søndag den 31. maj 2020

Wrap-up Maj - 2020.

Wrap-up for Maj måned.

Så er Maj slut, og det er blevet tid til en lille opsamling på de læste bøger i denne måned! 
Og hvor må jeg sige det har været min måned.
Jeg fik i Maj måned læst hele 13 bøger, og ikke alle korte bøger.
Jeg skal være ærlig og sige at siden jeg flyttede hjemme fra, og begyndte på skole igen, så har læselysten eller tiden til det ikke rigtigt været der, jeg plejede normalt at læse meget mere, så at nå op på hele 13 bøger, er en sejer for mig. 
De seneste par måneder har forgået hjemme, eftersom Coronaen  jo sendte alle hjem, men nu er jeg endelig tilbage i skole, dog ikke uden nervøsitet. 
Jeg har ikke det bedste immunforsvar, så jeg er da hele tiden lidt nervøs når jeg skal i skole, men det er nu også meget rart at få en normal hverdag op og køre igen! 
Men altså, 13 bøger og ca 4032 sider. 
Det er da alligevel ret godt klaret!

Men lad os nu komme igang med listen! 




  1. Woodlake-serien #2, Der går altid et tog til New York. Skrevet af Carey Heywood. Anmelderkesemplar fra Palatium Books. - Jeg slugte simpelhen denne bog på ingen tid, og jeg kan næsten ikke vente på mere fra Carey af. Jeg elsker hende karakterer og kan bestemt ikke få nok af Thompson familien! 
  2. Fra ild til Aske. Skrevet af Cecilie Birkshøj. Anmeldereksemplar fra hende og forlaget Tellerup. - En virkelig rørende bog! En super god bog af Debut forfattere Cecilie, en forfatter jeg glæder mig til endnu mere fra! - Anmeldelsen.
  3. Tryllebundet #2, Mørkets hemmelighed. Skrevet af Sanne Stribolt. Anmeldereksemplar fra Forfatterskabet. - Jeg blev virkelig fanget af denne fortsættelse, og jeg venter spændt på det tredje og afsluttende bind i serien! Så mange spørgsmål, så lidt tålmodighed! - Anmeldelsen. 
  4. Baronessen #1. Skrevet af Jeanet Kirch. Gammelt anmeldereksemplar fra forlaget. - Jeg har haft læst bogen her før, men nu hvor toeren udkom, tænkte jeg det var på tide at genlæse den, og hvor var den lige så god som første gang!
  5. Baronessen #2, Kampen om Valdor. Skrevet af Jeanet Kirch. Anmeldereksemplar fra Forfatterskabet. - En virkelig god afslutning, der flettede alle løse ender sammen. Jeg glæder mig til en dag at genlæse bøgerne og fordybe mig i dette magiske univers igen! - Anmeldelsen.
  6. Sangen i Vinden #1. Troldkvindens hittebørn. Skrevet af L. Bjørn Aagesen. Anmeldereksemplar fra Vildskud og vindfrikadeller. - Desværre en bog der ikke faldt helt i min smag, lidt for mange løse ender, og manglede noget energi. Desværre ikke en serie jeg har intentioner om at læse videre på. 
  7. Det løfte du gav mig. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Overraskelsesbog fra Forlaget Facet. - Virkelig en stærk og voldsom realisme, den fangede mig, samtidig med den fik mig til at krumme tær når det blev barsk. Kan virkelig anbefale den, men overvej om du kan tåle voldsomme beskrivelser før du går igang. - Anmeldelsen.
  8. Skeletter i skabet #1, Dødsbørn. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Overraskelsesbog fra Facet. - Super spændende fantasy! Kunne slet ikke få nok af bogen, læste den i et hug! 
  9. Skeletter i skabet #2, Blodtåge. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Overraselsesbog fra Facet. - Fantastisk fortsættelse, læste den også lige efter jeg blev færdig med etteren, og læste også denne i et hug, jeg kunne bare ikke få nok at dette univers! 
  10. Skeletter i skabet #3, Ildfugl. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Overraskelsesbog fra Facet. - En fantasy serie der virkelig har slået benene væk under mig. Selv denne fortsættelse læste jeg i et hug, jeg kunne bare ikke lægge den fra mig, jeg måtte bare vide hvad der ville ske for Davie. 
  11. Caraval #1. Skrevet af Stephanie Garber. - Virkelig en magisk og spændende bog! Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente af bogen da jeg begyndte, men da jeg blev færdig var jeg mundlam, og tilfreds. Helt bestemt en serie jeg skal læse videre på! 
  12. Skeletter i skabet #4, Gravslægt. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Anmeldereksemplar fra Facet. - Denne serie er helt sikkert en af de bedste fantasy serier jeg har læst i år, den vækkede min læselyst og gjorde jeg bare ikke kunne stoppe før jeg var færdig med bøgerne! Jeg er bare fan af Nicole's bøger og skrivestil! 
  13. Bjergtaget #3, Jordmassens Dronning. Skrevet af Sidsel Sander Mittet. Anmeldereksemplar fra forlaget Facet. - En fantastisk afslutning! Jeg valgte at læse den lidt langsommere end jeg normalt ville have gjort, for jeg ville bare nyde denne spændende afslutning! Og hvor må jeg sige den levede op til forventningerne. Jeg kan næsten ikke vente på mere nyt fra Sidsel! 

Det var så alle de læste bøger i denne måned! 
Jeg vil selv sige denne liste er spækket med gode bøger, og nogle jeg virkelig kan anbefale! 
Hvad med jer, har i læst nogle gode bøger i Maj måned? 



Tak til forlag og forfatterene for anmeldereksemplarerne. 

Palatium books: https://www.palatium.dk/
Cecilie Birkshøj: Hendes fb side.
Vildskud og Vindfrikadeller: Deres fb side.

torsdag den 28. maj 2020

Overraskelsesbog / Anmeldelse: Det løfte du gav mig.

Løftet. 

Titel: Det løfte du gav mig. 

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes. 

Forlaget: Facet.

Udgivet (genudgivelsen): 20/03-2020.

Antal sider: 176.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forlaget som en overraskelse,
så tusind tak til dem! 



Det løfte du gav mig.

“Vi elsker hinanden, men du … du kom i vejen. Du ødelagde alt.” Katrines stemme er skinger. 

Og midt på den hårde, våde asfalt i vores indkørsel bliver jeg pludselig i tvivl om, hvorvidt hun faktisk elsker dig mere end mig. Om hendes syge, kvælende kærlighed på en eller anden måde er stærkere end min? 

Den dunkende smerte snor sig i kroppen og fortærer alle tanker … Hvert sted hun har sparket. Hvert sted hun har slået. Hver finger hun har brækket …  

Hvad gør man, når man elsker en fyr så meget, at man ikke kan leve uden ham? 

Da Astrid møder Alex, forelsker hun sig med det samme, men Alex har allerede en kæreste, og Katrine er dødeligt afhængig af ham. 



Det løfte du gav mig, var en bog der virkelig overraskede mig, og virkelig fik mig til at krumme tager flere gange under læsningen, men også en bog jeg bare ikke kunne lægge fra mig, for jeg var alligevel ret nysgerrig på hvad der ville ske, trods dette er en barsk bog, med voldsomme beskrivelser.

Da jeg begyndte på bogen her, gik der ikke længe før jeg var færdig med den, for trods den var fuld af voldsomme beskrivelser, og ubehagelige oplevelser, så var den fangende og havde taget nogle emner op som jeg fandt interessante, men også vigtige. 
Astrid er sammen med den lidt tørre og kedelige Andreas, men dropper ham ret hurtigt til fordel for Alex, dem mystiske og interessante fyr hun mødte ved stranden. 
Alex bliver ret hurtigt en besættelse for Astrid, og veninderne betyder heller ikke længere særligt meget, hun er hvert fald ret ligeglad med deres mening om Alex.
Astrid venter bare på at han slår op med sin kæreste Katrine, så det bare er de to, men det viser sig ikke at være helt så let for Alex. 
Katrine har et lorte liv for at sige det mildt. Hendes mor begik selvmord, hendes far drikker, og hendes lille bror er nu gammel nok til at kunne flytte hjemme fra, dog prøver han at hjælpe hende så meget han kan, men hun er ligeglad, det eneste der betyder noget for hende er Alex. 
Og da Katrine finder ud af at han har været sammen med Astrid, er hun parat til at gøre hvad som helst for at få ham for sig selv. 

Bogen her tager et emne som pigevold op, det et emne jeg ærligtalt ikke høre særligt meget om, derfor fangede bogen her mig også bare en smule mere.
Nicole Boyle skriver også i slutningen af bogen at hun fik inspirationen til bogen her efter en hændelse hun har læst om i virkeligheden, hvilket jeg vil sige var faktisk med til at gøre bogen her en tand mere barsk, for det her er jo den slagt ting der sker i den virkelige verden, men det bare ikke den slags man høre mest om. 
Jeg vil nok også sige at hvis man er sart omkring vold, jalousi, besættelse og utroskab, så skal man nok tænke sig en gang om før man går i gang med denne bog, for det er meget af det som der bliver bragt op igennem bogen. 
Igennem hele bogen skifter vi imellem Astrid og Katrins's synsvinkeler på hvad der sker og er sket, hvilket jeg vil sige var med til at jeg bare måtte læse videre, det gjorde mig nysgerrig. 
Og så den måde den i opbygningen skifter imellem at vi oplever overfaldet og det der er sket op til overfaldet, også bare gjorde jeg blev mere nysgerrig på at læse videre og finde ud af hvad der var sket op til det.
Sproget i bogen er også let, og forståeligt, og så var det råt og lige til, der var ikke noget med at skulle læse imellem linjerne for at finde meningen i det, hvilket var meget rart. 
Men der var faktisk en detalje i sproget jeg lagde mærke til, og det kan godt være det bare er mig, men jeg følte en smule at når jeg læste fra enten Katrine eller Astrid, så var det egentlig lidt som om de snakkede direkte til Alex i deres tanker, for når de tænkte på ham, så blev han altid omtalt som "dig" eller "du", aldrig bare Alex, hvilket jeg fandt en smule interessant. Men det måske bare mig der tænker for meget over det, synes hvert fald bare det var med til at gøre læseoplevelsen bedre. 
Men altså alt i alt vil jeg bare sige det var en utroligt interessant bog trods den var ret voldsom, og at jeg kan anbefale den hvis i læsere er til hård realisme. 





Bogen er tilsendt af forlaget som overraskelse til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

søndag den 24. maj 2020

Anmeldereksemplar: Baronessen #2. - Kampen om Valdor.

Baronessen.

Titel: Baronessen #2. - Kampen om Valdor. 

Forfatter: Jeanet Kirch. 

Forlaget: Forfatterskabet.dk.

Udgivet: 23/04-2020. 

Antal sider: 250. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

Kampen om Valdor.

”Jeg har sendt ham tilbage efter dig. Lov mig, at du sætter mig fri.”

Fangen falder tilbage i en drøm om baronessen.

Snart skal to hold kæmpe i arenaen om kongeriget Valdor.

Der er gået et halvt år siden Reina og hendes venner forlod Era, men de er ikke glemt. Et sindrigt plot udspiller sig for at få dem tilbage.

De kan vende tilbage som helte eller miste deres liv i arenaen.

Kampen om Valdor skal afsluttes.


Så har jeg fået læst toeren i serien Baronessen, - Kampen om Valdor. - Som jeg ærligt må sige kom som en overraskelse. 
Jeg læste etteren tilbage i starten af 2018, ikke længe efter den var udkommet, og jeg havde faktisk ikke troet at der ville komme en toer, men jeg klager bestemt ikke, for hvor var det en fortsættelse der levede op til sin etter! 

Før jeg begyndte på toeren, genlæste jeg lige etteren, for som sagt var det jo ret længe siden jeg havde læst den, og hvor må jeg sige det var godt jeg gjorde det, for ellers tror jeg bestemt ikke jeg ville have kunnet følge med i denne spændende toer. 
Da jeg først begyndte på toeren kunne jeg slet ikke slippe den igen, og jeg læste den faktisk også i et hug. 
I starten af bogen får vi en ret spændende prolog, og uden at afsløre for meget finder vi ud af at en er blevet taget til fange, men vi får ikke at vide hvem det er, jeg havde dog min mistanke om hvem det kunne være. 
Der er gået 6 måneder siden Reina og hendes venner forlod Era og tog tilbage til deres egen verden. 
Men efterfølgende er Reina's mormor forsvundet og konstateret død. 
Til mormorens begravelse bliver de forstyrret af en fra Era, en der er kommet for at hente Reina og hendes venner, for der er endnu engang brug for dem i arenaen, men denne gang skal de kæmpe om kongeriget Valdor, og det bliver bestemt ikke en let opgave, og gamle fjender kommer ind i billedet. 
I denne spændende fortsættelse ved vi jo egentlig en god del om Era og deres verden, så det er sådan set mere handlingen, kampen og vejen der til det handler om, og ikke så meget universet's opbygning. 
Og handling er der bestemt rigeligt af, forfatter Jeanet har formået at smække en masse handling på, men nåede lige at stoppe den før det blev for meget, hvilket jeg er meget lettet over, jeg var nemlig et kort øjeblik i gennem bogen bekymret om det ville blive for meget, men det blev det altså ikke! 

Igennem første bog fulgte vi Reina, Mark, Patrick, Anna, Peter og et par enkle karakter fra Era, men uden det blev for meget, og det sådan set også sådan det er i denne fortsættelse, men denne gang er kapitlerne blevet delt lidt bedre op, så karakterne ikke deler kapitlerne, det er meget få kapitler hvor de overlapper hinanden, hvilket jeg fandt meget rart, det kunne godt blive lidt forvirrende når de skiftede karakter midt i et kapitel. 
Og sproget i bogen er fortsat let og forståeligt, så det var let at følge med uden at blive forvirret over hvad der skete. 
Jeanet er også super dygtig til fortsat at bruge massere af detaljer til at beskrive sit fantastiske univers, og sine karakterer så de blev fyldige og fuldendte, jeg nød endnu engang at følge dem alle igennem en masse drama og spænding. 
Men, fordi jeg ikke kunne give bogen den sidste stjerne var at der var en detalje ved kærligheds delen i bogen, jeg følte lidt at Anna's kærlighedshistorie med en af de mandlige karakterer kom lidt ud af den blå, jeg kunne ikke rigtigt se hvordan den hang sammen, da der ikke har været den mindste gnist imellem de to i første bog, de havde ikke engang et venskab, det var bare sådan lidt "bum, så var de forelsket" for mig hang det desværre bare ikke sammen, og derfor trak det en stjerne ned. 

Men ellers vil jeg sige at denne toer, virkelig ramte rigtigt. Den bandt de løse ender sammen, og gav mig en følelse af at den var fuldendt og slut. 
Jeg kan virkelig anbefale serien til alle fantasy elskende læsere der ude, og så vil jeg vente spændt på mere fra Jeanet Kirch, for jeg håber bestemt ikke dette var det sidste fra hende! 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

torsdag den 21. maj 2020

Anmeldereksemplar: Tryllebundet #2 - Mørkets hemmelighed.

Tryllebundet.

Titel: Tryllebundet #2 - Mørkets Hemmelighed.

Forfatter: Sanne Stribolt.

Forlaget: Forfatterskabet.

Udgivet: 30/04-2020.

Antal sider: 384. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 

Mørkets hemmelighed.

”Bliv hos mig,” lyder en grædefærdig stemme i det fjerne.”Andreas!”Stemmerne flyder igen sammen, og jeg kan ikke stille skarpt. Melanies hjerteskærende gråd skærer mig dybt i hjertet.

Melanie havde netop fundet kærligheden med Andreas Guldhammer Kristensen, da en brutal hændelse truer ikke blot deres liv, men også deres forhold.

Andreas må kæmpe sig tilbage, mens Melanie er ude af sig selv af sorg.

Kan Andreas igen blive den kærlige, blide mand, som Melanie elsker, eller må hun finde kærligheden hos en anden?


Så har jeg endelig fået en toer i denne spændende serie! Og hvor må jeg sige at Mørkets hemmelighed levede op til forventningerne, og lidt mere. 
Jeg kan hvert fald sige jeg glæder mig sindsygt meget til den tredje og afsluttende bog nu, for sikke en slutning denne toer havde! 

Denne fortsættelse starter sådan set fra hvor vi sluttede, nemlig ved at Andreas lige havde reddet Melanie, men nu er blevet stukket ned, så vi kommer bestemt ikke til at gå glip af noget, det er en dramatisk og vild start på toeren. 
Igennem bogen kommer der til at ske en masse, mere fortid bliver bragt frem. Melanie's ekskæreste fortsætter med at stalke og plage hende, for han ønsker stadig at få hende tilbage. 
Men forholdet mellem Andreas og Melanie bliver også fortsat mere intenst og kærligt, og bestemt medrivende. 
I min anmeldelse af første bog nævnte jeg lidt om at jeg ikke brød mig om Andreas dominante side, fordi jeg ikke følte den passede til ham, og sådan har jeg det stadig lidt. Men jeg fik også følelsen af at det dominante fra hans side var skruet lidt ned, og at det mest var i sengen at den kom frem i ham, og når der skete noget vildt, hvilket jeg egentlig må sige var rart. 
For når jeg læser fra Andreas's synsvinkel virker han bare ikke voldsom og dominant, jeg får mere følelsen af at han er beskyttende og kærlig. 
Så derfor vil jeg også sige jeg kom til at synes bedre om Andreas i denne toer, så måske kommer jeg til at holde af ham i tredje, det kan man da håbe på. 
Melanie er en skøn pige, stædig og ved hvad hun vil, men heller ikke bleg for at indrømme når hun har brug for hjælp.
Jeg er virkelig kommet til at holde af Melanie, og hepper virkelig på hun nok skal få sig en lykkelig slutning sammen med Andreas. 

I første bog nævnte jeg, at jeg følte det blev til tider forhastet, og at jeg følte der manglede noget indhold til tider, og hvor må jeg sige det er der da blevet rettet op på i denne spændende toer, jeg følte på intet tidspunkt denne fortsættelse var forhastet, og jeg følte der var kommet lidt mere indhold på, både på de erotiske kapitler, men også de barske og vilde kapitler, hvilket var en fornøjelse, så det må Sanne endelig gerne fortsætte med! 
Igennem bogen sker der generelt bare rigtig meget, men i en mængde der er passende, og spredt godt ud så jeg ikke følte det blev for meget, jeg var hele tiden underholdt og fanget af dramaet og spændingen, og sad flere gange med en knude i maven af nervøsitet for hvad der nu ville ske. 
Sproget i bogen er fortsat dejligt let og forståeligt, og let bare at læne sig tilbage og nyde. Sanne er også fortsat god til at bruge massere af detaljer til at beskrive omgivelser, handlinger og følelser, og det gjorde der bare endnu lettere for mig at nyde alt spændingen. 
Dog var der en mindre detalje der desværre gjorde jeg måtte nøjes med at give den fire stjerner, og det var at jeg til tider fik fornemmelsen af at Melanie og Andreas flød sammen, og fik samme stemme. Andreas kom en gang i mellem til at lyde som en pige, og minde for meget om Melanie, og det trak desværre bare lidt ned, men det var ikke for ofte det skete, bare nok til jeg lagde mærke til det.
Men alt i alt må jeg altså sige at Sanne Stribolt har klaret den godt med denne toer, og jeg glæder mig meget til hendes tredje bog i serien! Og jeg kan virkelig ikke anbefale denne bog nok! 



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

søndag den 17. maj 2020

Anmeldereksemplar: Feisty Ladies #1 - Aldrig igen.

Feisty Ladies. 

Titel: Feisty Ladies #1 - Aldrig igen. 

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Drømmefangeren. 

Udgivet: 15/05-2020.

Antal sider: 180 e-bogs sider. (ca 307 sider i fysisk bog.)

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren, 
så mange tak til hende! 


Aldrig igen. 

Julie er en viljestærk kvinde. 
Når hun har sat sig noget for, 
går hun efter det og stopper ikke før, 
hun har opnået succes. 

Så hvad gør hun, da hun møder Jay, 
den distancerede og dystre mand, 
som vækker en ubeskrivelig lyst i hende

Hvordan vinder hun hans hjerte? 

Hun siger ja til hans utraditionelle tilbud.
Også selv om det betyder, 
at hun bliver kastet ind i et trekantsdrama mellem hende, 
Jay og den mand, han har kontrollen over. 


Så har jeg fået læst den første bog i den nye serie fra Pernille K. Vørs, og hvor må jeg sige den overraskede mig positivt. 
Jeg var meget spændt på at gå igang med bogen, for da Pernille kontaktede mig fortalte hun at den ville være anderledes end hendes andre bøger, lidt mere rå og barsk, lidt mindre tanker, og mindre trækken frem og tilbage, og det må jeg virkelig også sige jeg kunne fornemme under læsningen, men på en god måde, jeg fløj bare igennem den, jeg tror den tog mig omkring 3-4 timer at læse, jeg kunne bare ikke slippe den da jeg først begyndte, så det jo ret positivt. 
Så trods det var noget anderledes fra hende, var det noget godt. Jeg ser frem til mere nyt fra hende! 

Julie er en stædig kvinde, og når hun beslutter sig for noget, så gør hun det også, ligemeget hvad. 
I starten havde jeg lidt svært ved at finde ud af hende, var hun på eller ej, hun virkede en smule i tvivl omkring hvad hun ville, men det var som sådan ikke fordi det var længe tvivlen forgik, hun besluttede sig sådan set ret hurtigt for hvad hun ville, og ikke ville.
Jeg var faktisk ret imponeret over hvordan hun mere eller mindre bare sprang ud i tingene, jeg synes det var ret fedt at se, men også det at hun ikke virkede direkte bange for det, men mere nysgerrig gjorde mig bare endnu mere interesseret i hende, og i sidste ende kom jeg nu til at holde lidt af hende Julie. 
Jay gjorde mig nysgerrig, han var meget dyster, og spændende, jeg higede virkelig efter at finde ud af mere om ham, for igennem det meste af bogen virkede han meget tilbageholdende og følelsesløs, så jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle forholde mig til ham, men han gjorde mig nysgerrig. 
Og jo mere jeg fandt ud af om ham, jo mere forstod jeg ham på nogle punkter, og jeg begyndte at synes en smule om ham, han var aldrig rigtigt min favorit person, men fordi han gjorde mig så nysgerrig på at læse videre, trak det nu alligevel en del op i stjernerne. 
Jeg vil ikke afsløre for meget omkring ham her som Jay har kontrol over, eller hvad det mere specifikt handler om, men spændende var det, og det synes jeg næsten selv i læsere skal have lov til at opleve. 

Sproget er forståeligt, let og lige på, intet bliver pakket ind, og jeg tror lidt det måske er der for jeg bare altid flyver igennem Pernille's bøger, jeg behøvede igen ikke skulle læse mellem linjerne for at forstå hvad der skete, jeg synes hun var meget klar i hvad hun ville have frem, og mente der skulle ske. 
Bogen her er som sagt ikke helt som hendes andre bøger, men det var forfriskende med noget andet. Igennem bogen er der de sædvanlige kendetegn, dominante mænd, rå sex og lydighed, men uden alt den tovtrækning, det var mere flydende, og hovedpersonerne Julie og Jay skændes ikke konstant, selvfølgelig var der en smule forhindringer, men slet ikke på samme højde som i fx andre af hendes bøger.
Men jeg vil faktisk sige jeg var ret overrasket over den her trekantsdrama imellem Julie, Jay og ham han har kontrollen over, jeg havde ikke forventet lige den del, men det gjorde mig bare mere nysgerrig, og jeg må sige jeg var virkelig spændt på at se hvordan det hele ville ende, for selv om jeg kunne fornemme det gik ret flydende igennem bogens handling, kunne jeg nu alligevel ikke helt se for mig hvordan det ville ende imellem dem, hvilket var fedt, for det gjorde bare læsningen så meget bedre. 
Jeg er ret sikker på at jer læsere der også har syntes om Pernilles tidligere værker og skrivestil, vil synes lige så godt om denne her, for trods den er lidt anderledes, er den simpelhen så spændende og medrivende, jeg havde hvert fald en spændt knude i maven igennem hele bogen, og jeg må faktisk ærligt indrømme der trillede et par tårer på et tidspunkt igennem bogen, jeg kan hvert fald kun anbefale bogen her, nu venter jeg bare spændt på en toer! 



E-bogen er tilsendt af forfatteren til en anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

torsdag den 14. maj 2020

Anmeldereksemplar: Det ingen ser #1. - Fra ild til aske.

Aske. 

Titel: Det ingen ser #1. - Fra ild til Aske.

Forfatter: Cecilie Birkshøj. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 22/04-2020.

Antal sider: 303.

Antal stjerner: 5/5

Bogen er modtaget af forlaget og forfatteren,
så mange tak til dem! 


Fra ild til Aske. 

Selv hvis Aske virkelig var til fyre, ændrede det ikke på det faktum at jeg ikke var.
Selv hvis Aske havde været en pige, var han langt uden for min liga.
Aske havde venner, et socialt liv, og brugte sikkert ikke sin fritid på at tænke sig selv halvt ihjel eller plage sig selv med ting der ikke var relevante.
Aske var optimistisk og populær.
Jeg var ... det modsatte.

16-årige Anthony lader til at have styr på det hele. Lige indtil Aske dukker op. Anthony gør hvad han kan for at holde ham på afstand, men kække bemærkninger og en hård facade er ikke nok til at skubbe Aske væk, og langsomt bliver Anthony tvunget til at tage stilling til sine følelser.

Dette var en bog jeg var virkelig spændt på at læse, det er forfatterens debut, og den har allerede fået super godt omtale, og hvor må jeg altså også sige den levede op til alle de forventninger der var blevet bygget op, og dette er bestemt ikke den sidste bog jeg ønsker at læse fra forfatter Cecilie Birkshøj, jeg glæder mig til endnu mere fra hende af! 

Jeg fløj simpelhen bare igennem denne bog. Da jeg først åbnede den havde jeg ingen intentioner om at læse særligt længe, og inden jeg så mig om havde jeg læst i 2 timer før jeg blev nød til at lægge den fra mig og holde en pause, og dagen efter havde jeg læst den færdig. 
Dette er bestemt en intens bog, fuld af vilde følelser, sorg, glæde og massere af frustationer. 
Men den var så fantastisk godt skrevet, jeg må bestemt indrømme jeg var overrasket, og bestemt på en god måde. 

Antony er vores hovedperson, og den eneste synsvinkel vi følger, hvilket passede mig helt fint, for jeg fik også følelsen at at lærer de andre personer i bogen ret godt at kende, jeg fik hvert fald en tilfredsstillende fornemmelse af hvem de var. 
Antony gjorde mig nysgerrig, og jeg kom virkelig til at holde af ham med tiden, trods jeg flere gange havde lyst til bare at ruske ham og råbe at han skulle tage sig sammen, men jeg forstod ham alligevel også godt igennem hele bogen, hele hans liv bliver jo vendt om efter at Aske kommer ind i billedet og nærmest tvinger ham til at konfrontere følelser han har haft gemt væk i så lang tid. 
Og jeg må sige at det var en fornøjelse at se ham arbejde med følelserne, også selv om det var frustrerende og en kamp for ham. Jeg følte virkelig jeg kom til at kende Antony. 
Og så der Aske, en speciel person. En person med massere af energi, jeg må indrømme at i starten var jeg lidt skeptisk omkring ham, men jeg indså faktisk ret hurtigt at Aske bare er en man ikke kan andet end at holde af. For selv om han udstråler energi og glæde, så har han også en hård baggrund, og noget at slås med. Men nu vil jeg jo ikke spoile for meget, læs hellere bogen for at få mere at vide om det! 

Sproget i bogen er dejlig let og følger meget ungdommens sprog, og også i sådan en grad at jeg er sikker på vi i alle aldre vil kunne følge med og forstå hvad der sker og bliver snakket om. Det oplever jeg faktisk godt kan være svært i nogle ungdomsbøger hvor man følger teenagere, og jeg er selv ung endnu, men jeg må indrømme sproget har allerede ændret sig godt siden jeg selv var 16 år, så det altså et stort plus, og trak virkelig op i stjernerne. 
Cecilie formår at beskrive omgivelser og følelser super godt, jeg havde intet problem med at forstille mig det hele, og fornemme alle de hårde og livlige følelser de forskellige personer følte igennem bogen, og jeg fik flere gange en knude i maven når stemningen blev anspændt, eller når Antony skændes med Aske, for jeg kunne bare fornemme stemningen som var jeg i rummet med dem, hvilket virkelig er noget jeg vægter højt når jeg læser, for det er altså bare med til at gøre læseoplevelsen så meget bedre, og jeg må da også indrømme at der trillede da et par tårer når følelserne blev store, og bestemt ved slutningen, det var hvert fald ikke en slutning jeg helt havde set komme.
Generelt synes jeg bare at Cecilie har fået taget en masse spændende emner som - seksualitet, familielivet, skole og venskaber - og fået alle emner til at passe godt sammen, og jeg er spændt på hvad hun kommer med næste gang! 
Dette er helt sikkert en ungdoms roman jeg kan anbefale alle at læse, den er hvert fald værd at give en chance! 



Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget og forfatteren, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

mandag den 11. maj 2020

Anmeldereksemplar: Mindelandet #2 - Kongernes Arv.

Mindelandet.

Titel: Mindelandet #2 - Kongernes Arv. 

Forfatter: Line Wenzel. 
Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 10/03-2020.

Antal sider: 297.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren, 
så mange tak til hende! 


Kongernes Arv.

På grund af magiens høje pris bruger Leonora sjældent sin evne, men en dag er det ikke længere en mulighed at lade være.

Den sekstenårige Silje kommer til Suniras hovedstad, Tedea, for at sy en kjole til dronning Marietta. Da hun tilfældigt redder dronningen fra et mordforsøg, belønnes hun med en position som hofdame for den lidt ældre prinsesse Leonora. Opgaven viser sig hurtigt at være sværere end Silje forventede, for Leonora ønsker slet ikke selskab.

Samtidig er nogen opsat på at slå dronningeslægten ihjel og erobre Suniras trone. For at fastholde sin kontrol over landet beslutter Leonora at indlede en rundrejse, men turen er farefuld, for modstanden gemmer sig overalt, og Silje får rig mulighed for at bevise sin loyalitet i Leonoras kamp for livet og kronen.

Kongernes arv er andet bind i fantasy-serien Mindelandet om de mange hemmeligheder i Suniras dronningeslægt og de store ofre magien kræver.



Så har jeg endelig fået læst andet bind i Mindelandet serien, og hvor må jeg sige den var tilfredsstillende, og den levede virkelig op til sine spændende etter! Jeg glæder mig helt bestemt til at se hvad forfatteren finder på til os i tredje bind, som forhåbentligt snart udkommer, for jeg er ved at springe af spænding! 

I denne fortsættelse for vi fornøjelsen af at komme tilbage i tiden, i etteren fulgte vi Tella, og hendes kampe og rejse, hvilket var vildt spændende, jeg nød at lærer universet af kende og selvfølgelig også Tella. Men i denne fortsættelse kommer vi faktisk til at følge Tella's mor, fra før hun blev dronning, og til hendes tid som dronning, og hvor må jeg sige det var spændende at lærer Leonora at kende som ung. 
Men trods det egentlig er Leonora det meget handler om, så er det slet ikke hendes synsvinkel vi følger, det er nemmelig hendes hofdame Silje, som virkelig er en skøn pige. Jeg kom virkelig til at holde af hende, og hvor må jeg sige hun er en god støtte for Leonora igennem de hårde tider både før og efter Leonora overtog tronen. 
I starten var jeg lidt forvirret over hvorfor forfatteren havde valgt at skrive bøgerne i den rækkefølge som hun gjorde, men jeg endte faktisk med at synes ret godt om det, for nogle at de spørgsmål der kom til mig i etteren, fik jeg svar på i denne toer, fx hvad der var sket siden Tella's far ikke var inde i billedet. Generelt får vi bare rigtig meget på de her 297 sider, men jeg vil sige at Line virkelig formår er sprede det på en måde der gjorde jeg ikke følte det overvældende, men at det bare spillede perfekt igennem hele bogen. 
Trods Leonora ikke er den persons synsvinkel vi følger igennem bogen, følte jeg virkelig jeg kom til at kende hende, og jeg følte hun var ægte, hun var fyldig gjort, hvilket virkelig var et stort plus. 
Silje og Leonora er som sådan de to store hovedpersoner, hvert fald den fornemmelse jeg fik, men alle de andre personer i bogen, som foreksempel Leonoras mand og hendes forældre, de formåede virkelig at stråle igennem og få deres egne stemmer, hvilket virkelig er et stort plus, at de ikke bare bliver bipersoner der falder i et med tapetet. 

Sproget i bogen er dejlig let og flydende, og super let, jeg havde hvert fald let ved bare at læne mig tilbage og nyde fortællingen. 
Som sagt var der massere af spændende handling, og jeg nød virkelig det hele. Flere gange sad jeg spændt med en knude i maven og ventede på hvad der ville ske. Men denne fortsættelse satte helt sikkert også spørgsmål, måske nogle jeg får svar på i den tredje bog, jeg krydser hvert fald fingre for det. 
Igennem hele bogen følte jeg ikke jeg kunne gætte mig til hvad der ville ske, hvilket var fedt, for det gjorde mig nysgerrig og endnu mere ihærdig efter at læse videre, og jeg kom bestemt også hurtigt igennem den. 
Dette er virkelig bare en spændende og letlæselig fantasy serie, og jeg kan ikke andet end at anbefale den til de læsere der elsker fantasy! 



Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

fredag den 8. maj 2020

Anmeldereksemplar: Rosenholm-Trilogien #2 - Forglem mig ej.

Rosenholm.

Titel: Rosenholm-Trilogien #2 - Forglem mig ej. 

Forfatter: Gry Kappel Jensen. 

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 29/04-2020. 
Antal sider: 428. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem!

 


Forglem mig ej. 

Man skal aldrig love en ånd noget. Og hvis man gør, så skal man sørge for at opfylde sit løfte. Inden det er for sent …

Kamille, Kirstine, Victoria og Malou er tilbage på Rosenholm Kostskole for at starte på et nyt skoleår. Men ud over timerne i runemagi, klarsyn og nordisk mytologi har pigerne også noget helt andet at bekymre sig om. En forbrydelse fra fortiden trækker tråde til nutiden, og pigerne har forpligtet sig til at løse den mordgåde, der kaster en skygge over Rosenholm.
 


Så har jeg endelig fået læst andet bind i Rosenholm-trilogien - Forglem mig ej. - Og hvor må jeg sige den levede op til sin etter! 
Jeg havde en del forventninger til denne toer, og jeg kan kun sige den virkelig levede op til næsten dem alle sammen, der var en enkel detalje jeg ikke var helt så vild med, men trods det var det en super god bog, og jeg glæder mig virkelig til tredje og sidste bog i serien!

Kamille, Kirstine, Victoria og Malou er tilbage på Rosenholm, og nu klar til endnu et år på skolen. 
Men pigerne lovet Trine at de nok skal finde hendes morder, hvilket bestemt ikke bliver let, og dramaet fra første år er derfor langt fra slut.
Men Kirstine har nu sine egne problemer, for efter hændelsen i skoven med Vitus, er hendes kræfter blevet større, men der kommer konsekvenser med, og det nogle mindre gode nogle, og Kirstine ved ikke helt hvad hun skal gøre ved det.
Kamille fandt ud af i ferien hvem hendes far er, og hun slås nu med om hun skal tage kontakten til ham eller ej. 
Victoria og Malou har også selv hver deres at slås med.
Andet år bliver langt fra roligt for de fire piger. 

Da jeg først begyndte på bogen må jeg sige jeg faktisk fik ret svært ved at slippe den igen.
Der sker alligevel en del i løbet af denne anden del, men jeg vil sige det var spredt ret godt ud så det ikke føltes overvældende.
Største delen af bogen handler jo egentlig om hende her Trine og at de skal finde hendes morder og vi kommer faktisk til at møde Trines søster i bogen, og hun er bestemt en speciel kvinde, og lidt skræmmende, men undervejs sker der også ting der ikke handler om Trine.
Kirstine kommer ud i nogle problemer med skoven bag ved skolen, hvilket jeg altså lige vil sige var vildt spændende! 
Kamillie finder ud af sin far er en der arbejder på skolen og skal nu beslutte sig for om hun vil fortælle ham det eller ej, og hvor må jeg sige jeg brugte tid på at prøve og gætte mig til hvem det var, dog uden held. 
Malou har sit eget at slås med, hun virker hvert fald ikke helt glad i løbet af denne anden del, og hun har det bestemt ikke let med Zlavko.
Victoria har sine hemmeligheder som bliver afsløret lidt efter lidt igennem bogen, og så hun meget fokuseret på sin kæreste Benjamin som ikke længere går på skolen. 
Altså sker der lidt forskelligt for alle fire piger igennem bogen som gjorde bogen så meget mere spændende at læse. 

Sproget i bogen er fortsat let og nemt at følge med i, jeg havde hvert fald intet problem med bare at læne mig tilbage og nyde den. 
Men jeg nævnte i anmeldelsen af etteren at jeg synes den gik for hurtigt, og det vil jeg faktisk også sige at denne her gjorde, jeg føler desværre vi mister lidt fordi den springer rigtig meget mellem datoerne. 
Bogen er igen delt op i - Vinter, Forår, Sommer og Efterår - Og der er derfor datoer på kapitlerne, og jeg synes desværre den sprang lidt for meget i mellem datoerne igen. Der havde jeg godt set bogen lidt længere, eller at datoerne måske var fjernet så det ikke føltes som om man bare sprang en masse over. 
Vi får også fortsat kapitler fra alle fire piger, og noget der var en fornøjelse var at Victoria kommer lidt mere frem i bogen her, hvor jeg følte hun blev holdt lidt tilbage i første bog. Jeg nød at lærer Victoria lidt mere at kende, og selvfølgelig også alle de andre piger, men Victoria følte jeg bare ikke jeg kendte helt så godt som de andre. 
Jeg nød hvert fald bogen, og kan virkelig kun anbefale jer læsere der allerede har læst etteren at komme igang, og hvis ikke så kom da igang med den! Det her er nemlig en super spændende og magisk serie! Jeg glæder mig hvert fald meget til tredje bog nu! 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

tirsdag den 5. maj 2020

Anmeldereksemplar: Død verden #4. - Forenet.

Død verden. 

Titel: Død verden #4. - Forenet. 

Forfatter: Louise Haiberg. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 03/04-2020.

Antal sider: 288.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forfatteren, 
så tusind tak til hende! 

Forenet.

Mit navn er Nera.
Dette er mit liv, min virkelighed. Den nye verden.
Jeg begyndte at skrive dagbog for ikke at glemme dem vi mister.
Fordi jeg ikke længere kan holde ud at glemme dem.
Den indeholder min historie. Mine minder og beskrivelser.
Jeg skriver den til fremtidige generationer.

Nera har ikke opgivet håbet.
Selvom alle andre anser Bane som fortabt, nægter hun at give slip på ham.
Peter har fundet en kur til menneskene, og Nera planlægger at redde Bane og bringe ham med tilbage til Vita.
Men planen vil muligvis koste hende livet.
Hvor langt vil Nera gå for kærlighed og sjælefred?
Og hvilken pris er for høj når man kæmper for den man elsker?


Så har jeg endelig fået læst det afsluttende bind i Død verden serien. - Forenet. - Og hvor må jeg sige den var fantastisk, jeg nød virkelig denne slutning.
Da jeg hørte der kom en fjerde bog til serien, var jeg helt oppe og køre. For det var jo ikke en helt lykkelig slutning Nera fik sig i tredje bog hvor jeg egentlig troede det sluttede, så jeg er bestemt glad for der kom en ekstra bog til serien. 
Og jeg nød den! 

Da jeg først begyndte på bogen, skulle jeg lige lidt ind før jeg kunne huske alt det der var sket i de første 3 bøger, for nu er det alligevel et par år siden jeg læste dem, men lige så snart jeg havde fanget de forskellige detaljer, kunne jeg altså også bare læne mig tilbage og nyde fortællingen, og hvor må jeg sige det gik hurtigt, jeg kunne slet ikke slippe bogen igen. 

Nera er en karakter jeg fortsat nød at følge, stædig, modig og sej, meen lidt for afhængig af Bane. 
I tredje bog ender Bane jo med at blive smittet, og han ses nu som fortabt, men det kan Nera bare ikke acceptere, og ender faktisk med at sætte sit eget liv i fare for at redde ham, og det havde jeg blandede følelser omkring, jeg tænkte både "GØR DET" og "LAD VÆR", og var faktisk bare ret spændt på at se hvad der skete. 
I de første 3 bøger får vi egentlig ikke så voldsomt meget info omkring vampyrelverne, men jeg vil sige vi fik faktisk en stor del viden omkring dem i denne afsluttende del, og vi kommer faktisk også til at besøge deres verden. 
Bane er en karakter der har charmeret sig ind i mit hjerte. Han holder utroligt meget af Nera, og det tydeligt at mærke på hans handlinger igennem bogen, så jeg kan egentlig godt forstå hvorfor Nera holder så meget af ham, de er et smukt par.
Men igennem sker der sådan set ikke overdrevet meget, men den manglede heller ikke handling, for den del der var, vil jeg sige var ret godt delt ud på de 288 sider, jeg var hvert fald holdt fanget igennem hver eneste side. 

Sproget er som altid dejligt let i Louises bøger, jeg fløj igennem den ene side efter den anden, og detaljer manglede der bestemt heller ikke. Louise er god til at bruge massere detaljer til at beskrive omgivelserne, jeg kunne tydeligt forstille mig det hele. 
Men en ting jeg virkelig elskede ved denne serie er fortsat dagbogs siderne, og de små tegninger man ser igennem bogen, jeg er stadig lige så imponeret over at hun har brugt sin tid på det, de er virkelig fantastiske, og giver bare bogen lidt mere sjæl. 
Nera er jo den eneste karakters synsvinkel vi følger, men jeg vil sige vi kommer også til at lærer alle de andre ret godt at kende, de har alle noget specielt over sig, og falder bestemt ikke i et med tapetet, hvilket bare er et rigtig stort plus. 
Og slutningen, ja den var jeg altså bare helt tilfreds med, der var nogle twist som jeg ikke havde forventet igennem bogen frem til slutningen, men jeg klager bestemt ikke. Det var fedt at Louise fortsat kunne overraske mig gang på gang.
Alt i alt er dette altså bare en slutning jeg er helt tilfreds med, og jeg kan altså bare ikke anbefale denne serie nok til jer læsere der ude! Så bare se at komme igang med at læse.


Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

lørdag den 2. maj 2020

Wrap-up April - 2020.

Wrap-up for April måned.

Tænk engang, så er April allerede slut, og jeg synes ellers lige den var begyndt.
April har været en måned med op og nedture for mig, jeg er stadig påvirket af Corona-krisen.
Igen skole, altså ikke ud over hjemmeskole, hvilket bestemt ikke er en fornøjelse, jeg er virkelig begyndt at sætte pris på skolen, for hvor er det hårdt at lave alt hjemme fra, uden den samme støtte som på skolen. 
Men nok om det! Bøger, det er hvad dette indlæg i virkeligheden skal handle om, for det er jo tid til en opsamling på de bøger jeg har fået læst i løbet af April måned!
Det blev til 7 bøger og ca 1779 sider! Det da helt okay. 
Den ene bog var dog den jeg ikke nåede at blive færdig med i Marts, så det er ikke helt 7 bøger, men næsten! 

Men lad os komme til listen nu! 



  1. Sprækken til Luscuro #2, Elementsygen. Skrevet af Julie Midtgaard. - En fantastisk fortsættelse, jeg nød den virkelig, fløj igennem den ene side efter den anden, og blev overrasket gang på gang. Jeg glæder mig virkelig til en tredje bog for at se hvad der sker nu! Tak til Julie og Tellerup for anmeldereksemplaret. - Anmeldelsen.
  2. Svømmer mod lyset. Skrevet af Allie Larkin. - Anmeldereksemplar fra Palatium Books. - En virkelig trist men også hjertevarm fortælling, jeg nød virkelig at lærer Katie at kende! - Anmeldelsen.
  3. Franz. Skrevet af Mikkel Wendelboe. - Anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget Brændpunkt. - Virkelig en interessant læseoplevelse, en bog man virkelig skal have tungen lige i munden for at kunne følge med i, men utroligt underholdende! Dette er helt klart ikke sidste bog jeg skal læse af denne forfatter. - Anmeldelsen.
  4. Feisty Ladies #1, Aldrig igen. Skrevet af Pernille Kim Vørs. - Anmeldereksemplar fra forfatteren selv. - Virkelig en god bog, jeg var igennem den på ingen tid og hvor må jeg sige den holdt mig fanget. Lidt anderledes end Pernilles andre bøger, men virkelig god! Glæder mig til at dele min anmeldelse med jer! 
  5. Død verden #4, Forenet. Skrevet af Louise Haiberg. - Anmeldereksemplar fra forfatteren af. - Fantastisk afslutning på denne serie! Jeg slugte den på ingen tid, og nød virkelig alt ved den. Jeg er så glad for Louise valgte at give serien en fjerde bog! 
  6. Rosenholm-trilogien #2, Forglem mig ej. Skrevet af Gry Kappel Jensen. - Anmeldereksemplar fra forlaget Turbine. - Super spændende fortsættelse! Jeg nød virkelig at være tilbage på rosenholm kostskole med de fire piger igen, og jeg nød bestemt at se hvordan de ville finde ud af hvem Trines morder var! 
  7. Mindelandet #2, Kongernes Arv. Skrevet af Line Wenzel. - Anmeldereksemplar fra forfatteren. - Super spændende fortsættelse, jeg var virkelig spændt på hvordan den ville blive nu hvor den ikke handlede om samme person som i etteren, men i stedet for hendes mor. Men den var virkelig god! Og jeg er spændt på hvad forfatteren finder på i tredje bog! 

Det var så alle bøgerne der blev læst i April måned, en måned med mange gode bøger! 
Fik i læst nogle gode nogle? 


Tusind tak til alle forlag og forfattere for anmeldereksemplarerne! 

Brændpunkt: Brændpunkt.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

fredag den 1. maj 2020

Tbr Maj. - 2020.

Tbr for Maj måned.

Ny måned = Ny TBR. 
Så er April ovre, og det var bestemt en udmærket læsemåned,
men nu er det altså tid til en ny tbr! Og hvor har jeg mange bøger jeg gerne vil læse i denne måned! Men jeg har valgt 5 bøger jeg hvert fald regner med at få læst i denne måned! 
Jeg nåede jo alle bøgerne på min tbr sidste måned, så jeg satser på også at kunne nå dem alle i denne og måske lidt mere, jeg skal jo måske tilbage til skolen i denne måned,
det håber jeg hvert fald jeg skal! 
For hvor er det kedeligt med hjemmeskole, og besværligt! 
Tænker ikke jeg er den eneste der har det sådan. 
Men! Nu til det vigtige, nemlig hvilke bøger jeg skal have læst i denne måned! 




  1. Woodlake-serien #2, Der går altid et tog til New York. Skrevet af Carey Heywood. - Anmeldereksemplar fra forlaget Palatium Books. - Jeg simpelhen elsker Carey's bøger! OG jeg er sikker på jeg også nok skal elske denne her, jeg glæder mig hvert fald meget til at læse den! 
  2. Fra Ild til aske. Skrevet af Cecilie Birkhøj. - Anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget Tellerup. - Jeg har hørt super godt om bogen, og så lyder den bare virkelig spændende, så jeg glæder mig virkelig meget til at gå igang med den! 
  3. Tryllebundet #2, Mørkets hemmelighed. Skrevet af Sanne Stribolt. - Anmeldereksemplar fra forfatterskabet. - Etteren var en okay god bog, og den skabte spørgsmål og spænding, og nu kan jeg endelig få læst toeren! Og hvor glæder jeg mig helt vildt! 
  4. Baronessen #1. Skrevet af Jeanet Kirch. - Gammelt anmeldereksemplar fra forlaget. - Jeg har allerede læst denne bog før, men jeg har tænkt mig at genlæse den da jeg nu har fået toeren, og jeg faktisk bare ikke kan huske vildt meget fra etteren, men det en bog jeg glæder mig til at genlæse! 
  5. Baronessen #2, Kampen om Valdor. Skrevet af Jeanet Kirch. - Anmeldereksemplar fra forfatterskabet. - Jeg glæder mig virkelig til at læse denne her, for så vidt jeg ved var etteren ret god, så lige så snart den er genlæst går jeg igang med toeren her! 
Så! Det er de planlagte bøger for mig i Maj, og hvor glæder jeg mig til at læse hver og en, og jeg håber virkelig på mange flere end dem! 
Men hvad med jer, er der nogle specielle bøger i skal læse? 
Måske nogle af dem jeg skal læse? 


Tak til alle forlag og forfattere for anmeldereksemplarerne! 

Palatium Books: https://www.palatium.dk/