søndag den 13. december 2020

Bøger jeg ønsker mig i julegave.

 Bog ønsker til jul. 

Så er December godt i gang, og juleaften er lige om hjørnet. 
Det betyder massere julehygge, lækker mad og gaver! 
Det er ingen hemmelighed at jeg håber på der ligger en gave eller to som har bogform under juletræet i år, og jeg tænker ikke jeg er den eneste bogelsker der har det sådan! 
Derfor skal vi i dette indlæg læse om bøger jeg ønsker mig i julegave i år! 
Måske ønsker i jer nogle af de samme bøger som mig? Måske ønsker i jer nogle andre bøger, smid endelig en kommentar med dem i ønsker jer, måske har jeg glemt at smide dem på min egen liste. 
Jeg har lavet ligene lister nogle af de andre år i min blogger tid, men sidste år glemte jeg det vidst. 
Listen her er ikke særligt lang, 
men det ikke fordi jeg ikke ønsker mig mange bøger, jeg er ret sikker på min liste er uendelig. 
Men skulle jeg skrive alle bøgerne her, ville indlægget nok aldrig blive færdigt, 
så jeg nøjes med en kort liste i år. ;-) 





  1. Throne of Glass #4, Del 1 & 2. Skyggernes Dronning, og Lysets Dronning. Skrevet af Sarah J. Mass. - Jeg simpelhent elsker denne serie, og Tellerup har endelig fået udgivet den fjerde bog i serien, så den ligger virkelig højt på min ønskeliste i år. Kan købes her.
  2. Hun bad selv om det. Skrevet af Louise O'Neill. - Denne bog har jeg villet læse siden den udkom, og har også ønsket mig den over flere omgange, men endnu ikke været heldig, måske Julen i år er hvor jeg får den, ellers må jeg ud og købe den selv. ;-) Kan købes her.
  3. Ægtepagten Skrevet af Simona Ahrnsted. - Jeg har de to andre bøger i serien, som jeg nu også har læst, og tænker det er på tide jeg får den skaffet, hvis jeg da ikke er så heldig at få den i julegave. - Kan købes her. - Men kan vist også købes i bilka til tilbuddet 69 kr pr stk 2 stk for 99 kr.  
  4. Provinspris. Skrevet af Ditte Wiese. - Jeg har længe ønsket mig Dittes bog, men har bare aldrig fået taget mig sammen til at købe den, så den er også røget på ønskelisten. Jeg ønsker mig faktisk også Dittes anden bog "Og så drukner jeg" begge bøgerne har fået virkelig god omtale! - Kan købes her.   Og så drukner jeg kan købes Her.
  5. Caraval 1-3. Skrevet af Stephanie Carber. - Jeg ønsker mig det her boks sæt som man kan få på Saxo, godt nok i engelsk udgave. Jeg har næsten lige læst første bog på dansk og var helt vild med den, så jeg ønsker mig alle tre i engelsk udgave nu. - Boks sættet jeg ønsker mig kan man finde HER og er faktisk en okay pris når man tænker på det hardback udgaver. 
  6. Fra og med dig, og Findes der en, findes der flere. Skrevet af Mhairi McFarlane. - Jeg elsker Mhairis bøger, og ønsker mig alle hendes bøger! Jeg har allerede et par stykker og jeg har elsket alle dem jeg har fået læst. Så hun står egentlig også ret højt på listen, måske under Throne Of glass. - Kan købes her. - Kan Mhairis andre bøger også (Og du kan få 2 stk for 99 kr.)
  7. Bøger fra Karin Slaughter. - Jeg ønsker mig alle hendes bøger efter jeg læste "De tavse kvinder" og ved faktisk at man kan få nogle af hendes bøger i Bilka til 69 kr stk pris, og 2 for 99 kr. Det ret billigt! 
Så det er bare nogle af alle de millioner bøger jeg ønsker mig i julegave! 
Jeg kunne fortsætte, men som sagt ville indlægget nok aldrig blive færdigt hvis jeg skulle skrive alle, så jeg nøjes bare med et par af dem der står på min liste i år. 
Ønsker i jer nogle af de samme bøger som mig? Eller måske nogle andre? 
I er velkommende til at smide en kommentar med jeres ønsker. :-) 
Bøgerne kan selvfølgelig købes andre steder end hvor jeg har linket til, jeg har bare linket til nogle af de steder hvor jeg synes det så billigst ud. 

Glædelig jul. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar