mandag den 1. april 2024

Anmeldereksemplar: Verdensherrerne #4. - Afslutningen.

Verdensherrerne. 

Tittel: Verdensherrerne #4. - Afslutningen. 

Forfatter: Pernille Neergård. 

Forlaget: Dreamlitt. 

Udgivet: 16/09-2023.

Antal sider: 416. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget og forfatteren, 
så mange tak til dem! 

Afslutningen. 

Verdenskrigen er brudt ud. Alexander og Anna tvinges til at begrave stridsøksen, da truslen fra Killian rykker tættere på. Nye venskaber og alliancer opstår på tværs af verdensgrænserne, men da et uventet forræderi slår dybe skår i alliancen, bringes ny viden om, præcis hvad der skete med Annas familie, frem i lyset.

Vil det endelig lykkes Alexander, Anna og deres venner at samle verdnerne og vinde Verdenskrigen?

Eller må de bøje sig i støvet for en Verdensherre fra Alamantia?



Tilbage i 2018 udkom den første bog i serien "Verdensherrerne" og nu efter 5 år er den sidste og fjerde bog i serien udkommet. Dette er en slutning som jeg både har set frem til med spænding, men også har været lidt vemodig over. 
Dette er nemlig en fantastisk fangende serie, og jeg har virkelig nydt at følge Anna og resten gennem de fire bøger, så det helt trist det nu er slut med nyt fra dem. Dog er det en serie jeg vil kunne genlæse mange gange og med sikkerhed nyde lige så meget som første gang! 

Det er efterhånden lidt tid siden jeg afsluttede den tredje bog i serien, men jeg vil dog sige at jeg ret hurtigt faldt ind i universet igen da jeg begyndte på denne fjerde og afsluttende bog. Det eneste jeg lige må indrømme jeg havde svært ved, var lige at navigere rundt i de mange navne og karakterer, men det er der heldigvis en rigtig fin løsning på, da forfatteren har været skøn og tilføje et persongalleri sidst i bogen. Altså kan man nemt og hurtigt lige slå op hvem der er hvem, og få styr på det. 
Jeg må sige, at da jeg begyndte på denne fjerde bog, var jeg virkelig spændt og nervøs af flere årsager. Dette er en serie som virkelig har imponeret mig gennem de første tre, så spørgsmålet var jo om denne fjerde bog kunne leve op til sine forgængere? Ville den samle op på alle de løse tråde, og ville den slutte tilfredsstillende? 
Alt dette kan jeg nu med tilfredshed sige at det gjorde den. Som med sine forgængere formåede forfatteren virkelig at holde på min interesse og nysgerrighed fra første til sidste side. 
Dette er virkelig fantasy på høj plan, med et hurtigt tempo, dog uden at det på noget tidspunkt bliver for meget for læseren. 
Denne afslutning må man bestemt også sige havde et højt tempo, der er meget der skal ske, og mange ting at holde styr på, men jeg må sige at forfatteren virkelig har gjort det godt med at sprede handlingen ud og sørge for det aldrig bliver for voldsomt. Der er lagt små pauser ind undervejs, så man som læser nemt kan følge med og forstå hvad der sker. 

Alt i alt vil jeg sige at dette er en utroligt fin slutning på serien, og jeg kunne ikke have forestillet mig den bedre. 
Så har i læsere ikke allerede haft fingrene i denne skønne serie, så synes jeg virkelig i skulle komme i gang. Specielt hvis i søger dansk fantasy, som indeholder det nordiske, kærlighed, action, drama og god humor, så er det her helt klart en serie for jer! 















Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar