onsdag den 6. september 2023

Anmeldereksemplar: En god piges guide til mord #2. - God pige, ondt blod.

En god piges guide til mord. 

Titel: En god piges guide til mord #2. - God pige, ondt blod. 

Original titel: A Good Girls Guide to Murder #2. - Good Girl, Bad blood. 

Forfatter: Holly Jackson. 

Udgivet på dansk ved: Gyldendal forlag. 

Udgivet på dansk den: 01/06-2023. 

Antal sider: 391. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem!


God pige, ondt blod. 

Jamie Reynolds forsvinder på seks-årsdagen for Andie Bell og Sal Singhs død. 
Politiet gør intet ved det, så endnu engang må Pip afsøge de skumle afkroge af byen og løse mysteriet. 
Denne gang lytter alle dog med i hendes nye, populære podcast – men når hun frem til morderen, før det er for sent?



Tidligere i 2023 læste jeg den første bog i serien her, som hedder "En god piges guide til mord", og jeg var solgt med det samme, og vidste bare det var en serie jeg skulle læse videre på. 
Nu har jeg læst den anden bog i serien, hvor vi endnu engang følger Pippa Fitz-Amobi opklare endnu et mysterie om en forsvundet person, og jeg må sige at den var simpelhen bare ikke til at slippe. 
Jeg er så klar til tredje og så vidt jeg ved sidste bog i serien om Pippa. 

Da Jamie Reynolds forsvinder på seks-årsdagen for Andie og Sal, sættes Pippa endnu engang på sporet, for politiet gør intet for at finde Jamie. 
Politiet mener nemlig ikke, at der er sket Jamie noget slemt, for det ikke første gang han forsvinder i noget tid. 
Pip er derimod sikker på der er sket noget forfærdeligt, og må endnu engang afsøge skumle afkroge af byen, optrevle hemmeligheder og løse mysteriet. 
Denne gang har hun dog sin podcast som kan hjælpe hende med at lede efter Jamie. Men kommer hun for sent? 

Da jeg begyndte på bogen, var jeg fuld af forventninger og spænding. Første bog slugte jeg jo på ingen tid og elskede alt ved, så jeg var spændt på om toeren kunne leve op til den. Det kunne den heldigvis! 
Jeg blev hurtigt fanget og havde utroligt let ved at leve mig ind i handlingen endnu engang og føle, at jeg fulgte Pip på sidelinjen gennem hele mysteriet. 
Efter Pip afslørede Andie og Sals morder havde hun trukket sig tilbage fra at løse mysterier, grundet traumeren fra tidligere, men da politiet ikke vil gøre noget ved James sag, føler hun sig forpligtet til at undersøge sagen selv. 
Jeg var ret spændt på at se hvor langt ude denne sag ville komme, for jeg kan tydeligt huske, hvor udsat Pip og hendes familie var i første sag, hvor hendes hund bl.a. blev dræbt, for at få Pip til at trække sig, så jeg var ret spændt på at finde ud af hvad forfatteren havde i tankerne for os denne gang. 
Uden at spoile for meget, kan jeg dog sige at forfatteren virkelig udsætter Pip og hendes venner for nogle vilde ting igen, og jeg blev gentagende gange overrasket over de plottwists der kom undervejs. Bl.a. bliver en tidligere mordsag blandet ind i James sag, og i starten kunne jeg kke helt finde ud af hvorfor, men som jeg kom længere ind og begyndte at se sammenhængene blev jeg virkelig overrasket. Endnu engang må jeg sige at forfatteren virkelig har formået at gøre handlingen medrivende og uforudsigelig! 
Så generelt vil jeg sige at handlingen var fantastisk, og den har virkelig hævet mine forventninger til den trejde bog! 

Sproget er endnu engang let, og med de mange mysterier og spørgsmål som dukker op undervejs, flyver man gennem bogen på ingen tid, i håb om at løse mysterierne og få svar på alle ens spørgsmål. 
Forfatteren bruger endnu engang et fyldigt billedsprog, som gør det let at forestille sig alt fra omgivelser til personerne og det der sker. Men samtidigt bruger forfatteren også en skrivestil som er mystisk og medrivende, hvilket virkelig er et stort plus! 
I denne del møder vi som sådan ikke mange nye personer, men vi kommer dog tættere på nogle af dem vi stødte på i første bog, hvor der virkelig bliver videreudviklet på karakterenes personligheder. Her vil jeg så også sige at forfatteren fortsat gør et godt arbejde med at gøre karakterne fyldige og interessante. 
Alt i alt vil jeg sige forfatteren har klaret den fantastisk med toeren, og har du ikke allerede påbegyndt serien, så kan jeg varmt anbefale den! Specielt hvis du er til mysterier og drama. 








Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar