torsdag den 6. april 2023

Anmeldereksemplar: Frigid #1. - Dette er for evigt.

Frigid. 

Titel: Frigid #1. - Dette er for evigt. 

Original titel: Frigid #1. - Frigid. 

Forfatter: Jennifer L. Armentrout. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 26/01-2023. 

Antal sider: 297. 

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Dette er for evigt. 

For 21-årige Sydney er det ikke noget nyt at være forelsket i Kyler, det har hun været i årevis. De har været bedste venner, lige siden han skubbede til hende på legepladsen, og hun tvang ham til at spise en mudderkage. 
På et eller andet tidspunkt faldt hun for ham, voldsomt og uafviseligt. Det umulige ved situationen er, at Kyler nærmest er definitionen på et engangsknald. 
Syd ved, at et forhold alligevel ikke kan blive til noget, og hun vil ikke risikere at sætte deres venskab over styr ved at indrømme sine følelser for ham …

For Kyler har Syd altid været uopnåelig. For ham er hun perfekt, og han har aldrig helt forstået, hvorfor hun overhovedet ville være venner med ham. 
Men han har altid skjult de følelser, han har for hende, og i stedet kastet sig ud i en endeløs række af ligegyldige og meget korte forhold. 
Kyler vil, trods alt, altid være den fattige dreng fra den forkerte del af byen, og Syd vil altid være den pige, han aldrig kan få. Men da de sner inde i Kylers families hytte, slår det gnister mellem dem på trods af kulden. 
Strømmen går, og de mister forbindelsen til omverdenen – men stormen er ikke det eneste, der truer. For ude i snevejret holder nogen øje med dem …





"Dette er for evigt" er en bog jeg var meget spændt på at skulle læse, da jeg tidligere har været helt forelsket i nogle af forfatterens andre romance bøger. Så jeg var spændt på om den ville være lige så god som jeg håbede. 
Det må jeg da også sige at den næsten var. Havde den været måske 100 sider længere, så ville den med sikkerhed også havde fået min sidste stjerne. 
Med det sagt, er dette en serie, som jeg bestemt skal læse med videre på, når der forhåbentligt snart udkommer en fortsættelse! 

Sydney har været bedste venner med Kyler i årevis, og ligeså længe har hun været forelsket i ham. Og det samme er tilfældet med Kyler, men for Kyler er Sydney uopnåelig, og med det kaster han sig ud i det ene løse forhold efter det andet, hvilket Sydney bliver vidne til. 
Da de dog sner inden Kylers families hytte, ændre noget sig mellem dem. Strømmen går, de har ingen forbindelse til omverdenen, men de er ikke helt alene. For nogen holder øje med dem. 
Dog bliver forholdet mellem Kyler og Sydney mere og mere intenst, og følelser bliver blottet.  

Jeg blev fanget af Sydney og Kyler allerede fra første kapitel af. Deres tætte bånd, og væremåde overfor hinanden gjorde mig nysgerrig, og ivrig efter at læse videre. 
Det her er bestemt hvad vi vil kalde en let, sød romance med en genkendelig og forudsigelig handling. Med det sagt er det dog stadig en medrivende fortælling, som man som læser næsten ikke kan andet end at blive fanget af. 
Det der satte lidt ekstra gang i dramaet og spændingen, var nok den her detalje med, at der er nogen der holder øje med dem. Hvem er det? Og hvorfor? Det var bestemt med til, at jeg ivrigt vendte den ene side efter den anden hurtigere. 
Forholdet mellem Sydney og Kyler fangede mig bestemt også, og jeg må også sige at forfatteren har formået at få det til at virke naturligt og realistisk. 
De er meget tætte, og det tydeligt at man kan fornemme de har været bedste venner i mange år, hvilket også hurtigt præger forholdet mellem dem senere. Det vil jeg dog ikke afsløre for meget om. 
Men det var interessant, og jeg kunne ikke andet end at håbe på det hele ville virke for dem. 
Sproget er let, og med den intense handling og de anspændte og medrivende forhold, føltes det nærmest som om siderne vendte sig selv. 
Jeg vil rose forfatteren for sit detaljerede billedsprog, som gjorde læsningen nem af leve sig ind i, så man nærmest følte man var med på sidelinjen, når vi fulgte de to hovedpersoner. 
Vi skifter ligeligt mellem Sydney og Kylers synsvinkler, hvilket gjorde at vi også nemt kunne leve os ind i deres følelser for hinanden, samtidig med vi kom tæt på begge hovedpersonerne og lærte dem godt at kende. 
Med det sagt, vil jeg også gerne rose forfatteren for at havde skabt fyldige og interessante personer, og jeg håber bestemt vi møder nogle af dem igen i næste bog. 
Alt i alt vil jeg sige at dette er en fin let og medrivende romance, med et twist af drama og mystik, som gør man bare ikke kan slippe den når man først kommer i gang. 
Jeg kan bestemt anbefale bogen her! 











Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar