tirsdag den 31. marts 2020

Anmeldereksemplar: Luscinias lyrik #2 - Sjælens Ekko.

Luscinias Lyrik.

Titel: Luscinias Lyrik #2 - Sjælens Ekko. 

Forfatter: Marie Alexander White.

Forlaget: Petunia. 

Udgivet: 15/11-2019. 

Antal sider: 372.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren,
så tak til hende! 


Sjælens Ekko. 

Agathe skal kun have det sidste af eksamen overstået. Så strækker idéen sig om den mest skønne sommerferie, sig foran hende. Det hele er så pisse pragtfuldt.
Altså, hvis det ikke var fordi, resten af verden hele tiden vil forstyrre.
Og så er der lige det, som hun nok bliver nødt til at fortælle, meget snart.
For fortiden spøger.

Uddrag fra Sjælens Ekko
Der er stille længe, og jeg tror, hun sover, da hende stemme bryder stilheden.
”Hvorfor en blå rose?”
”Hva?” Jeg blinker forvirret ud i halvmørket.
”Hvorfor en blå rose? Jeg læste om dem. De er kunstigt fremstillet. En rose kan slet ikke blive blå. Virker det hele fake?”
Jeg ler sagte. ”Tror du, jeg ville være her, hvis det virkede fake?”
”Det håber jeg ikke.” Kaia drejer igen hovedet halvt.
”En blå rose står for flere ting. Mystik og et ønske om at opnå det umulige, noget unikt. At hjertet flyder over af følelser, der er ubeskrivelige. Men det er ikke kun derfor, du fik den?”
Hendes stemme lyder hæs. ”Hvorfor så?”
”Fordi man siger, at hende, der holder en blå rose, vil få sine ønsker opfyldt.”



Så har jeg fået læst den anden bog I Luscinias Lyrik serien - Sjælens Ekko - Som jeg vil sige var en rigtig fin fortsættelse, fuld af overraskelser, drama, jalousi og kærlighed.
Det var helt sikkert en fortsættelse der holdt mig fanget.
Trods den næste bog ikke handler om Agathe, glæder jeg mig meget til tredje bog. 

Her i anden bog handler det meget om Agathe og Kias nye forhold, som bestemt ikke er uden forhindringer. 
Kia's far er meget imod forholdet da han vil have Kia til at fokusere på sin karriere, men der lægger så også lidt mere i hvorfor han gerne vil det. 
Men samtidig med den forhindring, finder Agathe også ud af at Kia's karriere er noget større end hun lige havde forventet, og det tager meget af Kia's tid, hvilket gør de ikke ses særlig meget, og selv om de snakker om tingene, og prøver at holde kontakten, er der hele tiden nye forhindringer for dem. 
Men Agathe slås også med andet end at få forholdet til at fungere med Kia, hun vil nemlig også bare gerne have overstået sine eksamener og komme videre i sit liv, og væk fra skolen. 

Igennem bogen vil jeg sige der sker en del, og jeg må sige at det vi får at vide undervejs om Agathes familie baggrund og fortid overraskede mig meget, jeg havde aldrig forventet den reaktion fra hendes far angående hendes seksualitet. 
Men den her reaktion lægger forfatteren også meget opmærksomhed på, vi ser meget Agathe kæmpe med de her minder, og følelserne omkring alt det der er sket, for det bestemt ikke små ting hun er blevet udsat for. 
Men jeg tænker også det måske har været en hårdere scene at skrive om, for det var da bestemt ikke behageligt at læse om. 

Men forfatteren er også fortsat dygtig til at forklare i detaljer, beskrive og livligøre sit sprog, dog vil jeg nogle gange sige det virkede en smule forhastet til tider, men det var ikke så slemt at jeg følte det på virkede for meget på historien.  
Jeg nød virkelig bogen her, og kan kun sige at jeg kan anbefale jer den, specielt hvis i også har læst etteren og syntes om den, hvis ikke så synes jeg i skulle se at komme igang og få læst den. 
For alt i alt var dette en virkelig god fortsættelse, og jeg glæder mig til mere fra forfatteren her. 


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forfatteren, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

fredag den 27. marts 2020

Wrap-up Februar - 2020.

Wrap-up Februar 2020. 

Februar er slut, og det betyder jo det er tid til en opsamling af de læste bøger! Denne wrap-up kommer ud lidt sent, men grundet en masse stress her i løbet af Marts, har jeg simpelhen ikke fået taget mig tid til den før nu. 
Men! Februar var en okay læsemåned, jeg fik læst næsten 9 bøger, den niende bog nåede jeg ikke at blive færdig med, men den er læst færdig her i Marts måned. 
Men det blev til ca 2488 sider i løbet af Februar, så det er da alligevel en del sider! 

Men lad os komme til listen nu! 


  1. Mortal Engines #4, Byernes kamp. Skrevet af Phillip Reeve. - Jeg nåede ikke at blive færdig med bogen i Januar, så jeg læste de sidste 139 sider i starten af Februar. Det var virkelig en god afslutning på serien, og jeg må sige jeg savner virkelig det univers allerede, og jeg glæder mig virkelig til at genlæse bøgerne! - Anmeldereksemplar fra Alvilda forlag. - Anmeldelsen.
  2. Hjerter, strenge og andre ting der kan gå i stykker. Skrevet af Jacqueline Firkins. - Dette var en bog der overraskede mig en del, i starten var jeg skeptisk omkring hovedpersonens valg og handlinger, men endte med at blive en karakter jeg begyndte at holde af. - Anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Anmeldelsen.
  3. Mere at holde af. Skrevet af Faith Andrews. - Denne bog var jeg ret hurtigt igennem, den var spændende, sød og underholdende, og jeg kunne bare ikke stoppe før jeg var færdig. Jeg nød virkelig at følge Madeline som er hovedpersonen i bogen, hendes kampe med vægten og kærligheden. Men læs endelig mere om det i anmeldelsen. - Anmeldereksemplar fra Palatium books. - Anmeldelsen.
  4. Tør du? #2, Vega's invitation. Skrevet af Ella-Maluca Floyd. - En virkelig spændende toer som virkelig lever op til sin forgænger. Og nu venter jeg bare spændt på tredje bog! - Anmeldereksemplar fra Forlaget Nelumbo. - Anmeldelsen.
  5. I skyggen af gyldne tider. Skrevet af Benno Moes. - Virkelig en speciel bog, tror aldrig jeg har læst noget ligne den, men underholdende synes jeg nu den var. - Anmeldereksemplar fra Forlaget Ulven og Uglen. - Anmeldelsen.
  6. Dæmonerne fra dybet #2, Mennesket og Ørnen. Skrevet af Pernille Kim Vørs. - Jeg var helt slugt, og kunne næsten ikke slippe den da jeg først var igang, trods det noget af en mursten var jeg igennem den på ingen tid! Jeg elsker virkelig Pernilles bøger, og kan bare ikke vente på en tredje bog i denne serie! - Anmeldereksemplar fra Pernille. - Anmeldelsen.
  7. Uden fornuft. Skrevet af Emma Mills. - En super sød bog, med tætte venskaber og familiebånd, men også spirende forhold og venskaber! Kan virkelig kun anbefales! - Anmeldereksemplar fra Palatium Books. - Anmeldelsen.
  8. Over dig. Del #2. Skrevet af Kis Baadsgaard. - Anden del af E-bogs novellen om Josefine og Rasmus hede og stormende forhold, virkelig en spændende fortsættelse! Over dig + Med dig. Del 2+3.
  9. Lucinias Lyrik #2, Sjælens Ekko. Skrevet af Marie Alexander White. - Jeg nåede ikke at få læst hele bogen i Februar, men det var en virkelig spændende bog! Og jeg glæder mig til mere fra forfatteren! - Anmeldereksemplar fra forfatteren. 

Det var alle de læste bøger i Februar, 
og jeg kan kun sige det var en måned fyldt med spændende og gode bøger! 
Jeg glæder mig til endnu flere gode bøger! 
Læste i nogle gode bøger i Februar? 


Tak til de forskellige forlag for anmeldereksemplarerne! 

Alvilda forlag: http://www.alvilda.dk/
Palatium Books: https://www.palatium.dk/
Forlaget Nelumbo: https://nelumbopublishing.com/
Drømmefangeren: Pernille Kim Vørs side.

søndag den 22. marts 2020

Anmeldereksemplar: I Skyggen af gyldne tider.

Gyldne tider. 

Titel: I skyggen af gyldne tider. 

Forfatter: Benno Moes. 

Forlaget: Ulven og Uglen. 

Udgivet: 26/06-2016.

Antal sider: 304.

Antal stjerner: 3/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


I Skyggen af gyldne tider.

Oprøret ulmer i Paris, og folket taler om at vælte kongens tyranni. Imens lever den unge adelsmand Jean Jacques sit ubekymrede liv i luksus på familiens vinslot, indtil en dødelig sot rammer slottets landsby. Kort efter ankommer hans smukke og mystiske kusine Nathalie. Hun er uberørt af koppernes bylder, og da soten brænder i Jean Jacques, kan han vælge mellem at dø eller få et liv med evig ungdom og mange eventyr. Et liv som vampyr ved Nathalies side.

Sammen drager Jean Jacques og Nathalie til Versailles for at deltage i kongen og Marie Antoinettes ødsle hof, men glæden er kort. Snart må de beslutte, om de vil redde sig selv eller deres konge fra oprøret.


I skyggen af gyldne tider må jeg helt bestemt sige var en speciel bog, med både gode og mindre gode ting. Men den holdt mig underholdt, og jeg vil nu sige det tog mig ikke så lang tid igen at komme igennem bogen. 

I bogen her møder vi Jean Jacques, en rigmands knægt i 1700-tallet, hvilket jo også betyder det er betydeligt andre levevilkår og måder at leve på vi møder end hvad vi kender til i dag, men jeg vil sige at omgivelserne, opførslen og sproget kan jeg helt sikkert forstille mig var sådan i den tid. 
Jean er forkælet, og han kender ikke rigtigt til den "virkelige" verden eller hvordan de mindre bedre stillede lever, men det kommer han til at opleve i løbet af bogen. 
Det første stykke tid af bogen foregår på hans vinslot med familien og den mystiske Nathalie som kommer på besøg med påstande om at hun er fjern familie. Soten hæger og tager mange liv og da Jean bliver ramt og resten af hans familie er borte tilbyder Nathalie ham noget han ikke kan sige nej til, livet som udødelig, som vampyr. 
Og det bliver så hans start på et meget langt liv. 
Som sådan vil jeg sige bogen var okay, den virkede ikke rigtigt til at have noget rigtigt formål, men den var da underholdende, hvilket også er derfor jeg har valgt at give den 3 stjerner, for underholdningen og det faktum jeg godt kunne forstille mig det var sådan i 1700-tallet, altså på nær vampyr delen. 
En ting jeg dog lagde mærke til i bogen, som vampyrer var det ikke kun menneske form og flagermus de kunne blive til, de blev også til ulve, hvilket jeg aldrig har hørt om en vampyr kunne blive, måske det bare mig der aldrig har hørt om det, men det trak altså ned efter min mening. 

Alt i alt synes jeg det var en okay bog, et lidt tungt sprog, men et sprog jeg vil sige passede meget godt til tidsalderen. Massere af detaljer der gjorde jeg kunne forestille mig det hele i små billeder og film, hvilket trak op i stjernerne også. 
Jeg synes i skulle give bogen en chance, specielt hvis i er til de ældre tider, og en underholdende bog hvor man ikke behøver tænke så meget. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

torsdag den 19. marts 2020

Anmeldereksemplar: Over dig Del #2 + Med dig Del #3

Del 2 + 3. 

Titel: Over dig - Del 2 + Med dig - Del 3. 

Forfatter: Kis Baadsgaard. 

Forlaget: Baadsgaard Books.

Udgivet: 22/01-2020 & 09/03-2020.

Antal sider: E-bog 86 + 81.på IPhone.

Antal stjerner: 3/5.

E-bogen er sendt af forfatteren,
så tak til hende! 



Over dig og med dig. 

Efter at have fået hjertet knust, prøver Josefine at finde sig selv.
Hvor skal hun vende sig hen? Hvem kan hjælpe hende videre?
Svaret kommer fra en uventet side, men vil det hjælpe på den brudte tillid og det ødelagte hjerte?




Dette er en anmeldelse af både del 2 + 3, derfor vil der komme lidt spoilers fra del 2 af, det kan desværre ikke rigtigt undgås når jeg nu vælger at anmelde dem samlet, jeg håber dog stadig i vil læse med alligevel.

Efter første del var jeg ret spændt på at fortsætte, for det endte jo ikke helt pænt mellem Josefine og Rasmus. Hun gik i seng med ham og han skred bare efter og bad hende lade ham være, hvilket overraskede mig en del.
Og det sådan set lidt ser del 2 begynder, hun er i chok, såret og helt nede, men efter et par dage kæmper hun sig op og prøver at komme videre, hun får et job og fokusere på sine studier. Men inden hun ser sig om, blander Rasmus sig i hendes liv igen.
Og som vi jo alle nok ved så giver hun sig dog og giver efter for ham til sidst.
Men jeg vil sige jeg var imponeret over hvordan han prøvede, og hvor forsigtig og rar han blev. Jeg var ret skeptisk omkring ham efter han gjorde som han gjorde imod hende. Men jeg blødte nu alligevel op.
I del 3 sker der nogle ret så overraskende ting, der bliver afsløret nogle ting fra Josefines familiebaggrund som jeg nu ikke lige havde set komme, og som jeg er virkelig spændt på at høre mere om i den kommende fjerde del.
Men jeg vil ikke sige der sker vildt meget i del 3, vi følger mere Josefine og Rasmus forhold bygge sig langsomt op, og der begyndte jeg også at føle jeg kendte karakterne lidt bedre, både vores hovedpersoner og bipersoner, hvilket var skønt.
Så jeg vil sige at del to og tre  var nu ret god, skrivestil og handling var fangende og spændende, og det er jo en meget kort fortælling så den er jo slugt på ingen tid.
Som jeg sagde i anmeldelsen af del et, havde jeg svært ved rigtigt at mene noget om Josefine, og nu må jeg sige at jeg føler lidt mere for hende nu, jeg føler jeg kender hende en smule bedre, men stadig ikke nok til at bedømme helt hvad jeg synes om hende, men det kommer nok i næste del.

Dette er en fantastisk kort novelle serie, og jeg kan helt klart anbefale den til jer læsere der elsker erotik, drama, kærlighed og ømhed, den er virkelig værd at læse.


E-bøgerne er tilsendt af forfatteren til anmeldelser, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bøgerne. 

mandag den 16. marts 2020

Anmeldereksemplar: Uden fornuft.

Claudia. 

Titel: Uden fornuft.

Original titel: Quick Bright Things. 

Forfatter: Emma Mills. 

Udgivet på dansk ved: Palatium books.

Udgivet på dansk den: 21/02-2020.

Antal sider: 300.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Uden fornuft.

Claudia er havnet i problemer. Hun kommer tilfældigvis til at overhøre den samtale, hvor Paige slår op med Iris – og Paige og Iris er det hotteste par på skolen. Så da Claudia mod sin vilje bliver sat sammen med den vanskelige og temperamentsfulde Iris i årets skoleteaterstykke En skærsommernats drøm, udvikler tingene sig i en kedelig retning. Men den sødeste og skøreste dreng, Claudia kender, er heldigvis også med, og det bliver et sidste skoleår med mange nye erkendelser.

Claudia bevæger sig i en verden af intense venskaber og forsigtige forelskelser i UDEN FORNUFT. Hun er kvik og sjov, men har også, meget menneskeligt, sine fejl og mangler at slås med. UDEN FORNUFT er en roman om at få udvidet sin horisont, tillade sig selv at være sårbar og at acceptere og elske mennesker, som de i virkeligheden er.

En samtidsroman for unge af Emma Mills om en pige, der igennem skolens opførelse af stykket En skærsommernats drøm bliver ført ind i nye venskaber og måske endda også til kærlighed. Og Shakespeares eviggyldige tekst om kærlighed og selvbilleder spejles på smukkeste vis.




Uden fornuft var en bog jeg var utroligt spændt på at gå igang med, og hvor må jeg sige den levede op til orventningerne, og jeg kan sige jeg vil helt sikkert gerne læse mere af denne forfatter en dag.

Claudia som er vores kvindelige hovedperson fangede mig rigtig hurtigt, eg elskede hendes personlighed, og væremåde, og hvor må jeg sige t det var en fornøjelse at lære hende at kende.
igennem bogen sker der lidt forskelligt, men ikke vildt meget. Claudia ender i starten af bogen med at overhøre skolens mest populære par Paige og Iris gå fra hinanden på en mindre behagelig måde.
Men det ender så også med at Claudia ender med Iris vrede på nakken, hvilket bestemt ikke bliver let for Claudia og slet ikke da de ender med at skulle arbejde på det samme skolestykke.
Men undervejs sker der lidt forskelligt for dem, som gør at Claudia og Iris formår at begynde og kunne sammen, dog ikke uden bump på vejen, men de ender dog alligevel med et smukt venskab.
Trods vi kun følger Claudias synsvinkel, følte jeg virkelig også at jeg kom til at kende Iris, og trods jeg i starten ikke var særligt vild med hende, endte jeg faktisk med at komme til at synes ret godt om hende, og jeg begyndte virkelig at forstå hendes grund til at virke så vred og utilnærmelig.
Men det er jo ikke kun Claudia og iris forhold denne bog hander om, vi møder også den charmerende Gideon, som jeg faldt rigtig hurtigt for, han er simpelhen så sød, og virkelig god imod Claudia, trods han godt kan virke lidt spøjs til tider, men han har også sine grunde til det, og det synes jeg i skulle læse bogen for at finde ud af mere om.
Men ud over de nye venskaber, og den spirrende kærlighed, får vi også familie drama, kaos omkring hendes bedste venindes nye kæreste, som der blev holdt hemmelig i frygten for Claudias reaktion, som jeg både vil sige jeg forstod, men også synes var en smule overdrevet.

Så til sproget i bogen, det var flydende, let og levende, jeg følte bare jeg fløj igennem den ene side efter den anden, og jeg nød virkelig hvordan forfatteren formåede at bruge en masse detaljer til at beskrive alt fra omgivelser til følelser, men hun er virkelig også dygtig til at gøre sine bipersoner spændende og ægte, de fangede mig og gjorde mig endnu mere nysgerrig, hvilket er et virkelig stort plus for mig!
Alt i alt vil jeg sige bogen her er virkelig godt skrevet, den fremviser virkelig de her teenager problemer og drama der er, hvordan venskaber og kærlighed kan komme og gå, og fantastiske familieforhold.
Jeg kan helt sikkert kun anbefale denne bog til jer læsere der elsker en god ungdomsbog.



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter mine egne holdninger og meninger til bogen. 

lørdag den 14. marts 2020

Anmeldereksemplar: Dæmonerne fra dybet #2 - Mennesket og ørnen.

Mennesket og ørnen. 

Titel: Dæmonerne fra dybet #2 - Mennesket og ørnen. 

Forfatter: Pernille Kim Vørs. 

Forlaget: Drømmefangeren

Udgivet: 09/11-2019.

Antal sider: 572.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forfatteren,
så mange tak til hende! 

Dæmonerne fra dybet.

Krigeren Arzuz flygter gerne fra alt hvad der har med følelser at gøre. Dæmonen i ham elsker følelser og gerne de tunge af dem. Den søger altid andre mørke hemmeligheder og mæsker sig i dem – lige til Arzuz møder Freja.

"Hun vender sig, tænker han. Hun er fortabt i mig. Efter den omgang jeg lige har givet hende, vil hun vende sig for at se en sidste gang på mit smukke fjæs. Han tager sig såret til brystet, da det viser sig at kvinden ikke engang sagtner farten, da hun runder hjørnet. Hvad fanden var det, der skete? Har han virkelig lige mødt sit kvindelige modstykke?"

Freja er en kvinde med en agenda. Hun har en plan, der under ingen omstændigheder må mislykkes. Hun skal finde krigerne med dæmonerne. Hun skal narre en af dem til at tro, at hun er deres mage. 

”Bliv!” befaler hun, og som har hun låst ham til stedet, bliver Arzuz liggende. ”Gør det ikke ved mig,” trygler han og ægte panik lyser i de smukke øjne. ”Freja, vær sød ikke at tvinge mig.” ”Drik!” Med en knurrende lyd fra dæmonen dasker han hendes hånd væk og angriber hendes hals med dæmonens knivskarpe tænder



Så har jeg endelig fået læst den længeventede fortsættelse på Dæmonerne fra dybet, dette er dog en serie der kan læses uafhængig af hinanden, da bøgerne skifter personer fra bog til bog, men inde for samme omgangskreds. 
Dog vil jeg helt klart sige i skulle læse begge bøger alligevel, da det er super gode bøger. 

Arzuz er en bestemt mand, han er stædig, stærk og møg træls, dog med tiden kom jeg til at holde lidt af ham nær slutningen. Han er ikke meget for følelser, og han er bestemt ikke fan af mennesker, for de er svage, og derfor har han det utroligt svært ved Freja, for noget ved hende tiltrækker ham, gør ham nysgerrig, besidderisk og beskyttende. 
Freja er en stædig og stærk kvinde, med et mål i livet og det er at beskytte sin niece og få hende i sikkerhed før de forkerte får fingrene i hende, for trods Freja er 100% menneske, så er hendes niece ikke. 
Men Freja's mål ender også i hede kampe, manipulation og sorg, og det ikke let for hende, for tiden er bestemt heller ikke med hende. 
Men trods Arzuz og Freja er vores hovedpersoner i denne bog, og deres bånd og kampe er en stor og vigtig del af bogen, så er det ikke kun deres bånd der fanger en, det er fx også niecen, hun er utroligt spændende, jeg var så nysgerrig på hende og hendes evner, og hendes baggrund, og jeg håber virkelig vi får mere af hende i næste bog, ellers bliver jeg lidt skuffet.
Men vi får faktisk også lidt mere info om hvad der sker i mellem Gabriel og Adeline, hvordan det går dem efter vi forlod dem i etteren, og det ikke dårligt. 
Men vi får også spændende info omkring de andre dæmoner, og jeg glæder mig helt bestemt til at få deres historier, så jeg krydser fingre for at der kommer nogle fortsættelser på dem! 

At være tilbage i dette fantastisk univers som Pernille har skabt, var fantastisk, Jeg fløj bare igennem den ene side efter det andet, trods bogen her er noget af en mursten, så var jeg færdig på ingen tid. 
Pernille er utrolig dygtig til at gøre sproget levende, hedt, barsk og forståeligt, der er intet der bliver pakket ind, hverken i de hede og erotiske scener eller når det bliver groft og modbydeligt, og ud over det, så bruger hun rigtig mange detaljer om omgivelser, personer, følelser, handlinger og situationer, der skal intet til for mig at forstille mig det hele, hvilket nok er det største plus for mig, og jeg må sige at jeg er utroligt imponeret over at hun kan holde styr på alle de detaljer om de forskellige karakterer, handling og alle detaljerne! Men ud over sine fantastiske evner til at gøre detaljer og sprog fangende, så formår hun at overraske, for selv når jeg troede jeg vidste hvor vi var på vej hen, så overraskede hun mig, og gjorde det modsatte af hvad jeg havde forventet. 
Jeg kan ikke andet end at sige nu, læs den, og elsk den forhåbentligt lige så meget som jeg gjorde. 
Nu venter jeg bare spændt på tredje bog, og håber på jeg ikke skal vente for mange år på den. 



Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter mine egne meninger og holdninger til bogen. 

onsdag den 11. marts 2020

Anmeldereksemplar: Mere at holde af.

Mere at holde af.

Titel: Mere at holde af.

Original titel: Moore to love. 

Forfatter: Faith Andrews. 

Udgivet på dansk ved: Palatium books. 

Udgivet på dansk den: 10/01-2020. 

Antal sider: 320.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forlaget, 
så mange tak til dem!


Moore to love.

Engang troede jeg, at livet ville være lettere og rarere, hvis jeg var høj, blond og tynd som en supermodel. Men i virkeligheden er livet – ligesom de fleste almindelige kvinder – fuld af former og fejl. 
Men livet rummer også uendelige muligheder for at lære, at det ikke er tallet på vægten, der viser, hvad hjertet er i stand til.
Efter i årevis at have kæmpet med dårligt selvværd og været på utallige kure har jeg endelig besluttet at få mig en personlig træner. 
Min brors forlovede har entusiastisk hjulpet mig med alt for meget motivation, og nu er jeg, Madeline “Leni” Moore, klar til at smide bekymringerne over bord.
Det er så lige indtil, jeg løber frontalt ind i et træ og kolliderer med ham. 
Lane Sheffield, ham som man kun kan savle over. På afstand. Første gang, jeg så ham på løbestien, blev jeg underligt varm helt nye steder. 
Han er klart over mit niveau. 
Han er slank, elegant og atletisk i modsætning til mig, der er stor, kedelig og i dårlig form. Der er ingen grund til, at Lane kan lide mig, men … det kan han, og denne uvante opmærksomhed gør mig forvirret. 
Komplet forvirret.
Det, der begyndte som en sund rejse for at smide nogle kilo, ender som en mission for at finde mit sande jeg. 
Vil behovet for at passe ind og endelig have én at kalde min føre mig mod mit mål om at tabe mig eller mit mål om at blive lykkelig?
Jeg har fokuseret så længe på at blive tynd, at jeg ikke ved, at ikke al skønhed kan ses med det blotte øje.



Så er Madeline Moore's fortælling blevet læst, og jeg må sige den var virkelig interessant, og jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig, faktisk stoppede jeg ikke med at læse før jeg var helt færdig med bogen. 
Faith Andrews er helt klart en forfatter jeg gerne vil læse flere bøger fra. 

Madeline Moore "Leni" er en stædig og stærk kvinde, men også en kvinde jeg kunne se lidt af mig selv i til tider. 
Leni vil rigtig gerne tabe sig og blive tynd, men alle de kure hun har prøvet virker aldrig rigtigt. Men da hendes brors forlovede tilbyder at hjælpe med det, siger hun ja tak. 
Dog vil jeg sige at jeg fik opfattelsen af de skulle træne ofte sammen og leve sundt, men man oplever dem faktisk kun træne sammen en gang, resten af tiden er det alene for hende, eller sammen med hendes bedste veninde, hvilket skuffede en smule. 
Men på Leni's daglige løbetur i parken møder hun ofte Lane Sheffield, som aldrig hilser lige som alle andre i parken gør, men alligevel fanger han Leni's opmærksomhed. 
Og en dag sker der ting og sager og de ender faktisk med at begynde og date! Men eftersom Lane ikke er den mest åbne person går det ikke altid glidende for dem, og Leni ender med et stykke tid at føle sig forrådt og løjet for. Men det synes jeg i skal læse bogen for at finde ud af mere om! 
Men Leni er helt klart en kvinde jeg kom til at holde meget af, og jeg nød virkelig at følge hende igennem hendes op-turer og nedture, det var fantastisk at lærer hende at kende. 

Nu til grunden for den manglende stjerne, igennem bogen er det jo meget fokus på Leni's vægttab, og derfor en del snak om hendes madvaner, hvilket irriterede mig en smule, der var meget fokus på hvad for mad der er rigtigt og hvad der er forkert, og det synes jeg var ret trist, for intet mad er forkert, og har man et madproblem i virkeligheden, kan det godt skubbe lidt til det. Jeg ved nemlig fra mig selv at jeg har svært ved at lade vær med at sige forkert og rigtigt, hvilket man virkelig ikke burde, så længe man ved at man skal spise med måde. Og derfor mistede den altså en stjerne efter min mening.

Men jeg vil ellers sige at skrivestilen og mængden på detaljer der beskriver det hele rigtig godt og derfor gør det hele lettere at læne sig tilbage og bare nyde, og det trak op i stjernerne og gjorde det til en super god bog, jeg kan virkelig ikke andet end at anbefale bogen, den var virkelig spændende og ret så sød. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

mandag den 9. marts 2020

Anmeldereksemplar: Hjerter, strenge og andre ting der kan gå i stykker.

Hjerter og strenge.

Titel: Hjerter, strenge og andre ting der kan gå i stykker. 

Original titel: Hearts, Strings, and other breakable things 

Forfatter: Jacqueline Firkins. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 17/12-2019.

Antal sider: 376.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forlaget,
så tusind tak til dem! 


Edie Price.

17-årige Edie Price har slet ikke lyst til at være i Mansfield i Massachusetts Det er den sidste sommer, før hun skal på college, og Mansfield er stedet, hvor rige naboer og forkælede tøser som Edies kusiner bor. De er besat af at få Edie til at tænke på noget andet end sin mors død og tager gerne søde drenge og Askepot-agtige makeovers i brug for at komme i mål. Edie har sine egne planer, og de inkluderer altså ikke en prins på den hvide hest.

Edie fordyber sig i sine lektier og sine ansøgninger til studielegater for at have råd til at komme på college. Men hun bliver alligevel fascineret af to drenge fra Mansfield, der kappes om hendes opmærksomhed. Sebastian er Edies barndomskæreste og første store kærlighed, men der er også den lokale bad boy og hjerteknuser Henry. Han er grænseløs, men hans kys er afhængighedsskabende.

Begge drenge giver Edie problemer. Hun kan ikke undgå at stå midt imellem dem. Nogen ender med kærestesorg. Nu skal hun bare sørge for, at det ikke bliver hende.



Denne bog var en bog jeg var ret spændt på at gå igang med, og trods jeg var lidt skeptisk i starten, må jeg sige det endte med at blive en ret så sød bog. 
Jeg vil sige at det her er en forfatter jeg virkelig gerne vil læse mere af, så jeg håber der er noget mere udgivet på dansk af hende! 

Da jeg først begyndte på bogen her, var jeg ret skeptisk omkring Edie, de første 50-100 sider var hun ret træls, en smule barnlig og tog en del dårlige beslutninger, hvilket jeg ikke brød mig om. 
Men jeg vil sige at undervejs blev hun lidt mere voksen, lærte af sine dårlige beslutninger og begyndte at tænke sig lidt mere om, hvilket jeg nød. Jeg synes det var interessant at se hende modne, hvilket også er grunden til jeg ikke trak ned i mit valg af stjerner. 
Men Edie har det jo heller ikke let, for da vi møder hende er hun ved flytte ind ved noget familie hun ikke har set længe på grund af familie problemer. Og familien her er altså ikke helt imødekommende, og kusinerne er meget interesseret i at ændre på hende, hvilket syntes var lidt voldsomt eftersom de ikke rigtigt kender hinanden. 
Men der går heller ikke lang tid før fyrene begyndte at komme ind i billedet, og jeg må sige jeg var ikke helt begejstrede for dem i starten heller.
Sebastian havde jeg det sådan set ret svært ved igennem det meste af bogen, han tog nogle beslutninger om at lægge lidt for meget op til Edie trods han er i et forhold med en anden, hvilket også vildledt Edie en del, men mod slutningen får man lidt forklaring for hans handlinger, men stadig var jeg ikke så vild med ham. 
Henry var jeg ret skeptisk omkring i starten, han var nærgående og slesk, og Edie var heller ikke vild med ham. Men længere inde i bogen lærer vi ham mere at kende, og jeg begyndte faktisk at holde lidt af ham, og begyndte faktisk at syntes han var lidt god for Edie. 

Handlingen i bogen er rigtig interessant trods jeg havde lidt problemer med vores karakterer, så nød jeg alligevel at læse bogen, og synes faktisk også det gik ret hurtigt at komme igennem den. 
Jeg elsker forfatterens skrivestil, jeg kan godt lide humoren, og ironien man tydeligt kan mærke i sproget, og det trak virkelig op i stjernerne. Men ikke nok med det så bruger hun også mange detaljer omkring omgivelser, men specielt karakterenes følelser, jeg kunne stærkt fornemme hvordan de havde det under læsningen, hvilket virkelig også trak op i stjernerne. 
Og så er der vores bipersoner, jeg elsker hvordan hun formår at give dem personlighed og bid, de falder nemlig bestemt ikke i et med baggrunden, jeg kunne fornemme dem alle super godt! 
Den her bog kan jeg altså virkelig bare godt anbefale at give en chance, for den er virkelig sød. 



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

fredag den 6. marts 2020

Anmeldereksemplar: Tør du? #2. - Vega's invitation.

Tør du?

Titel: Tør du? #2 - Vega's Invitation.

Forfatter: Ella-Maluca Floyd. 

Forlaget: Nelumbo. 

Udgivet: 15/11-2019. 

Antal sider: 270. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så tusind tak til dem. 


Vega's invitation. 

Julen står for døren. For første gang oplever Vega, at alt spænder ben for hende i den højtid, som hun ellers værdsætter utrolig meget. 
Da der tikker en belejlig invitation ind i hendes mailboks, bliver hun fristet. Alligevel skubber hun sin første indskydelse væk og dropper fristelsen, men da det kommer Emma Jo og Kendra for øre, er det den oplagte udfordring.
Hvad mon en ferie på en solrig og hed destination kan resultere i, når rejsemakkeren gemmer på en blød og omsorgsfuld personlighed under den lækre og utilnærmelige facade? 
Den stilfulde, karrierebevidste og inkarneret singlekvinde kan ikke modstå økonomichefen, Benedict, da hun for alvor lærer ham at kende. 
Trods af deres selvvalgte singlestatus kaster sig ud i et forhold.
Men kærligheden bliver sat hårdt på prøve, efter Vega bliver udsat for et brutalt overfald. Hun bliver plaget af grusomme mareridt, som hen ad vejen også forfølger hende i de vågne timer. Efterhånden kan hun ikke stole på sin egen dømmekraft. 
Det går op for hende, da hun stirrer sin værste fjende dybt i øjnene – sit eget spejlbillede.

Tør du tage med Vega på jagten efter kærligheden og sig selv? Forbered dig på en psykologisk spændingsroman spædet godt op med kærlighed, sex og venskaber.




Så blev Tør du? 2 læst, og hvor må jeg sige den var spændende. Det var endnu en fornøjelse at læse noget fra Ella-Maluca Floyd, for hvor må jeg sige hun formår virkelig at skrive livligt og fangende, og hvor glæder jeg mig til en tredje bog i denne psykologiske serie.

Vega var bestemt en karakter der fangede mig, og hendes historie holdt mig bestemt fanget. Vega fremstår som den her stærke og stædig kvinde i starten, men efter hun bliver overfaldet er hun ikke helt den samme, hvilket jo er ret klart, jeg tvivler bestemt ikke på at det kan være utroligt svært at finde tilbage til en normal hverdag efter sådan noget, og det havde Vega også svært ved, hvilket jeg vil sige var med til at gøre det hele lidt mere naturligt og realistisk.
Benedict var jeg skeptisk omkring, han virkede meget sød, spændende og charmerende, men jeg følte hele tiden der var noget ved ham som var lidt for godt til at være sandt, hvilket også gjorde jeg havde lidt svært ved at synes om ham hele tiden.

I løbet af bogen sker der en masse som bygger op til noget mystisk og voldsomt som jeg, som læser bare sad spændt og ventede på, for efter Vega's overfald har hun det jo rigtigt svært, og det ligesom om hun ikke kan få det bedre, hun føler sig overvåget, forfulgt og nervøs hele tiden, der skete ting og sager der gav mig ideer til hvad den ville ende med, dog vil jeg sige at jeg havde bestemt ikke regnet mig frem til lige den slutning bogen havde, og jeg var ikke skuffet over den, dog ville jeg gerne have haft måske 40-60 sider ekstra, for slutningen virkede en smule forhastet, hvilket også er grunden til den manglende stjerne.

Sproget i bogen var som sagt dejlig livligt, detaljeret og fangende, jeg fløj igennem den ene side efter den anden, og nød virkelig skrivestilen.
Igennem bogen møder vi jo også igen Kendra og Emma Jo, hvilket var en fornøjelse, for der fik vi jo egentlig også lidt mere info om hvordan det var hændt Kendra efter hendes historie, så nu er jeg bare spændt på tredje bog som handler om Emma Jo, hende glæder jeg mig bestemt til at lærer at kende!
Dette er som sagt en serie man kan læse uafhængig af hinanden, så man behøver ikke at have læst Tør du 1 før denne her, men jeg vil helt klart anbefale etteren lige så meget som toeren her!



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

tirsdag den 3. marts 2020

Tbr Marts - 2020.

Tbr for Marts måned. 

Sikke dog tiden den går, endnu en måned er gået, og det betyder ny Tbr! Februar måned var kort, men jeg fik læst alle bøgerne på min Tbr og lidt til, jeg fik også begyndt på en bog, som jeg dog desværre ikke nåede at læse færdig, men den vil jeg få læst her i Marts. 
Marts måned håber jeg at komme til at læse en masse fantastiske bøger, j
eg har dog stadig skolen at tænke på, 
eksamenerne nærmer sig og jeg har stadig massere at forbrede! 
Men! Jeg har selvfølgelig nogle bøger planlagt i denne måned! 
Nogle bøger jeg virkelig glæder mig til at læse, for hvor lyder de alle spændende! 
Jeg har valgt ikke at gøre den for lang, men som altid håber jeg på flere end planlagt! 
Skal i læse nogle spændende bøger i denne måned? 

Men nu til listen! 


  1. Luscinias Lyrik #2, Sjælens Ekko. Skrevet af Marie Alexander White. - Jeg gik igang med bogen i slutningen af Februar, og nåede desværre ikke at læse den færdig, men det bliver den her i denne måned! Det jeg har læst fanger mig allerede, og jeg nyder virkelig at følge Agathe og hendes omgivelser igen! Tusind tak til forfatteren for anmeldereksemplaret! 
  2. Slettet 0 #1, Sprængt. Skrevet af Teri Terry. - Anmeldereksemplar fra Gyldendalung. Jeg har læst Teri's serie Slettet, som jeg virkelig syntes var god, så er virkelig spændt på om denne spin-off serie kan leve op til sin forgænger. Dog er det her en forhistorie til slettet-trilogien, så det er jeg virkelig spændt på! 
  3. En dygtig havfrue. Skrevet af Sanne Munk Jensen. - Anmeldereksemplar fra Gyldendalung. Jeg har kun læst en bog af denne forfatter og det var - Tag gaden tilbage. - Som hun har skrevet med en anden forfatter, så er virkelig spændt på denne her, spændt på at se hvordan hendes skrivestil er når hun skriver alene. Og så lyder bogen bestemt også interessant! 
  4. Hvis jeg skal være helt ærlig. Skrevet af Emily Wibberley & Austin Siegemund-Broka. - Anmeldereksemplar fra Palatium books. Det er den første bog jeg læser af de her forfattere så er virkelig spændt på den, den lyder super spændende, så det håber jeg også den er!
  5. Aldrig for altid. Skrevet af Helle Kaare Lindberg. - Anmeldereksemplar fra forfatteren. Endnu en bog der lyder spændende, jeg har aldrig læst noget af denne forfatter, men jeg har hørt godt om hendes bøger, så da jeg så hun ledte efter anmeldere til sin nye bog, tænkte jeg, at jeg ville slå til. Så nu krydser jeg fingre for den er lige så god som den lyder! 
Det er så alle bøgerne jeg har planlagt at læse i denne måned, 
dog nok ikke i denne rækkefølge, tager det lidt som det kommer denne gang, 
men læs det skal de nok blive! 

Tusind tak til - 
Helle Kaare Lindberg: Forfatterens side.
Palatium Books: https://www.palatium.dk/
for alle anmeldereksemplarerne!