onsdag den 17. marts 2021

De 3 dårligste læseoplevelser i 2020...

 De 3 dårligste læseoplevelser i 2020. 

I løbet at år 2020, har jeg læst rigtig mange bøger, og mange af dem var super gode.
Men der har altså også været et par mindre gode læseoplevelser igennem året, 
og dem synes jeg faktisk jeg ville dele med jer her på bloggen denne gang. 
Jeg var faktisk lidt i tvivl omkring jeg skulle dele det her indlæg med jer læsere eller ej, så jeg spurgte mine følgere på Instagram, og de var interesserede i det, 
Så nu gør jeg det! I får lov til at se 3 af de bøger jeg ikke brød mig om i 2020. 

Det bliver kun kort info om bøgerne og så linker jeg til anmeldelserne, som jeg gjorde i mit tidligere indlæg om de bedst læste bøger. 

Men lad os komme i gang med den korte liste! 




  1. Fyrtårn #1. Skrevet af Alex Mangor Grave. - Denne bog ligger som nr et på min liste da jeg simpelhent ikke kunne få mig selv til at læse den færdig. Der var desværre bare alt for mange ting i den som jeg ikke kunne håndtere. Derfor er det den dårligste bog for mig i 2020. - Anmeldelsen.
  2. Affinity-Trilogy #1, Mørklagt. Skrevet af Linda Victoria. - Denne bog læste jeg færdig, men fortrød det lidt. Den var virkelig ubehagelig, og jeg kunne overhovedet ikke med karakterne. Slet ikke den kvindelig hovedperson.. Og så synes jeg desværre bare handlingen var ret uklar, jeg havde hvert fald svært ved at finde ud af hvad den egentlig handlede om.. - Anmeldelsen.
  3. Sangen i vinden #1, Troldkvindens hittebørn. Skrevet af L. Bjørn Aagesen. - Denne bog havde jeg glædet mig meget til, men desværre faldt den ikke i god smag. Handlingen og karaktererne virkede flade, og jeg følte ingen spænding eller glæde mens jeg læste. Jeg følte virkelig den manglede meget, trods forfatteren havde fat i et ellers interessant emne. Desværre er det en serie jeg aldrig kommer til at læse færdig. - Anmeldelsen.

Det var så listen over de mindre gode læseoplevelser jeg havde i 2020.
Der var flere bøger, men ikke nogen jeg synes nærmede sig de 3 bøger her. 
Hvilken bog var jeres mindre gode læseoplevelse i 2020? 



Alle bøgerne er tilsendt af forlagene, så tak til dem.

Vildskud og Vindfrikadeller: Deres fb side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar