tirsdag den 1. juni 2021

Tbr Juni. - 2021.

 Tbr for Juni måned. 

Juni er en måned jeg efterhånden har glædet mig til i et par måneder nu. 
Både på grund af vi går en varmere tid i møde, men også fordi at jeg får sommerferie her den 11 Juni. Egentlig har jeg faktisk ikke mere undervisning efter den 8 Juni, og jeg begynder først igen på HF den 17 August. Så jeg har en pænt lang sommerferie. 
Det betyder jo altså også at jeg har 2 måneder jeg kan vie til mine bøger! 
Og det er lige præcis det jeg har glædet mig allermest til de sidste mange måneder. 
Jeg har dog valgt stadig at holde fast i at sætte 5 bøger på min tbr, men selvfølgelig håbe på at få læst meget mere end det! 
Jeg synes det virker som et realistisk mål for mig, og det virker. De sidste halve års tid har jeg fået læst mange bøger med det mål, så det sådan jeg kommer til at fortsætte året ud. 

Men lad os komme i gang med listen! 



  1. Det begyndte i en elevator. Skrevet af Jasmine Guillory. - Et anmeldereksemplar. - Bogen handler om Alexa og Drew. Alexa bor i Berkeley ved San Francisco og arbejder som borgmesterens personalechef. Og Drew bor i Los Angeles og er Pædiatrisk operationslæge. De to mødes tilfældigvis i en elevator hvor de bliver spærret inde under en strømafbrydelse, og det er så der at Drew får ideen at invitere Alexa med til sin ekskærestes bryllup. Egentlig skulle det bare være en enkel weekend og så ville de gå hver til sit, men hurtigt indser de at de egentlig savner hinanden... - Den lyder som en ret underholdende og romantisk bog, så den glæder jeg mig meget til at gå i gang med! 
  2. Hopeless #1, Uden håb. Skrevet af Colleen Hoover. - Jeg fik bogen i fødselsdagsgave sidste år, og synes det er på tide at jeg begynder på den nu! - Bogen handler om Sky og Dean. Da Sky møder Dean vækker han en masse følelser i hende, men han er en fyr med et blakket ry. Han både skræmmer og fascinere hende, og så får noget ved ham hende til at tænke på sin fortid. - Generelt vil jeg sige at det lyder som en ret interessant bog, så jeg glæder mig til at læse den! 
  3. Onshore #1. Hvor jeg høre til. Skrevet af K. L. Berger. - Jeg havde egentlig denne her på min tbr i sidste måned også, men jeg fandt ud af at i Juni bliver den læst i fællesskab med en masse andre bogelskere på Instagram. Så jeg besluttede mig for at vente med bogen til i denne måned i stedet. - Bogen handler om Hanna, en usynlig pige. Typen der laver sine lektier til tiden og får gode karakterer, hende der altid sidder hjemme lørdag aften og ser Ryan Gosling-film. Eller det er hun hvert fald lige indtil Justin kommer ind i billedet, og hun begynder at blive lagt mærke til. Men det har sin pris. 
  4. Xanas bog #1, Tidens fange. Skrevet af Søren Juhler. - Bogen handler om 14-årige Dante, som er utroligt klog, og lidt af en nørd, og så har han ikke nogle venner. Men en dag tvinger et uforklarligt nordlys ham til at søge hjælp ved Lucy og Storm. De deler på ingen måder hans interesser, men det blå lys pirre deres nysgerrighed og gør at de hjælper Dante med at finde ud af hvad det betyder. Er det et signal om hjælp fra en pige der levede for 1000 år siden? Et signal fra fortiden om at de næste terrorister kommer fra middelalderen? - Det lyder som en vildt spændende bog, og jeg har fået anbefalet den af "Youlooklikeabook" inde på instagram som også anmelder en masse dansk fantasy. Så den glæder jeg mig til at læse. Det bliver dog som e-bog den bliver læst. 
  5. Hopeless #2, Altid håb. Skrevet af Colleen Hoover. - Det er jo anden bog i serien om Sky og Dean, men denne gang bliver det fortalt fra Deans synsvinkel, og det bliver lidt spændende. 

Det var så de bøger jeg har valgt at sætte på min Tbr i Juni måned.
Jeg ved dog at der kommer et par anmeldereksemplarer ind af døren her i løbet af måneden, så dem får jeg jo nok også læst. 
Skal i læse nogle bestemte bøger i Juni? Måske nogle rigtig sommerbøger der skaber en god stemning? 




Tak til forlaget Palatium Books for anmeldereksemplaret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar