søndag den 28. marts 2021

Anmeldereksemplar: VILD-Serien #2. - Darling Daniel.

Darling Daniel. 

Titel: VILD-Serien #2. - Darling Daniel. 

Forfatter: Charlotte Fischer. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 19/03-2021. 

Antal sider: 336. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende. 


Agathe Kilde.

Jeg kunne ikke stoppe det. Jeg ville have det. Æren, succesen. Følelsen af at være i toppen af hierarkiet.Jeg havde begæret. Drivet. Talentet.
Jeg burde have været bange. 
Jeg blev advaret. 
Men jeg kunne ikke se det.
Og hun var en del af rusen. 
Pigen med porcelænshuden og det blonde hår.

16-årige Daniel er lige flyttet til Hellerup med sin mor og lillesøster. På den elitære privatskole, Agathe Kilde, tager smukke Ama og Mynte godt imod ham, og han forelsker sig hurtigt i Ama. Pigerne styrer skolen, og de vil ikke dele Daniel med nogen. 
Slet ikke Huda som er deres BFFN – best friend for never.

Daniel begynder at tvivle på deres hensigter da mystiske ulykker rammer skolen.
Én falder og kommer voldsomt til skade.
Én bliver kørt ned.
Én døde.
Han mistænker at alle tre piger skjuler noget, og snart er han selv en del af løgnene. Men hemmeligheder kan ikke holdes gemt for evigt, og det er for sent at sige fra.

'Vi gør alt sammen' er Ama og Myntes motto. Du er enten med dem eller i vejen.




"Darling Daniel" Var jeg ret spændt på at gå i gang med, mest fordi jeg havde en del høje forventninger til bogen eftersom jeg har været okay vild med forfatterens tidligere bøger. Men også fordi den lød spændende, men også mystisk og lidt skræmmende. Og det må jeg bestemt også sige at bogen var! 

Da jeg begyndte på bogen her, blev jeg med det samme fanget af det første lille kapitel "Øjeblikket" som virkelig starter skræmmende ud. Men jeg blev generelt også bare hurtigt fanget af handlingen og vores hovedperson Daniel. Jeg blev faktisk så fanget af bogen at jeg ikke stoppede før jeg havde vendt sidste side, for jeg måtte bare vide hvordan det hele endte. 
Jeg kunne rigtig godt lide Daniel trods han ikke var min ynglings person. Han var en sød dreng, omsorgsfuld og genert. Men også ret så letpåvirkelig, hvilket fik ham ud i en del problemer på Agathe Kilde. 
Da han starter på Agathe, går der faktisk ikke lang tid før han får en del opmærksomhed fra den populære studenterloge, og skolens polohold. Samme med de populære piger som hurtigt begynder at bruge masser penge på ham. 
Igennem bogen sker der en del for Daniel, han begynder at feste en del, der er meget alkohol blandet ind, og han begynder også langsomt at skifte personlighed, og blive mere overfladisk og selvsikker. 
Ulykker begynder at ske hver gang nogen kommer i vejen for studenterlogens planer, og Daniel begynder at blive lidt mistænksom men slår det til siden hver gang, altså lige til han får nok.. 
Igennem bogen vil jeg sige der er meget handling, og jeg vil derfor også sige det blev en smule overdrevet til tider, og ærligtalt bare lidt for meget. 
Men det meste af handlingen var også spændende og medrivende, som jo gjorde jeg ikke kunne stoppe med at læse da jeg først var kommet i gang. 

Jeg vil egentlig sige at Charlotte har fremvist rigtig godt hvor let det er at blive påvirket af ens omgivelser og specielt hvor let det han være at blive påvirket af folk med penge og magt. For jeg må sige Daniel bliver virkelig påvirket af dem i den højere klasse på AK. 
Men hun har også bare fremvist på let det er i en ung alder at blive påvirket af dem omkring sig, og hvor meget snavs man kan komme ud i hvis man ikke lige stopper op en gang og tænker sig om. 

Sproget i bogen er super let, og jeg følte bare bogen nærmest læste sig selv. Men jeg vil også rose forfatteren for at holde sproget i en genkendelig tone fra ungdommen vi kender i dag. 
Samtidig vil jeg også sige hun har været super god til at beskrive og bruge masser detaljer så det var let bare at læne sig tilbage og nyde spændingen og handlingen. Jeg havde hvert fald let ved at forestille mig det hele som en lille film, selv det mere overdrevene.
Hun er også super god til at give sine karakterer liv og få dem til at virke ægte og relevante for fortællingen. Der var bl.a. to piger på AK, Ama og Mynte. Jeg kunne ikke fordrage dem, de var modbydelige og skrækkelige at være i nærheden af, men de virkede relevante og til at have en baggrund der alligevel gjorde mig nysgerrig på dem. Så trods jeg ikke kunne fordrage dem, ville jeg ikke have set dem anderledes. 
Og så er der Frida, Daniels lillesøster, min ynglings person i hele bogen. Jeg kunne slet ikke få nok af den lille søde pige, varm, sød og forstående. 
Men altså jeg vil sige at trods jeg godt kunne føle handlingen var lidt overdrevet til tider, så var den alligevel helt okay, og jeg kan kun anbefale jer læsere af give den en chance. 





Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar