tirsdag den 21. marts 2023

Anmeldereksemplar: Amari #2. - Amari og det magiske spil.

Amari. 

Titel: Amari #2. - Amari og det magiske spil. 

Original titel: Supernaturals Investigation #2. - Amari and the Great Game.

Forfatter: B. B. Alston. 

Udgivet på dansk ved: Carlsen. 

Udgivet på dansk den: 02/12-2022. 

Antal sider: 392

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så mange tak til dem! 


Amari og det magiske spil.

Amari har kæmpet sig til en plads på skolen for overnaturlige hændelser. Her lærer hun alt om at begå sig blandt mystiske væsener og holde fred i verden. 
Men hun finder også ud af, at hun selv er et af disse 'mystiske væsener', som de andre elever ser skævt til. Amari er nemlig begavet med en enorm magisk kraft, som mange gerne vil have fingrene i. 
Amari selv prøver bare at passe sin syge bror og komme igennem den udfordrende skolegang, hvor alle konkurrerer mod alle. 
Men der er en underverden, der har lagt planer - og om Amari vil det eller ej, er hun nødt til at spille det magiske spil, for at redde sine egne.





"Amari og det magiske spil" er fortsættelsen til den fantastiske start på serien "Amari og Nattens Brødre" som virkelig tog mig med storm. 
Nu har jeg fået læst bog 2 i serien, og jeg er stadig helt fanget af dette magiske univers, og vores fantastiske hovedperson Amari. 

I første bog formåede Amari at bekæmpe nattens brødre og redde hele den overnaturlige verden, trods alle frygtede hendes magiske evner. 
Amari blev stemplet med mærket "Magiker" som alle frygtede, men med sin heltegerning formåede hun at vinde alles respekt, og en plads i den overnaturlige verden. 
Amari er nu blevet junior agten, og skal tilbage til sommerlejeren, og hun håber alt vil blive nemmere denne gang.  Det ændre sig dog, da der kort før lejeren starter sker en tidsfrysning, som Amari underligt nok ikke bliver påvirket af. 
Straks bliver frygten for magikere endnu engang højdepunket, og Amari bliver endnu engang set skævt til. 
Hun må endnu engang finde ud af hvem der har skabt kaosset i den overnaturlige verden, og finde en måde at bevise sin uskyld på. 
Dette bliver dog ikke nemt, da en gammel fjende dukker op, og hun ender med at må deltage i det magiske spil for at redde sig selv og sine kære. 

Da jeg begyndte på bogen var jeg fuld af forventninger, og da det jo ikke er lang tid siden jeg afsluttede den første bog i serien, havde jeg utroligt let ved endnu engang at leve mig ind i handlingen og fordybe mig i det magiske univers endnu engang. 
Amari var mindst lige så skøn at følge, og jeg nød virkelig at følge hendes fortsatte personlige udvikling og læren om sig selv. 
Som sagt blev hele hendes verden vendt på hovedet i første bog, da hun blev stemplet som magiker og pludselig havde stærke kræfter. Her i anden bog bliver hun jo endnu engang frygtet og holdt udenfor. Trods det holder hun hovedet højt og kæmper hårdt for at bevise sin uskyld. 
Samtidig med det udvikler hun også sine evner, og bliver mere bekendt med dem, trods det ikke er nemt når nu hun bliver overvåget konstant. 
Det magiske spil fangede virkelig min interesse, og uden at spoile for meget, må jeg sige, at det ikke helt overraskede mig hvem hendes modstander var. Med det sagt, var det stadig medrivende og jeg var virkelig fanget hver gang hun befandt sig i et af de her spil. 
Slutningen overraskede mig virkelig, og jeg higer virkelig efter en fortsættelse. Jeg havde bestemt ikke regnet med at bogen ville slutte på den måde. Så trods den var lidt forudsigelig, så havde bogen bestemt også uforudsigelige perioder, hvor den virkelig overraskede mig meget. 
Jeg må også sige at forfatteren fortsat udvikler på sit univers, og formår at holde på læseren med lidt nye informationer undervejs. 
Generelt er er jeg bare stor fan af universet og Amari, så jeg kan næsten ikke vente til tredje bog udkommer. 

Sproget er fortsat let, og med den medrivende handling, føltes det endnu engang som om, at bogen læste sig selv. Det bestemt stadig en bog jeg også tænker vil fange den yngre læser, og ville være super god til højt læsning, eller for begyndere. 
Forfatteren bruger også fortsat et detaljeret billedsprog, som gjorde det let at leve sig ind i handlingen og universet, og føle at man nærmest selv var tilstede. 
Vi møder også lidt nye personer, og kommer f.eks. også tættere på det magiskeforbund i denne fortsættelse, og her vil jeg også sige at forfatteren fortsat skaber detaljerede og medrivende karakterer, som virker livagtige og ægte. 
Alt i alt vil jeg sige, at dette er en yderst fantastisk og velskrevet serie, så jeg kan kun varmt anbefale alle der elsker fantasy, underholdning og spænding at give denne serie en chance! 









Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar