lørdag den 30. januar 2021

Anmeldereksemplar: Den ægte vare.


Den ægte vare.
Titel: Den ægte vare.

Original titel: When it's real. 

Forfatter: Erin Watt. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo Books.

Udgivet på dansk den: 26/12-2020. 

Antal sider: 376. 

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Fake forhold?!

Mød Oakley Ford, verdensberømt popsanger, en teenagestjerne med millioner af kvindelige fans … og en rastløs ballademager. På overfladen har han alt, men hans privatliv ligger i ruiner, han er løbet tør for musikalsk inspiration, og paparazzierne har en fest over hans udskejelser. Oakleys pladeselskab beslutter sig for, at det er tid til en intervention, og de er klar med en løsning: En makeover af hans image, fuldendt af en falsk kæreste, der kan overbevise hele verden om, at Oakley har slået sig til ro.

Når 17-årige Vaughn Bennett ikke arbejder som tjener, passer hun sine mindre søskende, og hun er lige præcis den “almindelige pige“, som Oakleys image så desperat har brug for. Vaughns familie sidder hårdt i det økonomisk, så hun indvilliger modstræbende i at spille hans kæreste. Og hvad så hvis Oakley er opblæst og øretæveindbydende – det er jo ikke, fordi de kommer til at falde for hinanden for alvor ... vel?



Den ægte vare, var en bog jeg var utroligt spændt på at gå i gang med, for jeg elskede forfatternes tidligere serie "Royals" Og havde derfor opbygget en del forventninger til bogen.
Heldigvis levede bogen op til alle forventningerne, og var endnu bedre end jeg havde forventet. 

Da jeg begyndte på bogen gik der ikke lang tid før jeg var fanget af den ret så underholdende handling og vores to hovedpersoner - Vaughn og Oakley. - og jeg kunne slet ikke stoppe med at læse før jeg havde vendt den sidste side.
Dette er en bog jeg glæder mig meget til at genlæse en dag.
Vaughn er helt klart min ynglings person i denne bog. Hun var sød, opmærksom, omsorgsfuld og stædig. Hun er ikke uden fejl, og det gjorde hende så meget mere menneskelig og nemmere at synes om. Ærligtalt synes jeg lidt hun virkede som en af de personer man ikke kunne andet end at synes om. 
Oakley derimod var jeg virkelig modstander af i starten. Han var utroligt arrogant, en rigtig røv. Det var lidt som om at fordi han var kendt, mente han det var okay at behandle andre som han ville, og sige lige hvad han ville, også selv om det måske var utroligt ufølsomt. 
Dog vil jeg sige at jeg oplevede en udvikling i ham igennem bogen, og han endte sådan set med at blive en ret tålelig person, som jeg kom til at synes ret godt om. 
Igennem bogen ser vi jo det her "fake forhold" blive sat i gang, og hold nu helt fast hvor var det morsomt. Man kunne tydeligt mærke at Vaughn og Oakley ikke var fan af det i starten. Men de havde hver deres grund til at gå igennem det. Vi ser et forhold spire, et venskab blive bygget, men bestemt ikke uden komplikationer, og det var ikke altid sjovt. 
Jeg kunne slet ikke stoppe med at læse, og måtte bare vide mere om hvordan det hele ville ende, specielt når man tænker på at Vaughn jo egentlig har en kæreste i starten? Læs bogen for at finde ud af hvordan det lige kom til at fungere. 

Sproget i bogen var livligt, let og flydende, jeg kunne slet ikke stoppe med at læse og følte virkelig jeg bare fløj igennem den ene side efter den anden. 
Bogen er super detaljeret, og jeg havde let ved at læne mig tilbage og bare nyde at kunne forestille mig det hele som en lille film oppe i hovedet. Faktisk tror jeg denne bog ville egne sig ret godt til en filmatisering, jeg ville hvert fald se filmen. 
Igennem bogen støder vi på en del personer, men jeg oplevede at det var nemt at navigere rundt i dem alle. Jeg følte også at alle vi stødte på havde deres egen fortælling og baggrund som gjorde dem det mere interessante. Jeg nød specielt Ty og Paisley, altså Oakleys bodyguard og Vaughns søster, og jeg tror slet ikke historien ville være blevet det samme uden dem. Men vi mødte også en masse andre, og de gjorde hver især noget for historien. 
Dette var altså bare en super velskrevet bog, som jeg kun kan anbefale alle jer der elskede "Royals" at give en chance, for den er mindst lige så god som den i min optik. 




Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar