lørdag den 30. december 2023

Anmeldereksemplar: STØRRE END OS #3 - Større end os tre.

STØRRE END OS.

Titel: STØRRE END OS #3. - Større end os tre. 

Forfatter: Christina Bonde. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 05/11-2023. 

Antal sider: 249. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forfatteren,
så mange tak til Christina Bonde! 

 Større end os tre. 

Endnu to år er gået, og tilværelsen på Wilson’s Inn er blevet hverdag. Caroline har travlt med juleforberedelser og presser sig selv. Alt skal være perfekt. For denne jul er speciel. Kroen har 60-års-jubilæum, og både Jonathans bedsteforældre og Carolines forældre kommer for at fejre det.
Men julestress påvirker Caroline, forholdet til Jonathan bliver anspændt, og da hun læser kroens gamle gæstebøger, gør hun en chokerende opdagelse.
Mens lavineulykkens tiende årsdag nærmer sig og sandheden stadig holdes skjult og nager samvittigheden, vender en uventet hændelse op og ned på fremtiden, og Caroline og Jonathan må skjule endnu en hemmelighed.
December trues af kaos, men Caroline nægter at opgive tanken om at julen er hjerternes fest ...




I 2020 udkom den første bog i serien om Caroline og Jonathan, som egentlig var meningen skulle være en selvstændig bog, nu er tredje og sidste bog udkommet, og jeg har endelig fået læst den. 
Det her er ikke bare en sød juleromance, men også en bog som tager relevante emner op som sorg og tab, så hvor mange juleromance bøger bliver lidt overfladiske og hygge, så vil jeg sige denne her har lidt mere dybde og det elskede jeg. 

Da jeg begyndte på bogen skulle jeg lige huske nogle af de små detaljer fra anden bog i serien, da det alligevel er et lille års tid siden jeg sidst læste den, men som jeg kom i gang med bogen, kom de små detaljer også så småt til mig igen. 
Da jeg så småt kunne huske de vigtige detaljer fra tidligere bøger, blev jeg altså også virkelig fanget igen, og som med de to første, stoppede jeg altså heller ikke før sidste side var vendt, for jeg måtte bare vide hvordan Caroline og Jonathans fortælling sluttede. 

Der er gået 2 år og tilværelsen på Wilson's Inn er blevet en normal hverdag for Caroline. Julen er lige om hjørnet, og hun kæmper for at nå alle juleforberedelserne. Denne jul skal nemlig være perfekt, for kroen har 60-års jubilæum, og Jonathans bedsteforældre og Carolines forældre kommer og holder jul. 
Julestressen gør dog forholdet mellem Caroline og Jonathan bliver anspændt, og ikke nok med det nærmer årsdagen for lavineulykken sig også. 
Sandheden om lavineulykken lurer stadig i baggrunden, og gør det hele mere anspændt for dem på Wilson's Inn. 
Julen trues på Wilson's Inn, men Caroline nægter at opgive tanken om en god jul. 

Jeg må sige at den her del med hemmeligheden om lavineulykken gjorde mig virkelig nysgerrig. Det har jo været en central del af handlingen i de første to bøger, og specielt i anden bog vil jeg sige den pressede. Specielt var jeg spændt på om den ville blive delt med Carolines forældre, da de jo også fortjente at få en slutning på ulykken og en forklaring, trods dette selvfølgelig ikke ændrede noget.
Samtidig vil jeg også sige jeg da sad spændt på at se hvordan forholdet mellem Caroline og Jonathan ville udvikle sig, noget i titlen vil jeg jo sige også lagde op til en seriøs udfoldelse der. 
Siden vi mødte Caroline i første bog, så vil jeg sige hun virkelig har gennemgået en stor personlig udvikling, og i denne del fortsætter hun virkelig med at udvikle sig. 
Vi ser hende i pressede situationer, hvor hun virkelig bare gerne vil leve op til alles forventninger og dem hun selv har sat sig, men jeg vil også sige hun formår at lære sig selv bedre at kende, og finde sig selv midt i alt det kaotiske julestress. 
Dette er altså efter min mening endnu en fin julefortælling som indeholder dybde og karakterudvikling. Jeg vil hvert fald sige, at dette var en fin afslutning på Caroline og Jonathans rejse, og jeg glæder mig til at genlæse den en dag! 
Så står i læsere og mangler en hjertevarm, men også dyb julefortælling, fuld af kærlighed og karakterudvikling, så kan jeg helt klart anbefale denne serie her! 










Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar