torsdag den 3. december 2020

Anmeldereksemplar: Spektrum #2 - Geminiderne.

Geminiderne. 

Titel: Spektrum #2 - Geminiderne. 

Forfatter: Nanna Foss. 

Forlaget: Genudgivet ved Gyldendal. 

Genudgivet den: 08/10-2020. 

Antal sider: 465.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af forlaget,
så tusind tak til dem! 

Pi. 

Pi skjuler altid sine følelser bag et smil. Hver dag er hun bange for at gøre skade på andre med sin nyopdagede evne. Hver nat hjemsøges hun af minder om en skæbnesvanger aften. Og imens kæmper hun for at holde sammen på sin ødelagte familie.

Det sidste, hun har brug for, er at blive kysset af en mystisk fyr fra fortiden. Og hun har slet ikke brug for at forelske sig i ham …

GEMINIDERNE er andet bind i serien SPEKTRUM, hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg bindes sammen på tværs af tid.
 




Så har jeg også fået genlæst den nye udgave af Spektrum 2, Geminiderne, og hvor må jeg sige det var altså virkelig bare endnu en fornøjelse! 
Den nye udgave er lige så fantastisk som den gamle, og jeg nød at få Pi's syn på det hele endnu engang! 
Og så må jeg altså lige endnu engang rose de smukke nye forsider, kan slet ikke få nok af dem! 

Dette andet bind i serien, starter sådan set lidt fra hvor vi slap i første bog, dog har vi nu skiftet til Pi's synsvinkel, og følger i stedet hende. 
Pi er en sød og høflig person, altid på og næsten altid smilende. En total modsætning af sin bror. Men Pi er virkelig så meget mere end bare den smilende og opmærksomme person vi møder i første bog, og i den tid vi følger hende gennem dette andet bind, ser vi så mange flere sider af hende. Og jeg vil virkelig sige jeg nød at få et bedre indblik i hvem hun var som person under facaden. 
Igennem denne anden bog, begynder der virkelig at ske noget, der er flere tidsrejser, drama og spænding, men der er også bare endnu flere mysterier, overraskelser og spørgsmål! 
Jeg kender jo sådan set godt denne del også, for den har jeg også fået genlæst et par gange, men endnu engang vil jeg faktisk sige jeg blev holdt fanget, spændt og nysgerrig. Og jeg havde faktisk bare rigtig svært ved at lægge den fra mig. 
Igennem denne bog begynder der faktisk også at komme lidt kærlighedsdrama ind i handlingen, og det faktisk en ret interessant kærlighedsaffære vi kommer til at overværer, men også en besværlig og kompliceret en. Men jeg spoiler jo selvfølgelig ikke mere end at det er Pi der kommer i den situation. 
Men Pi skal altså også i løbet af denne del lærer sine egne nye evner bedre at kende, og lærer ikke at frygte ilden, for den er ikke kun farlig. Men det bliver svært for hende, og der sker ting og sager som gør hun kommer til at frygte den endnu mere.. 

Sproget i bogen er dejligt let som i første bog, og endnu engang kunne jeg godt lidt fornemme et par detaljer der er blevet opdateret i de nye udgaver, men igen jeg kan som sagt ikke huske alt fra de første udgaver. 
Igennem denne anden del kommer vi endnu engang til at møde flere nye karakterer, som virkelig er med til at gøre det hele mere medrivende og spændende. Faktisk så møder vi en ny tidsrejsegruppe, men de er mindre folk end i den gruppe Pi er i, og det sætter gang i endnu flere spørgsmål omkring hvordan de her tidsrejser og kompasset egentlig fungere. 
Men jeg vil også fortsat rose Nanna for at gøre de nye og de gamle lige så livlige og ægte at følge og møde. Jeg havde nemt ved at se dem alle for mig, og få et ret godt indblik i hvem de hver især var.
Nanna er også fortsat super dygtig til at få massere af detaljer med, så det hele bare er nemmere at forstille sig. Egentlig er dette en serie jeg ville elske at se filmatiseret en dag, jeg kunne forstille mig det ville blive en ret fed serie eller film. 
Altså har Nanna skabt endnu en fantastisk bog, som jeg vil kunne genlæse igen og igen og ikke blive træt af, samt stadig blive overrasket over. Dette er virkelig en velskrevet og medrivende serie. 
Læs den, og elsk den forhåbentligt ligeså meget som jeg gør! 




Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar