lørdag den 2. september 2023

Tbr September. - 2023.

 Tbr for September måned.

Så er det sørme blevet tid igen! 
Endnu en måned betyder jo selvfølgelig at det er blevet tid til en ny tbr. 
Denne måned er dog også en jeg ser frem til hvert år, for det typisk her der udkommer en masse godt nyt, men også fordi det er i denne måned der er fantasyfestival i Esbjerg!!
Og er der noget jeg glæder mig til, så er det at kigge på bøger, høre foredrag og mingle med en masse forfattere og bogelskere. 
Men det jo kun en dag i måneden for mit vedkommende. 
Resten af måneden står på skole, træning og læsning! 
Masser af læsning. 

Så nu til min tbr! 

  1. The Black Dagger Brotherhood #36, Dødens livtag. Skrevet af J. R. Ward. - Jeg begyndte på denne fortsættelse sidste dag i august måned, men nåede ikke lige at blive færdig, så den skal selvfølgelig læses først! Derimod er det en jeg virkelig er spændt på at læse videre på, for ja jeg er jo ret vild med serien her! Er så ked af, at bog 38 & 39 først udkommer i november, så skal vente alt for længe!!!
  2. The Black Dagger Brotherhood #37. - Skal selvfølgelig lige læse bogens anden del også før jeg fortsætter på mine mange andre bøger! 
  3. Villaen. Skrevet af Rachel Hawkins. - Anmeldereksemplar. - For et par år siden læste jeg en anden thriller af forfatteren her, men var ikke 100% fanget, nu er hun udkommet med endnu en, og jeg tænker bestemt lige den skal have en chance! Så den er jeg meget spændt på. - Som børn var Emily og Chess uadskillelige, men deres forhold er blevet belastet af de krav, som stilles af voksenlivet. Da Chess foreslår en tur til Italien, takker Emily ja for at genoprette forbindelsen til sin bedste veninde. De skal bo i Villa Aestas i Orvieto, som i 1974 blev lejet af den berygtede rockstjerne Noel Gordon. Han havde inviteret den kommende musiker Pierce Sheldon, Pierces kæreste Mari og hendes stedsøster Lara med og under deres besøg blev der sat gang i en kæde af begivenheder, som fører til et brutalt mord på Pierce. 
    Emily graver i villaens komplicerede historie, og hun begynder at tro, at mordet på Pierce er mere end en fortælling om sex, stoffer og rock’n’roll, som endte galt. Jo tættere Emily kommer på sandheden, jo større spænding udvikler der sig mellem hende og Chess. 
    Efterhånden som hemmelighederne fra fortiden dukker op kommer flere af nutidens hemmeligheder op til overfladen. Alt tyder på, at villaen kræver endnu et offer, inden sommeren er ovre.
  4. Sort måne #3, Blodvalg. Skrevet af Haidi W. Klaris. - Anmeldereksemplar. - Det her er en serie jeg bare har ventet spændt og utålmodigt på at læse videre på, så nu hvor jeg endelig har den, kan jeg næsten ikke vente længere! Jeg husker at anden bog sluttede ret spændende, såååå gad vide hvad Klares har med til os denne gang. - Connors venner er overbevist om at han er involveret i det der foregår i byen, og i takt med at deres venskab smuldrer, fokuserer han i stedet på klanens levemåde og sin nyfundne begejstring for smagen af blod.
    I løbet af klanens årlige sommermøde opstår nye venskaber, men netop som Connor overvejer at blive i Mossy Creek når han fylder atten, sker der noget den sidste aften som går imod hans principper og som han nægter at være en del af ... ikke engang for Amelias skyld.
  5. Will Trent #11, Siden den nat. Skrevet af Karin Slaughter. - Anmeldereksemplar. - Endelig er der også nyt fra min yndlings krimi/thriller forfatter, og så det i Will Trent serien! Har virkelig ventet i utålmodighed på mere fra Slaughter, og Will Trent længe nu, så glæder mig virkelig til at læse den! Så også for nyligt den nye serie som de har lavet baseret på bøgerne, og jeg elskede den! Så glæder mig til at fordybe mig i Will's historie igen. - For 15 år siden ændrede Sara Lintons liv sig for altid, da en festlig aften i byen endte med et voldeligt overgreb, der rev hendes verden itu. Siden da har Sara skabt sig et nyt liv. Som succesfuld læge og forlovet med en mand, hun elsker, har hun endelig formået at lægge fortiden bag sig.
    Indtil en aftenvagt på skadestuen, hvor alting ændrer sig. Sara kæmper for at redde Dani Cooper, en ødelagt ung kvinde, der har været udsat for et brutalt overgreb. Under efterforskningen, ledet af specialagent Will Trent, viser det sig, at der er en uhyggelig sammenhæng mellem overfaldene på Dani og Sara selv.
    Og det ser ud til, at fortiden ikke vil lade sig forblive begravet for evigt …
  6. Vølvens Vej #3, Ulvegab. Skrevet af Anne-Marie Vedsø Olesen. - Anmeldereksemplar. - Endelig er der også nyt i denne medrivende nordiske serie! Kan næsten ikke vente med at finde ud af hvad vores kære Snehild har gang i denne gang, og hvor det hele leder hen! Har allerede efter udgivelsen hørt en del godt, så jeg har høje forventninger! - Fenrisulven har sprængt sin lænke og udrydder i raseri hele landsbyer. 
    Vølven Snehild må drage til dværgenes storslåede underjordiske rige og bede om hjælp. For kun de ypperste mestre behersker kunsten at smede en ny lænke. Her forelsker hun sig i den smukke, kraftfulde dværgekonge Fafner, men det viser sig at være en farlig kærlighed. 
    I kongebyen Himlinge forsøger den nye hersker Roald at samle til kamp mod Fenris. Han er dog ved at miste grebet på grund af de magiske urter, som ypperstepræstinden Ragnfrid har gjort ham afhængig af. Magtkampen blusser op i et forsøg på at rive ham ud af præstindens kløer.
  7. Ildfødt #2, Phoenix og Ispaladset. Skrevet af Aisling Fowler. - Anmeldereksemplar. - Tidligere på året læste jeg den første bog i serien her, og elskede den! Jeg slugte Twelve's fortælling på ingen tid, og kan næsten ikke vente med at finde ud af mere om hende og de andre jægere! Nu har jeg den, og hold nu helt ferie hvor er omslaget smukt! Waow siger jeg bare. - Phoenix’ ben værkede, mens hun bevægede sig højere og højere op ad den stejle trappe, der var hugget ind i klippesiden. Trods anstrengelserne var hun i strålende humør. 
    Twelve er blevet jæger og har valgt sit jægernavn: Phoenix.
    Tre måneder efter jægerlejrens ødelæggelser opsøger en heks fra Ildpaladset Phoenix for at bede om hjælp. Ildpaladset bliver truet af en ond kraft kaldet skyggesømmen, og Phoenix’ ildkræfter er det eneste, der kan besejre den. Sammen med sine venner drager hun mod det kolde, ubarmhjertige nord, hvor nye monstre og farer lurer. Snart må hun kæmpe, alt hvad hun kan, for at redde Ildpaladset og hele Ember, men er hun villig til at betale prisen?


Dette er så min læseplan for september måned! 
Som i kan se har jeg sat flere bøger på end jeg plejer, men det er egentlig bare fordi jeg er i gang med de to nye Brotherhood bøger. 
Med det sagt har jeg en pæn stak bøger liggende klar, som bare venter på at blive læst, og endnu flere på vej, så forhåbentligt kan jeg nå at få læst flere end dem på listen her! 








Mange tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 

Forlaget HarperCollins Nordic: https://harpercollins.dk
Haidi W. Klaris: Forfatterens Facebook side.
Forlaget Lindhardt & Ringhof: https://www.lindhardtogringhof.dk
Anne-Marie Vedsø Olesen: Forfatterens Facebook side.
Forlaget Straarup & Co: https://straarupogco.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar