har ikke spor lyst til at spille helt. 
Faktisk er det hendes højeste ønske at være en ganske almindelig pige og måske få nogle ganske almindelige venner. 
Men det går ikke, når man er Skammerens datter og har øjne, ingen almindelige mennesker tør se ind i.




Skammerens datter er en serie jeg har læst den del gange nu, men jeg måtte altså lige genlæse den første bog igen nu hvor Gyldendal var så søde at sende mig luksusudgaven som overraskelse. 
Derfor skal den da altså også lige have en kort anmeldelse! 

Da jeg begyndte på bogen var det ret lang tid siden jeg sidst havde læst den, og mange detaljer var sådan set glemt. Det gjorde altså også bare læseoplevelsen det mere spændende. 
Jeg blev hurtigt fanget af Dina igen, og selvfølgelig handlingen, og jeg kunne slet ikke stoppe med at læse før jeg havde vendt sidste side! 
Dina er en skøn pige, nogle gange virker hun utroligt moden og voksen af hendes alder, men man kan også tydeligt flere gange mærke hun kun er 10 år. 
Dina er også en meget ensom pige, hun har ikke rigtigt nogle venner, for ingen vil være sammen med hende når de ikke kan kigge hende i øjnene uden at føle konstant skam. Jeg føler virkelig med hende hver gang jeg læser denne bog.
Dina kommer ud for en del ting i denne bog, og jeg må indrømme jeg er lige imponeret over hvor godt hun klare den i så ung en alder. Ingen i så ung en alder burde skulle gå igennem det som Dina bliver udsat for..
Igennem bogen følger vi kun Dinas synsvinkel, hvilket passede mig meget fint, det er trods alt hendes historie. 
Vi møder dog også Nico, en plaget mand der er blevet beskyldt for en forbrydelse som han ikke har gjort, og det bliver Dina hurtigt blandet ind i. 
Igennem bogen her støder vi også på drager, og lige meget hvor mange gange jeg læser de her bøger så bliver jeg altid overrasket over hvor godt de her drager er beskrevet, og hvor ægte de føles. 
De ulækre og skræmmende, men gør virkelig noget for fortællingen, og trods jeg ikke er vildt stor fan af dem, tror jeg slet ikke fortællingen ville have været det samme uden. 

Sproget i bogen er let og forståeligt. Trods bogen foregår i et gammel dags miljø, vil jeg ikke sige jeg oplevede vildt stor sprog forandring, men nok til jeg kunne leve mig ind i omgivelserne og universet uden problemer. 
Jeg kan huske jeg læste denne her første gang i 5 eller 6 klasse, og husker jeg havde okay let ved sproget, så jeg vil sige den godt kunne være god til træning af læsning for de lidt yngre læsere, måske 11-12+ alderen. 
Forfatter Lene er super god til at beskrive med massere af detaljer, så jeg havde let ved bare at forestille mig alle omgivelserne, men også handlingerne og hvordan de forskellige karakterer vi møder så ud. 
Hun har samtidig også være super god til at gøre alle karaktererne spændende og levende. Der var ikke en vi møder under vejs som bare trådte i baggrunden og virkede som ligegyldige bipersoner. Alle virkede relevante for fortællingen. 
Og så der illustrationerne i denne udgave! Hold nu helt fast nogle smukke illustrationer, jeg kunne slet ikke få nok af dem! Jeg tog mig selv i flere gange bare at sidde og beundre hvor smukke og detaljerede de var. De gjorde altså virkelig noget godt for fortællingen. Og jeg vil endnu engang sige det kunne måske også være med til at gøre læsningen for de yngre læsere mere spændende og øvende. 

Dette var altså både en fantastisk genlæsning af en velskrevet og spændende fortælling, men også bare en bog fuld af utroligt smukke illustrationer som gør læsningen og universet endnu mere levende, jeg håber virkelig der måske kommer en illustreret udgave til hver bog i serien! 






Bogen er modtaget som overraskelse af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

lørdag den 6. marts 2021

Wrap-up Februar. - 2021.

Wrap-up for Februar måned.

Så er Februar slut, og det er jo derfor blevet tid til en hurtig opsamling af månedens læste bøger! 
Jeg vil sige at Februar har været en super god læsemåned for mig trods at måneden var kortere end de andre, 
og at jeg samtidig havde et par dage hvor jeg faktisk ikke læste da jeg var sammen med en ven. 
 Jeg fik læst 13 fysiske bøger og lyttet til 2 lydbøger, samt påbegyndt en ny lydbog.
Og det endte op i ca 4700 sider! Det er da alligevel et ret godt antal sider! 
Jeg vil sige at mit læseår er startet ret godt ud, og jeg håber da jeg kan fortsætte i denne rytme resten af året, for så skal jeg da helt sikkert nok få nået mit læsemål på 100 bøger inden længe! 

Nå men skal vi ikke bare komme i gang med listen? 



  1. Du kommer med Natten. Skrevet af Eva Munk. - 4 Stjerner. 
  2. Besvimer man under vand, drukner man. Skrevet af Julie Clausen. - 3,5 Stjerner. 
  3. Skammerens Datter #1. Skrevet af Lene Kaarbøl. - 4 Stjerner.
  4. Grisha #1, Pigen og Mørkningen. Skrevet af Leigh Bardugo. - 5 Stjerner.
  5. De Tre Tyste #1, Beskytteren. Skrevet af Synne Kristine Eriksen. - 4 Stjerner. 
  6. De Tre Tyste #2, Elaras Trøst. Skrevet af Synne Kristine Eriksen. - 5 Stjerner. 
  7. De Tre Tyste #3, Dødeklokken. Skrevet af Synne Kristine Eriksen. - 5 Stjerner. 
  8. Grisha #2, Den sorte krætter. Skrevet af Leigh Bardugo. - 5 Stjerner. 
  9. Løvindens Sang #1, Alanna. Skrevet af Tamora Pierce. - 4 Stjerner. 
  10. Grisha #3, Skyggernes Trone. Skrevet af Leigh Bardugo. - 5 Stjerner. 
  11. After #3, Faldet. Skrevet af Anna Todd. - 2 Stjerner. 
  12. Samleren. Skrevet af Nora Roberts. - 5 Stjerner. 
  13. VILD-Serien #2, Darling Daniel. Skrevet af Charlotte Fischer. - 4 Stjerner. 
  14. Et andet os. Skrevet af Kirsten Hesketh. - 5 Stjerner. 
  15. Løvindens Sang #2, I gudindens hånd. - 4 Stjerner. 
Det var så min liste over læste og lyttede bøger i Februar! 
Jeg er helt bestemt tilfreds med hvor meget jeg egentlig nåede at få læst, og også lidt imponeret, for så meget følte jeg slet ikke at jeg læste. 
Men hvad med jer, hvad har i læst i løbet af måneden? 



Tak til alle forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne. 

Eva Munk: Hendes fb side.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Charlotte Fischer: Hendes fb side.

torsdag den 4. marts 2021

Anmeldelse: De Tre Tyste #1. - Beskytteren.

De Tre Tyste.

Titel: De Tre Tyste #1. - Beskytteren. 

Forfatter: Synne Kristine Eriksen. 

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 07/11-2016.

Antal sider: 312. 

Antal stjerner: 4/5. 



Beskytteren. 

I en dyster verden med magiske klokker, skyggefolk, hirdmænd og politiske intriger, flettes drengen Sigurds søgen efter sin lillesøster Svanhild sammen med klokkemageren Myrhats hemmelige rejse. Snart må de begge indse, at ingen nogensinde har fortalt dem sandheden. 
Om deres forældre. 
Om den skov, de bor i. 
Og om, hvad der lurer i dens mørke...




De Tre Tyste er en serie jeg har haft liggende på min bogreol længe nu, og det en serie jeg har hørt utroligt meget godt om, så nu tænkte jeg det var på tide jeg altså også fik begyndt på den! 
Jeg var ret spændt, og på grund af alt den gode omtale, have jeg alligevel lidt høje forventninger, og heldigvis levede den også op til stort set dem alle! 

Da jeg begyndte på bogen her må jeg nok indrømme at jeg havde lidt svært ved at blive fanget af karakterne og handlingen. Men omkring 100 sider inde skete der bare noget, og jeg blev lige pludselig helt fanget af handlingen, og kunne slet ikke stoppe før sidste side var vendt. 
Sigurds søster Svanhild bliver pludselig kidnappet, og Sigurd gør det til sin mission at finde hende igen, men han ved godt han ikke kan gøre det alene. 
Myrhat bliver sendt ud på en mission af deres leder sammen med en anden, men der ligger noget bag som hun først finder ud af senere inde i deres mission. 
Undervejs fletter både Sigurd og Myrhats mission sammen, og hemmeligheder bliver afsløret. 
Sigurd havde jeg lidt svært ved at komme ind på livet af i starten, han virkede ærligtalt bare lidt tør. Men undervejs vil jeg sige han gennemgår lidt af en udvikling, og han blev ligesom bare mere interessant, og udviste lidt energi. Jeg kom faktisk til at synes ret godt om ham, og han var ærligtalt min favorit at følge igennem bogen. 
Myrhat synes jeg var lidt træls i starten, hun virkede en del frembrusende og det irriterede mig bare lidt. Men jeg kom faktisk hurtigt til at synes om hende alligevel, for langsomt begyndte en anden side af hende at vise sig. Og trods hun var frembrusende, var hun også omsorgsfuld og opmærksom. Samme som med Sigurd gennemgår hun også en udvikling til det bedre, men jeg nød nu ikke helt at følge hende så meget som med Sigurd. Men måske kommer det i bog to. 

Handlingen i bogen var ret spændende, for jo længere ind vi kommer jo flere hemmeligheder og overraskelser bliver altså afsløret. 
Vi får mere at vide om klokkemagernes fortid, men også mere om hvordan Sigurds familie egentlig er blandet sammen med klokkemagernes fortid, og det var spændende! Jeg sugede alle detaljerne til mig, og blev flere gange overrasket. 
Jeg kunne også rigtig godt lide at universet minder lidt om vikingetiden og det nordiske, det gjorde også universet lidt mere spændende. 
Generelt vil jeg sige at forfatteren har formået at bygge et utroligt spændende univers op, som gemmer på en masse spændende som bliver afsløret i små bidder undervejs. Og jeg er virkelig spændt på at finde ud af hvad hun har gang i, i anden bog når jeg når der til. 

Sproget i bogen var lidt tungt, det ikke det letteste hele tiden. Men det passede sådan set meget godt med den her tidsalder som universet skal forestille at foregå i. Men det gjorde også jeg læste en smule langsommere, og det var nok også med til i starten at jeg ikke blev helt så hurtigt fanget. 
Men jo mere spændende den blev, jo hurtigere læste jeg også bare. 
Synne er super god til at bruge masser detaljer omkring alt i bogen. Alt lige fra omgivelserne, til karakterne, til deres handlinger var super godt beskrevet med masser detaljer, og det gjorde altså også jeg havde lettere ved bare at læne mig tilbage og forestille mig det hele som en lille film. 
Dette var altså trods den lidt hårde start, en super spændende og medrivende start på en fantasy serie jeg bestemt skal læse videre på! 
Og så kan jeg kun anbefale jer læsere der elsker nordisk, vikingetema blandet med en god gang fantasy, at give den en chance. 

tirsdag den 2. marts 2021

Tbr Marts. - 2021.

 Tbr for Marts måned.

Så er det blevet Marts måned, sikke tiden går! 
Jeg kan slet ikke følge med tiden, slet ikke når jeg bare går hjemme hele tiden. 
Jeg krydser virkelig fingre for jeg snart må komme tilbage på skolebænken, for jeg er godt nok ved at være træt af hjemme undervisning. 
Det tager en del af min overskud, hvilket jeg føler går en del ud over min læsning og min tid på bloggen. 
Godt nok får jeg læst en masse de her måneder, men jeg føler slet ikke jeg får ordnet så meget på bloggen om jeg gerne vil.. 
Nå men den nye måned betyder jo en ny tbr! 
Jeg har besluttet mig for at hver måned sætter jeg 5 planlagte bøger på min liste, 
4 nye og en genlæsning. 
Det noget der har virket ret godt for mig de sidste to måneder, så det fortsætter jeg med. 
Eftersom vi jo allerede er inde på dag 2 når jeg deler dette indlæg, er jeg allerede gået i gang med den første bog på min Tbr, og jeg kan allerede nu sige jeg er helt opslugt af den! 

Men nu må jeg hellere komme i gang med listen inden dette indlæg bliver alt for langt! 



  1. En enkelt lille ting. Skrevet af Erin Watt. - Et anmeldereksemplar fra forlaget. - Jeg er jo allerede gået i gang med bogen her, og jeg er allerede helt opslugt af den! Jeg kan slet ikke få nok af Erin Watts bøger og slugter dem altid på ingen tid, og det samme kan jeg fornemme sker med denne her! Jeg kan rigtig godt lide Beth, hun er oprørsk og spændende, men hun har også en trist baggrund og slås en del med sine forældre efter tabet af sin søster. 
  2. Tolv uger med dig. Skrevet af Johanna Schreiber. - Et anmeldereksemplar fra forlaget. - Jeg glæder mig virkelig til at gå i gang med denne bog. Den lyder virkelig som en underholdende romance. Det også min første gangs oplevelse med denne forfatter, så jeg er virkelig spændt på hendes skrivestil. 
  3. Game On #1, Sendt til tælling. Skrevet af Kristen Callihan. - Jeg har før læst en enkel bog i denne serie, jeg mener det var bog to, og jeg mindes at jeg var ret vild med bogen og forfatterens skrivestil, så glæder mig virkelig til at få læst første bog i serien også. Heldigvis er det jo en serie man kan læse uafhængig af hinanden, så det gør ikke så meget jeg har læst toeren før etteren. 
  4. Exilium #1, De fejlfødte. Skrevet af Linette Harpsøe. - Der skal selvfølgelig også læses noget andet end romance i løbet af måneden, og jeg fik købt denne trilogi for nogle år siden på en af fantasyfestivallerne. Og jeg har faktisk bare hørt super meget godt om denne serie, så nu er det da næsten på tide jeg får taget mig sammen og læst den! 
  5. The Selection #1, Udvælgelsen. Skrevet af Kiera Cass. - Denne måneds genlæsning bliver "The Selection" Det 100 år siden jeg sidst har læst fortællingen om America Singer som bliver en deltager i konkurrencen om at blive gift med prinsen og blive prinsesse. Jeg husker denne serie som at den var super god, godt skrevet og spækket med spænding og humor, så jeg glæder mig faktisk bare super meget til at få genlæst hvert fald første bog. Men mon ikke den fanger så meget at jeg ikke også lige sluger resten af serien i løbet af måneden

Det var altså de 5 bøger jeg har udvalgt til denne måneds tbr!
Men mon ikke jeg får læst lidt mere? Nu har jeg jo alligevel fået læst en god del bøger i løbet af de sidste to måneder. Jeg regner selvfølgelig også med at få lyttet til lidt lydbøger. Faktisk er jeg snart færdig med tredje bog i Løvindens sang!
Hvilke bøger skal i læse i løbet af Marts? 




Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne! 

Flamingo Books: https://flamingobooks.dk/
Palatium Books: https://www.palatium.dk/