fredag den 1. januar 2021

Tbr Januar. - 2021.

 Tbr for Januar 2021. 

Så er vi gået ind i et nyt år, sikke tiden er fløjet i 2020.. 
2020 har været år med meget kaos, meget stress og meget bøvl med Corona, men 2020 var også et ret godt læseår for mig, for trods alt den kaos, fik jeg alligevel læst 120 bøger, plus lidt, og det jeg ret tilfreds med.
Men den nye måned og det nye år betyder jo også det er tid til en ny Tbr! 
Min Tbr har jeg valgt at gøre kort med 5 bøger denne gang, og om jeg når at komme igennem den ved jeg faktisk ikke. 
For den 4 Januar begynder jeg nemlig på HF-Intro, hvilket betyder mere skolegang, højst sandsynligt flere lektier, og mindre tid til fritidslæsning, men jeg vil gøre mit bedste for stadig at få læst en masse! 
Jeg er ret nervøs for det nye skoleår, specielt fordi det et nyt sted og vi skal starte ud med fjernundervisning, som jeg bestemt ikke har det godt med. 
Men jeg klare den! 

Men skal vi ikke komme i gang med min tbr liste? 



  1. Kongestenen #4, Prins af Okenos. Skrevet af Hanne Lykke Rix. - Et anmeldereksemplar. - Jeg gik og fik genlyttet til de første 3 bøger i denne serie i løbet af November-December, og er nu klar til at læse videre på denne spændende serie! 
  2. Kongestenen #5, Dronning Noras børn. Skrevet af Hanne Lykke Rix. - Et anmeldereksemplar. - Jeg tænker at jeg vil læse videre med det samme når jeg er færdig med den fjerde bog! 
  3. Angel #2, Forrådt. Skrevet af L.A. Weatherly. - Jeg simpelhent elsker denne serie, og har lige genlæst første bog i serien, og tænker helt sikkert at jeg skal have genlæst resten af serien når jeg er færdig med de to andre bøger i Kongestenen serien! 
  4. Angel #3, Frihed. Skrevet af L.A. Weatherly. - Ja som sagt skal den også genlæses! Jeg håber bare de sidste to her også er lige så gode som jeg husker dem! 
  5. Dag 0, Mørkehav #1. Skrevet af Annemette Gravgaard Larsen. - En overraskelses bog fra forlaget. - Det lyder som en virkelig spændende bog, så den skal da også endelig læses! Har nu også hørt lidt godt om den, så er spændt! 
Som sagt en kort liste, men alligevel okay tykke bøger jeg har valgt. 
Dog tror jeg at jeg når at få læst hvert fald den ene af bøgerne inden ferien slutter helt for mig! 
Skal i læse nogle bestemte bøger her i Januar måned? 
Smid endelig en kommentar med jeres tbr for Januar. :-) 




Tak til forlagene og forfatterne for anmeldereksemplarerne! 

Straarup & Co: https://straarupogco.dk/
Hanne Lykke Rix: Hendes fb side.

2 kommentarer:

  1. Håber også på at få læst et par bøger her i januar! Starter dog også selv i skole igen, så vi får at se hvor meget tid der bliver!

    // Nouw.com/bylauradenis

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh ja skolestart tager bare meget tid. Håber du har nået at få læst lidt i Januar alligevel!

      Slet