fredag den 28. april 2023

Anmeldereksemplar: The Inheritance Games #3. - The Final Gambit. - Slutspillet.

The Inheritance Games. 

Titel: The Inheritance Games #3. - The Final Gambit. - Slutspillet. 

Original titel: The Inheritance Games #3. - The Final Gambit. 

Forfatter: Jennifer Lynn Barnes. 

Udgivet på dansk ved: Gutkind forlag. 

Udgivet på dansk den: 10/02-2022. 

Antal sider: 400. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Slutspillet. 

Alt er på spil i The Final Gambit!

Avery er få uger fra at have opfyldt testamentets krav – snart har hun boet i Hawthorne House i et år, og hvis hun holder ud lidt endnu, arver hun Tobias Hawthornes mange milliarder. 
Men da en mystisk gæst ankommer til Hawthorne House og har brug for Averys hjælp, vendes spillet på hovedet, og en sidste gådefuld hemmelighed kommer frem i lyset. 
Nu må Avery og de fire Hawthorne-brødre tage kampen op imod en ny og magtfuld modstander.






"The Final Gambit - Slutspillet." Er den medrivende slutning på Averys rejse fra fattig til milliarder, og sikke en vild slutning det var! 
Fra første side, til jeg vendte den sidste var jeg fanget. På intet tidspunkt tabte den min opmærksomhed, eller virkede for overdrevet, den var derimod velskrevet, medrivende og helt utroligt spændende. 
Dette er en serie jeg vil glæde mig til at genlæse gang på gang, og altid anbefale til jer læsere, som søger nervepirrende læsning, spækket med mysterier, kærlighed og masser drama. 

Da jeg begyndte på bogen, vidste jeg det nok skulle blive spændende, eftersom anden bog endnu engang sluttede med lidt af en cliffhanger, som gjorde jeg sad spændt og nervøst for at begynde på den tredje og sidste bog. 
Hurtigt blev jeg fanget, og faktisk blev jeg bare så fanget, at jeg læste den i et hug, for jeg måtte bare vide hvordan det endte for Avery, og ikke mindst for, hvordan det ville ende for de interessante Hawthorne brødre. 

Avery har snart boet i Hawthorne House i et år, og hun er dermed tæt på at have opfyldt kravet for at arve de mange milliarder som Tobias Hawthorne har efterladt hende. 
Dog dukker en mystisk gæst op, som har brug for Averys hjælp. Dog kommer denne gæst ikke uden mange komplikationer, som sætter hendes arv i fare. 
Spillets gåder trapper op, flere af den døde millarders hemmeligheder dukker op, og Avery må nu sammen med Hawthorne-brødrene finde ud af, hvordan de skal klare den nye modstander, som står i vejen for Averys arv. 

Denne fortsættelse var på visse punkter lidt forudsigelig, med det sagt at jeg faktisk var utroligt i tvivl om, hvad der var rigtigt, og hvem man kunne stole på. Specielt den her mystiske gæst som dukker op, satte gang i tankerne. Vi kender sådan set godt lidt til personen, da vi kort hørte om vedkommende i anden bog. Jeg vidste dog virkelig ikke om personen var til at stole på, på mange måder virkede vedkommende ægte nok, og som en med gode intentioner, men på andre virkede vedkommende mere mystisk og udspekuleret. Det var et ret fedt tvist, som satte gang i ens tanker og ideer til, hvad der vil ske senere hen. 
Dog var der en del overraskelser undervejs, som jeg på ingen måder havde set komme, og det må jeg sige virkelig vejede op for den forudsigelige del. 
Generelt vil jeg sige, at forfatteren har formået at skabe en medrivende slutning, som samler op på alle de løse ender, og give os læsere svar på alle vores spørgsmål, samtidig med at give os masser mysterier vi undervejs kan bryde vores hjerner med. 
Samtidig oplever vi også en masse konflikter mellem Avery og Hawthorne drengene Jameson og Greyson. I anden bog valgte hun jo Jameson, men der var også bare stadig en gnist mellem hende og Greyson, som gjorde, at man var lidt i tvivl om, hvorvidt hun ville ende med Jameson i sidste ende. 
Samtidig må jeg også sige at Avery fortsat udvikler sig, og lære lidt mere om sig selv midt i alle disse hektiske situationer hun konstant ender i. Fra vi mødte hende i første bog, må jeg sige hun bestemt er vokset med opgaven, og har lært sig selv bedre at kende. Det har været en fornøjelse at følge hende. 
Jeg er bestemt tilfreds med denne slutning, og jeg håber virkelig af Jennifer Lynn Barnes udkommer med noget mere snart, og gerne noget mere med masser mysterier og medrivende karakterer. 
Og så kan jeg ikke andet end at anbefale serien her, for den er virkelig fantastisk! 











Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar