fredag den 4. december 2020

Tbr December. - 2020.

 Tbr for December. 

Så er vi gået ind i December måned, og ikke nok med det er det også sidste måned i år. 
Og derfor er dette faktisk også min sidste Tbr i 2020. 
Dette år har faktisk været et helt okay læseår, trods mange nedture, meget stress og mange frustrationer over alt den her corona, og alt bøvlet med min nuværende skole. 
Men nu er det December, og julen er gået rigtigt i gang.
Jeg er ikke det store jule menneske, men jeg har da alligevel fået skaffet et kalenderlys, et par julestjerner, og fået lavet nogle smukke julenegle i år, og det mere end sidste år. 
Og hvis jeg skaffer batterier, så har jeg også lyskæder på trappen fra sidste år. 
Men December betyder også for mange læsere, julebøger og massere af dem! 
Jeg har selv kun 2 julebøger planlagt i denne måned, jeg læste nemlig lidt af dem i November.
Men December er også lige med juleferie! OG det betyder for mig, mere læsetid! 
Dog har jeg stadig kun sat 5 bøger på listen, 6 med den jeg allerede har nået at læse når dette indlæg deles. 
Men jeg forventer mange flere når at blive læst! 

Så lad os komme i gang med listen! 


  1. I lyst og løgn #3, Forbrændt. Skrevet af Pernille K. Vørs. - Et anmeldereksemplar. - Denne bog har jeg allerede læst, og hold nu helt op. Den var lige så god og ond som jeg havde forventet! Men utroligt nok er det første gang med Pernilles bøger, at jeg har været nød til at overveje om jeg kunne lide slutningen! Jeg både hadet og elskede den, så mange blandede følelser! Fornemmer dette bliver en svær anmeldelse! 
  2. Det magiske manuskript #1, Bogens bekendelser. Skrevet af L. Sherman. - Et anmeldereksemplar. - Dette er en bog der lyder så interessant! Bare titlen giver mig helt et sug i maven af spænding. Dette er også den første bog jeg læser af Sherman, så er virkelig spændt! Har kun hørt godt om hende. 
  3. Brækkede ben & bristede hjerter. - En umulig jul. Skrevet af Maria Ernestam. - Et anmeldereksemplar. - Den første julebog jeg har planer om at læse i denne måned, og hvor lyder det som en interessant bog! Jeg glæder mig hvert fald meget til at stifte bekendtskab med denne forfatter. 
  4. Eventyret slutter her. Skrevet af Emma Mills. - Et anmeldereksemplar. - Jeg simpelhent elskede Emmas tidligere bog "uden fornuft" og er så spændt på hvad Eventyret slutter her, gemmer på. Men er den bare halvt så god som hendes tidligere, skal jeg nok få en skøn læseoplevelse! 
  5. Ribstyvene. Skrevet af Ellen Berry. - Et anmeldereksemplar. - Den anden julebog jeg har planer om at læse i December, og så vidt jeg ved har den vidst også allerede fået god omtale! Så den er jeg også ret spændt på. Dette er faktisk endnu en forfatter jeg ikke har læst noget af før! 
  6. Du var min. Skrevet af L. Sherman. - Et anmeldereksemplar. - Endnu en bog af Sherman, og jeg har hørt at den skulle være lidt i stil med bogens bekendelser, så jeg er spændt på dem begge to! Men den lyder også bare som en medrivende bog, og jeg glæder mig virkelig til den! 
Dette er så  bøgerne jeg har planlagt i December måned, 
men forhåbentlig kommer jeg til at læse mange flere, og eventuelt lyttet til lidt flere lydbøger 
Skal i læse nogle julebøger i December og hvis ja, hvad for nogle? 




Tak til alle forlagene og forfatterene for anmeldereksemplarerne! 

L. Sherman: Hendes fb side.
Pernille K. Vørs: https://www.pernille-voers.dk/
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar