torsdag den 1. december 2022

Tbr December. - 2022.

 Tbr for December måned.

Så er det simpelhent blevet tid til årets sidste tbr!
Tænk en gang at vi allerede er nået til den 12 måned i året, og nærmer os år 2023. 
Føler næsten lige året er startet, så at det allerede er ved at være slut, er lidt vildt. 
Nå, december måned bliver en halvtravl måned for mig. 
Jeg har nemlig en ret stor opgave som skal skrives på fra d. 14. til d. 21 december, så i den uges tid tvivler jeg virkelig på om jeg får læst meget andet end på min opgave. 
Samtidig har jeg også et par fransk opgaver i løbet af måneden, og de laver jo heller ikke sig selv. 
Men trods alt det så nærmer vi os jo også julen, og det betyder heldigvis også juleferien nærmer sig! Den ser jeg virkelig også frem til, for må godt nok sige, at jeg synes mit andet år på HF er hårdt. 
December betyder også julebøger! Jeg har allerede i november fået taget hul på julelæsningen, så der kommer også snart et par anbefalinger her på bloggen!
Forhåbentligt får jeg læst en masse fantastiske bøger i årets sidste måned, men ellers har jeg allerede læst en masse fantastiske bøger gennem hele året. 

Men nu til min tbr! 
  1. Rød og Blå #3, Den røde enkes løfte. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. - Et anmeldereksemplar. - Så har jeg endelig fået fingrene i den tredje og sidste bog i serien! Jeg er både utroligt spændt, men også lidt sørgmodig over at det allerede er ved at være slut. Det en fantastisk serie, som jeg bare ikke har kunnet slippe når jeg har læst på den. Jeg lyttede også fornyeligt til bog 2, så jeg ville have alle detaljerne frisk i hukommelsen, når jeg fik tredje bog i hænderne! - 
  2. Dragesten #2, Sersi Wicca. Skrevet af Ry Kristensen. - Et anmeldereksemplar. - Jeg læste fornyeligt den første bog i serien, og må sige den var bestemt fangende! Jeg er meget spændt på hvordan det vil udvikle sig, nu hvor de unge har fået fat i nogle af dragestenene! - 
  3. De blodgyldne #2, Nådeløs. Skrevet af Narmina Forna. - Et anmeldereksemplar. - Jeg læste tidligere på året den første bog i serien her, og jeg var vild med den. Jeg kunne slet ikke få nok, og endelig har jeg også fået fat i bog to på dansk. Jeg havde virkelig overvejet at læse den på engelsk, fordi jeg var så utålmodig, men nu er den i mine hænder, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den! - 
  4. Vintereventyret. Skrevet af Sarah Morgan. - Et anmeldereksemplar. - Jeg har denne julebog på listen her i december måned, og har allerede hørt lidt godt om den. Jeg har endnu ikke læst noget af Sarah Morgan, men har hørt meget godt om hendes bøger, specielt de julebøger hun har skrevet, så har da lidt forventninger til den. - 
  5. Hypotesen om Kærlighed. Skrevet af Ali Hazelwood. - Et uopfordret anmeldereksemplar. - I sidste måned modtog jeg denne her med posten, som en overraskelse fra forlaget. Jeg havde intet hørt om den, og har ikke læst noget af forfatteren før, så jeg er spændt på at læse den. Den lyder nu meget god, og med det jeg allerede har hørt om den, så tror jeg bestemt den er noget for mig! 

Det er så min tbr for måneden, om jeg læser i lige den rækkefølge, ved jeg dog ikke helt. Men jeg får bestemt læst alle 5 bøger! 
Jeg regner da også med at få læst lidt mere i min juleferie. Jeg vil specielt gerne have læst videre på "The Black Dagger Brotherhood" serien, for den fik jeg desværre ikke læst videre på i november. 
Har i planer om nogle bestemte bøger i dec? Måske nogle julebøger? 








Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne!

Alvilda forlag: http://alvilda.dk
Nicole Boyle Rødtnes: Forfatterens Facebook side.
HarperCollins Nordic: https://harpercollins.dk
Gutkind forlag: https://gutkind.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar