lørdag den 4. marts 2023

Tbr Marts. - 2023.

 Tbr for marts. 

Ny måned, ny tbr! 
I februar måned tog jeg en ret hård beslutning, jeg valgte at droppe mit fransk fag på fjernundervisning, efter lang tids overvejelse og stres. 
Den beslutning gav virkelig også pote på min overskud. Jeg begyndte at få mere energi og mere overskud til at lave andet end bare skolearbejde. 
Det gør også at jeg bestemt satser på, at marts bliver en god læsemåned, for nu er jeg så småt begyndt at blive ivrig efter at læse igen! 

Med det sagt, så holder jeg mig stadig på de 5 bøger som et læsemål, men jeg satser på, at jeg også kan begynde at læse lidt videre på nogle af alle mine engelske bøger igen! Det har jeg nemlig savnet, og nu hvor presset er mindre, og min anmeldereksemplar stak er mindre, håber jeg tiden er der til det! 

Nu til min tbr! 

  1. Spående vølve. Skrevet af Malene Sølvsten. - Et anmeldereksemplar. - Den her har jeg efterhånden glædet mig længe til, så da forlaget sendte mig et eksemplar af den, var jeg helt oppe og køre! Det længe siden vi fik noget nyt fra denne skønne forfatter, så jeg glæder mig virkelig til at læse den. Den lyder virkelig også spændende, og jeg har høje forventninger! - Myterne fortælles af den synske Hejd, der efter tabet af sin lillebror, Gisle, bønfalder guderne om at genoplive ham. Da Frigg nægter, vender Hejd sig mod Odin. Og for at give ham kraft nok til, at han kan redde Gisle, må hun bruge sin synskhed til at fortælle Odins historie. Men ligesom alle de mennesker, der gerne vil udnytte Hejds synskhed, er Odin heller ikke så nem at gøre tilpas. 
  2. The Inheritance Games #3, Slutspillet. Skrevet af Jennifer Lynn Barnes. - Et anmeldereksemplar. - Så er den tredje og sidste bog om Avery der gik fra fattig til milliardær på bare et døgn endelig endt i mine hænder! Det ikke mange måneder siden jeg afsluttede anden bog, og med den slutning bogen havde, er jeg virkelig nervøs for, hvordan det hele ender! Har høje forventninger til denne slutning... - Alt er på spil i The Final Gambit!
    Avery er få uger fra at have opfyldt testamentets krav – snart har hun boet i Hawthorne House i et år, og hvis hun holder ud lidt endnu, arver hun Tobias Hawthornes mange milliarder. Men da en mystisk gæst ankommer til Hawthorne House og har brug for Averys hjælp, vendes spillet på hovedet, og en sidste gådefuld hemmelighed kommer frem i lyset. Nu må Avery og de fire Hawthorne-brødre tage kampen op imod en ny og magtfuld modstander. 
  3. The Black Dagger Brotherhood 29, Den udstødte. Skrevet af J. R. Ward. - Jeg kan ikke sige andet end at jeg er virkelig blevet fanget af den her serie igen. Efter en måned hvor jeg ikke lige læste på den, blev jeg i februar fanget igen, og nu er jeg nået til anden del om den udvalgte Layla og den farlige badstard Xcor, og jeg er seriøst nervøs for hvordan deres ulykkelige kærlighedsfortælling ender.. - Xcors liv har været fyldt med grusomheder og ondskabsfulde gerninger, så da kongen vælger at benåde ham, kommer det bag på alle, ikke mindst Xcor selv. 
    Men benådningen hviler på strenge betingelser. Xcor får ordre til at forlade landet med sine soldater og må aldrig vende tilbage. 
    Layla og Xcor skal nu affinde sig med at de er dømt til at leve hver for sig. I mellemtiden træder nye spillere på banen og tvinger skæbner i nye retninger. 
  4. Crescent City #2. House of Sky and Breath. Skrevet af Sarah J. Mass. - Jeg fik denne fortsættelse i fødselsdagsgave sidste år, men kom bare aldrig i gang med den som egentlig var planlagt. Nu vil jeg dog kaste mig grådigt over den her i marts. Det bliver dog en af de bøger jeg kommer til at læse løbende i, da den er ret stor og på engelsk, så det vil tage mig lidt tid at komme gennem den. Men glæder mig meget til at læse den! - Bryce Quinlan and Hunt Athalar are trying to get back to normal―they may have saved Crescent City, but with so much upheaval in their lives lately, they mostly want a chance to relax. Slow down. Figure out what the future holds.
    The Asteri have kept their word so far, leaving Bryce and Hunt alone. But with the rebels chipping away at the Asteri’s power, the threat the rulers pose is growing. As Bryce, Hunt, and their friends get pulled into the rebels’ plans, the choice becomes clear: stay silent while others are oppressed, or fight for what’s right. And they’ve never been very good at staying silent.
  5. The Black Dagger Brotherhood #30, Dolkens skrig. Legacy #5. Skrevet af J. R. Ward. - Der er ikke så meget at sige, udover jeg virkelig er spændt på Paytons fortælling. Vi har mødt ham et par gange i de sidste par bøger, og fået lidt kapitler fra ham, og jeg må sige at han virkelig har gjort mig nysgerrig, så glæder mig til at få hans fortælling! - Peyton er meget bevidst om sin pligt over for sin aristokratiske slægt. Han skal forene sig med en passende hun og føre familietraditionerne videre. 
    Han troede han havde fundet sit perfekte match - indtil hun forelsker sig i en anden. 
    En nat foretager han en impulsiv handling i felten. Den er tæt på at koste en anden elev livet. 
    Peyton må se i øjnene at hans fremtid og hans hjerte tilhører en anden. 

Dette er så de bøger jeg har planlagt skal læses i løbet af måneden! Får jeg andet ind til anmeldelse, bliver de nok prioriteret frem for mine egne bøger, men ellers skal jeg også yderligere bare have læst videre på Brotherhood serien! Har også kun 7 tilbage på dansk, og så skal jeg vente på flere! 
Det vildt en så lang serie, stadig kan fange en på den måde. 
Skal i læse noget specielt i løbet af marts måned? 






Mange tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 

Gyldendal forlag: https://www.gyldendal.dk/
Malene Sølvsten: Forfatterens Facebook side.
Forlaget Gutkind: https://gutkind.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar