søndag den 27. december 2020

Anmeldereksemplar: I Lyst og Løgn #3. - Forbrændt.

Forbrændt.

Titel: I Lyst og løgn #3. - Forbrændt. 

Forfatter: Pernille Kim Vørs. 

Forlaget: FOXY. 

Udgivet: 27/11-2020. 

Antal sider: 288. 

Antal stjerner 4,5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget og forfatteren, 
så tusind tak til dem! 


Forblændet, forbandet og forbrændt. 

Intet er som det ser ud på overfladen.
Det har Katrine erfaret nu hvor Jonas har lettet sit hjerte og fortalt sandheden.

Hun står over for beslutningen om en skilsmisse. Men er det det rette at gøre?
Er det virkelig det hun ønsker? At starte forfra?
Måske er det nemmere bare at glemme alt om Jonas’ bedrag og fortsætte livet sammen med ham.

Men kan hun det? Kan hun virkelig leve med alle de løgne der har været?
Og hvad med hendes egen hemmelighed?

NOGLE SPOILERS KAN FINDES I ANMELDELSEN FRA TIDLIGERE BOG, OG LIDT FRA DENNE TREDJE. 

Så har jeg fået læst den afsluttende bog i serien I Lyst og løgn, en serie der har holdt mig spændt, nervøs og helt ude på kanten af stolen af overraskelse. Denne afsluttende bog levede op til alle mine høje forventninger. Den var lige så fantastisk som håbet på, men også lige så ond og chokerende som frygtet. Pernille har endnu engang hold mig fanget fra start til slut, og formået at overraske. 

Da jeg begyndte på bogen, sad jeg med det samme med en knude af spænding i maven, og jeg tog mig selv i at holde vejret i spænding over hvad der nu ville ske for Katrine efter Jonas svigt. 
Intet er længere som normalt for Katrine. Efter hun fandt ud af Jonas store svigt, har hun forladt deres hjem for at tænke. Og hun finder sig selv ved en hun ikke havde regnet med, og en hun nok ikke burde gå til.
Hun står nu over for valget om en skilsmisse, eller om hun vil give ægteskabet en chance og stole på at Jonas ikke svigter igen. Hun ved ikke hvad hun skal gøre, og det hjælper ikke at Nicolaj presser på i baggrunden for at få hende tilbage. 
Jeg var virkelig spændt på hvad Katrine havde tænkt sig at gøre efter hun fandt ud af at Jonas havde været utro med hendes bedste veninde Louise igennem flere år i starten af deres forhold, og om hun ville tilgive, eller gå fra ham. Og om hun så ville ende sammen med Nicolaj hvis hun gik fra Jonas. Men igennem bogen her bliver vi også præsenteret for en tredje kandidat til Katrine, og lad os kalde ham P, så spoiler jeg ikke for meget. Men jeg kan sige jeg var ret overrasket, det var ikke lige hvad jeg havde forestillet mig ville ske! 
Så mange mænd, så mange valgmuligheder?! Og hvad vis hun ikke endte med nogle af dem?! Jeg kunne slet ikke stoppe med at læse, for jeg måtte bare vide hvor hun endte. 
Men igennem bogen, kommer der faktisk endnu flere hemmeligheder frem i lyst om Jonas og hans utroskab, som gjorde jeg virkelig sad med en dårlig fornemmelse i munden, og afsky over for Jonas. Jeg kan kun sige jeg hvert fald ikke er en team Jonas pige.. 
Men jeg vil heller ikke sige jeg er en team Nikolaj. Jeg er mere en team P eller team Katrine, for jeg heppede ikke som sådan på hun endte med nogle af dem nær slutningen, men bare at hun ville finde sig selv og blive lykkelig! 

Efter anden bogs slutning, kunne jeg ikke se hvordan det hele ville ende for Katrine, og igennem hele tredje bog, kunne jeg slet ikke gætte mig til slutningen, eller hvem hun ville ende med, eller om hun overhovedet endte med nogen af de tre mænd. Det var faktisk bare den ene overraskelse efter den anden, og jeg slugte dem alle råt. 
Jeg elsker virkelig stadig Pernilles skrivestil, den er rå og lige på. Intet bliver pakket ind, og man skal ikke lede mellem linjerne efter svar, man får dem serveret råt og barskt! 
Men for første gang ud af alle de bøger jeg har læst fra Pernilles hånd, er jeg ikke tilfreds med slutningen. Jeg havde utroligt svært ved at bedømme den, og måtte tænke i næsten 2 dage før jeg besluttede mig for min stjerne rating. Jeg kan ikke fortælle hvorfor jeg hadet den uden at spoile, men jeg kan sige at jeg både hadet og elskede den, og derfor besluttede jeg mig for ikke at kunne give den, den sidste halve stjerne. 
Men fantastisk var bogen dog alligevel, og jeg glæder mig til at læse så meget mere fra Pernille en dag! Hun er helt klart en af mine ynglings forfatter, og endnu engang kan jeg kun varmt anbefale hendes bøger. 




Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar